Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

3. jun 2004 10:44

PA žajbleve tabletke z lekarne- okrog 600 sit, v majhni rumeni škatlici so tudi super!!! Čisto majcene, a ful pomagajo.

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

3. jun 2004 10:49

Pozdravljeni! Veseli me, da imamo med sabo tudi moški spol, jih je kar nekaj takih, ki bi jim kar naravnost povedal, da naj se malo priklopijo na forum, korajžnih pa bolj malo. Vsem, ki imajo probleme z pitjem vode, naj povem, da sem tudi jaz pila izredno malo, ker tekočine sploh nisem pogrešala, sedaj pa ko sem že pri koncu diete vodo kar pogrešam, če kdaj ne pijem. Mislim, da je voda bistvenega pomena pri hujšanju in da grejo kile prepočasi dol če ne pijemo. Poleg tega pijem veliko zelenega čaja da mi omili lakoto. To počnem intenzivno dopoldan, popoldan pa manj. No, sedaj lahko kupimo tudi lubenice ali dinje, nič zato, če so sladke, ker se vse predela. Na radiu Belvi pa imamo doktorja, ki vodo zelo propagira, tako, da mu že pravijo doktor H2O in ga je prav zanimivo poslušat. On pravi, da če pozabiš piti, je najbolje, da si v plastenko natočiš vodo in jo imaš stalno pred očmi. Se obnese! sasa

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

3. jun 2004 11:17

lep pozdrav vsem skupaj. Eali, naravno zdravilo za blaženje bolečin v grlu je česen, če ga le maraš.Dobro je, če ga stisneš in poskusiš pojesti. Sicer pa pripomočki iz lekarne, kot so ti že svetovali. Tudi žajbljev čaj ni slab, pa še tekočino boš hkrati spila. Aisha, tebe bi tudi jaz prosila za štirinajstdnevni post, ker me zanima, kako izgleda. Lisička, mene pa zanima, če si pri dieti zelo grešila, in sedaj nisi zadovoljna z kilogrami, ki so izginili, ali se je pri tebi dieta tako slabo obnesla. Pravzaprav deset kg tudi ni tako slabo. Oglasite se kaj. Kar malo pogrešam debate, po večdnevnem napetem branju. Se beremo. Renata

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

3. jun 2004 11:41

evo mene se nisem obupal sedaj me pa nekaj zanima v nedeljo naj bi meli piknik , pa imam Š dan , a ga bi lahko zamenjal z soboto , da bi vsaj kak konček mesa dobil na žaru , druzgače se bom moral že kar prekršit držte se , mi ratuje , sploh ni tko tezko kot sem mislil juhu hu zdej me bo še kaka raj pogledala Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 03. jun 2004 12:33:27

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. jun 2004 12:05

Živjo, res nimam časa prebrat vseh novih strani, vidim pa, da ste zelo pridni. Pa spet nekaj novih je. Jaz sem res končala in skupni stopljeni kilogrami so 16,5. Počutim se fantastično! Problem je le eden: moje telo se je navadilo na ustaljen ritem - včeraj sem recimo jedla vse, kar spada pod beljakovine, danes mi paše riž ali krompir... HaHaHa. Zanimivo, a ni? Držte se še naprej! Dusano: res ni priporočjivo mešati dnevov :((

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. jun 2004 12:07

No, še en lep sončen (zaenkrat) pozdrav od mene ! Kako lepo, da se nam je pridružil še moški spol. Tudi jaz poznam nekaj prepotrebnih moških za tole dieto, ampak ni volje taprave. No, jaz sem zdaj v zadnji ponovitveni fazi in se skušam držati kolikor se le da, čeprav sem se menda včeraj malo pregrešila. Imela sem škrob, pa sem naredila pire krompir in špinačo. Seveda z mlekom, kako pa drugače. Sem pa potem za večerjo jedla lubenico, ki pa je tudi sladka, ne.Bo danes drugače, ker mislim narediti pico z vso možno zelenjavo. Me pa zanima, kako se v kvašenem testu obnese suhi kvas, če ima katara izkušnje s tem. Pa še to, tudi jaz sem se navadla na zeleni čaj, ampak sedaj nisem kupila čaja od Matika, ker ga ni bilo, pa mi je kar malo želodčnih motenj naredil. Ne vem zakaj, saj ga enako pripravim kot sem prejšnega. Toliko od mene. Uživajte dokler je še sonce. Če bo šlo tako naprej, bomo na morju potrebovali radiatorje in ne klime. LP Rmeli

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. jun 2004 12:16

Hola! Lep sonček vsem. Še vedno vas berem, saj sem še kar z vami. Bessybori, ta dieta je super, to ti moram takoj povedat. Jaz sem se prvi mesec kar pridno držala diete, pa je lepo šlo dol. Drugi mesec sem imela pa ful gužvo v službi, pa sem dneve kar mešala med sabo. Sem pa vedno ločevala živila med seboj. Se mi je zgodilo, da sem imela beljakovinski dan kar en za drugim. Ali pa škrobni dva dni zapored. Telovadila sem in še telovadim. Ko sem se odločila, da bom pa tretji mesec spet delala kot je treba, mi je pa spet služba malo štrene zmešala, pa razna službena potovanja in podobno in glej ga zlomka. Teža mi je obstala in stoji na pridobljeni teži, dol pa ne gre. Zdaj sem podaljšala še za en mesec in upam da mi bo zdaj uspelo. Sem namreč ena tistih, ki mora snet še vsaj 20 kil. Imam pa ful voljo za dieto. Pa še poletje se bliža, ko je vse še lažje. Sploh pa je lažje hujšat, ko lahko greš na ta forum, pa te ni sram priznat, da si ga polomil. Včasih pa rabiš še kakšno vzpodbudno besedo in to dobiš najlažje tam, kjer imamo vsi enake probleme in te lažje zastopijo kaj prestajaš. In dokler bo ta forum, se splača potrudit. Opazila pa sem, da ti ta način prehranjevanja preide v kri in sedaj o prehranjevanju razmišljam drugače kot prej. Tudi ločevanje živil ti preide v kri. Vesela sem za vse, ki vam je uspelo od prve in vam želim da bi uspele obdržati to težo. Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje. Bi bilo kaj narobe, če celoten ciklus ponovim, mislim cele tri mesece? Nazaj sem prebrala, da ni preveč priporočljivo. Jaz mislim, da ne bi bilo tako hudo, saj če nimaš nekih problemov. Danes sem se malo razpisala. Lepo se imejte in se spet beremo.

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

3. jun 2004 12:33

Rmeli, jaz pečem vse samo še s suhim kvasom. Od potic, pic, peciv. Skratka, meni je bolj všeč kot sveži, ker ima manj okusa. Zeleni čaj kupim v Mercatorju, tistga z limono, skuham ga cel lonček (6 dl) z eno vrečko in je glih ta prav. Ravno danes ga pijem, ker držim luno.- Nisem si mislila, da bom po koncu diete tako pridna. Kot pravijo druge, ti prehranjevanje preide v navado. Včeraj bi lahko pojedla še mesek v rižoti, pa sem ga čist podzavestno jemala ven in potem ga je popapal moj mucek. Je imel beljakovinski dan. Lisička, mislim, da je vseeno bolje malo prekiniti, saj imaš sedaj še 90 dni sadja zjutraj, a mene zanima nekaj drugega; v času diete smo jedli jedilno čokolado zaradi možnih alergij, zdaj je jaz ne jem. Kakšne alergije so to, ali katera ve?? Saj dosti drugače kot med dieto se še sedaj ne prehranjujem. Čao Irena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

3. jun 2004 13:02

Haj Rmeli jaz naredim testo za pico iz 0,5 kg moke,ene vrečke suhega kvasa,5 žlic olja,soli in dober deciliter vroče vode.Mi vedno uspe in je prav okusno testo. Dušan jaz v začetku dijete nisem grešila,tako sem na veliki petek jedla šunko v nedeljo pa ko so se vsi basali znjo sem jaz jedla makarone z paradižnikovo omako.Drugače pa na pikniku lahko spečeš bučke.malancane tudi pečene paprika in šampinjoni sedejo.Sigurno ne boš lačen samo nekateri te bodo čudno gledali,pa naj saj jih mine.Ni pa priporočljivo menjat zaporedja dnevov. Lp BRANKA

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

3. jun 2004 13:22

LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ! Danes imam sadni dan in sem si za kosilo privoščila malo solatike... pa moram vam povedat, da sploh nisem nekaj lačna... Včeraj, ko sem imela OH dan, za večerjo (po sladicah) mi ni pasala še jedilna čokolada, zato je tudi nisem pojedla. Pa mislim, da zaradi tega ni nič narobe, čeprav piše, da je obvezna... tak ali tak sem alergična na vse ostalo, pa mi zaradi tega nič ne manjka... :)) Res lepo je na tem forumu, ko se vsi spodbujamo med seboj in tudi prijetno branje je, pa tudi dosti ga je! mi kar dosti pomaga, ko se lahko tako malo razpišem o težavah in uspehih v tej dieti... no, lepo se imejte in se beremo... Ciao! Studentka1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti