Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

2. jun 2004 10:44

jaz si nardim solato na vitamsinski dan - saj se reče vitaminski :). pa grejo kile dol. jaz mam danes OH dan, pa bom verjetno preizkusila kako makarončkasto solato, ker se mi pice ne da pečt :). mislim, testa se mi ne da delat :), peče se sama. tudi jaz sem se navadila ne tele "sadne" dneve pa mi jih ni problem zdržat, prej pa sem skoraj umrla. po mojem je to že napredek .pred morjem pa še na post, pa bodo rezultati pravi. če koga zanima - 14 dnevni post (ali po želji) brez enega samega trenutka lakote. men je šlo odlično, čeprav mi prej ni nikoli ratal. pa sem ga dala skozi in šla 5 kil dol. če katerega zanima napišem več prihodnjič. aja - počutje je bilo odlično čeprav 14 dni nisem jedla :). pa pa, pa pogumno!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

2. jun 2004 11:03

Zivjo Punce ) tudi jaz sem še tu ,zaenkrat mi še kar ratuje , saj mi tiste dva jabola kar zapolnita želodček do kosila , čeprev sem mislil da bo to najvecja kriza, danes je moj drugi dan, Š kot se reče menda uh kok ste pridni res s tem pisanjem , še dobro da vsak nekaj ne napiše , potem bi bila šele groza , kar se tiče hrane tudi na sadni dan me prav nič ne skrbi , če se je lako tudi solatka Neni tebi pa hvala za recept mislim da bo danes kar riževa solata za kosilo , mnjami ajde drzim pesti za vas Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 02. jun 2004 11:04:02

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

2. jun 2004 11:24

Aisha, saj si ne rabiš za pizzo delati sama testa. Jaz kupim Pečjakovega surovega. Dobi se v Mercatorjevih in Tuševih trgovinah ali še kje drugje. V vrečki so štirje kosi, zgledajo kot malo večje polpetke) in jih potem samo razvaljaš ali razvlečeš, stanejo pa okrog 250,00 sit. Jaz kar zamrznjenega vzamem in ga dam v mikrovalovko, da se odtali cca 2 min. Lahko pa tudi zamesiš več testa in si narediš kupčke za pizzo in jih daš v zmrzovalnik. renata

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

2. jun 2004 12:33

DUŠAN Da ti vlijem malo poguma,ti sporočam da boš v naslednjih devedesetih dneh moški ki mu bo največkrat stalo.Pa ne misli kuj na kaj pokvarjenega.To bo le tehtnica,ki nikakor ne bo hotela določeno obdobje premakniti svojih kazalcel na dol.Se boš lahko pohvalil da ti stoji,to bo fovšije. BRANKA

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

2. jun 2004 13:15

Dones ste tko zgovorni, da sfolgam samo brat. Sem rekla, da vam en pozdravček vseeno pošljem predno grem domov. Enkratni ste vsi skupaj! Tudi jaz si bom en dan pico nardila... ste me čisto navdušili z njo. Ampak je že dolgo nisem sama delala. Je že čas da jo pripravim. Lp

Dusano  

2. jun 2004 13:24

BRANKI hvala za vspodbudo , le z vodo mi ne gre prevec , ker ze od nekdaj nisem pil dost vode , ne tekočine , drugace bo ok , kar se tiče pa stanja že sedaj preveč stoji kaj šele bo boga žena skoz imam trebuh v mislih, ker tehtam se ne dokler ne bom opazil to na oblačilu Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 02. jun 2004 13:29:32

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

2. jun 2004 20:42

Aisha mene zanima 14 dnevni post. Ali lahko napišeš malo podrobneje o tem? Kaj mislite punce, a lahko na OH jemo francoske rogljičke? Čauči!

Dusano  

3. jun 2004 2:30

mmm rogljički nehi mislim pa da bi lahko Dušan

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

3. jun 2004 8:12

Dobro jutro cmokci:) Se držimo ane? Mene ful grlo boli, kaj bi blo pametno vzet, da se nebi grešila zdej po nepotrebnem. Med spada med kaj? LP

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

3. jun 2004 8:50

neoangin brez cukra. Po moje da bi bil ok. cmok

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti