Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

2. jun 2004 7:12

Dobr jutro vsem..sedaj nas je pa res že tolik, da sem porabila pol ure da sem vse prebrala in to od včeraj..sej bodo v Sloveniji sami suhci..haha Danes imam sadni dan in celo popoldne predavanje..to bo zanimivo, ampak vem da ne bom imela težav ker sem se že navadila na sadne dneve.. Včeraj mi je uspela fenomenalna pica..bučke in papriko sem prepražila na česnu in malo olja..tako da se je malo zapeklo..kar sem dala na testo skupaj z čebulo na tanko narezano in veliko gobic..seveda tudi paradižnik..res je bila dobra.. nenni..še malo pa vodni dan..in tehtanje..saj bova zmogli...seveda. lep dan vsem

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

2. jun 2004 7:43

zdravo! Tudi jaz sem še vedno tukaj. Me kar zjutraj premami, da pogledam najprej v računalnik. Kar lepo ste se razpisali. Nenni, bi te pa kar prosila za par receptov. Saj imam knjigico od rine, pa vendar ni prilagojena mojemu času, vidim pa da maš ti kar vredu ideje. Verjetno bi to koristilo tudi drugim. Marjana, tudi jaz imam naslednji teden (v ponedeljek) svoj prvi vodni dan. Se že sedaj psihično pripravljam. Upam, da bom vzdržala. Danes imam sadni dan. Pa bom začela kar z rdečo redkvico, katero sem pridelala doma. Ali je lahko pojem poljubno dosti? Jo imam namreč zelo rada. Lepo se imejte vsi skupaj, sedaj pa novim dogodivščinam naproti!

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

2. jun 2004 8:16

Morgen suhice! Tut js mam danes sadni dan, prvi je šel mimo brez težav, tko da mislm da tut dons ne bo sile. Včeraj je bla pa dobra pica, res nism pogrešala sira pa salame. Danes mam pa pomaranče pa jagodke, mmm...komi čakam:) Fajn bodte čao ealy

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

2. jun 2004 8:27

Dobro jutro vsem! Jaz imam danes OH dan in sem si prinesla makaronovo solatko. Za večerjo pa me čaka višnjev zavitek - mnjam!! Še recepte napišem: Riževa solata: skuhaš 9 dag riža (količina je za kosilo in večerjo). Ohlajenemu primešaš žlico graha iz konzerve, žlico kisa ter posuješ s sveže nasekljanim peteršiljom. Namesto riža lahko skuhaš proseno kašo. Jaz včasih grah nadomestim s koruzo. Makaronova solata: Skuhaš 9 dag makarončkov. Narežeš na koščke 1 svež paradižnik in ga primešaš med ohlajene makarone. Dodaš žličko olivnega olja in posuješ z baziliko. Dober tek!

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. jun 2004 9:16

Ojla, vsem. Jaz sem še vedno z vami in vas prebiram. Uradno je moje diete že konec. Ampak, ker nisem dosegla željenega cilja, podaljšujem za en mesec. Za vse tiste, ki mislite, da dieta ne funkcionira, naj povem, da je super, samo držat se jo moraš. Cilja pa nisem dosegla zaradi sebe, ker nisem bila dovolj pridna. Zgubila pa sem vseeno 10 kil, ki jih uspešno držim v minusu. Lep pozdrav!

bessybori  

2. jun 2004 9:23

Saj res, na vitaminski dan bi lahko šla za kosilo na solato? kaj pravite! Verjetno je to vredu, a ne. Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 02. jun 2004 09:29:53

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

2. jun 2004 9:53

Bessybori..midve sva pa začeli na isti dan..ker imam tudi jaz v ponedeljek vodni dan.. se bova lahko spodbujali in za " rokce" držali cel ponedeljek..haha po eni strani cvikam po drugi pa komaj čakam na to preizkušnjo.. lep dan vsem

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

2. jun 2004 10:01

Bessybori, po moje je kar v redu, vsaj jaz si na vitaminski dan privoščim solato ali kako zelenjavno juhico, brez zakuhe seveda. Iz foruma lahko razbereš, da so se že vnele debate okrog tega in da obstajajo tako pro kot contra, vendar...kaj...jaz nisem fanatik za vse vrste sadja, včasih ko je na trgu (in vrtu) pomanjkanje, mi je težko. Veliko raje imam zelenjavo, zato si privoščim skledo solate. Tako sem bolj zadovoljna in tudi to je v življenju pomembno, ne? Mislim, da bistvo zdravega prehranjevanja ni v temu, da bi človek trpel in se odrekal, pač naredi se kompromis. Morda kilce ne bodo letele dol z nadzvočno hitrostjo, sam če mene vprašaš, od solate pa tudi ne more nič hudega bit. TanjaG.

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

2. jun 2004 10:25

Jaz si na sadni dan pomagam tako, da si narežem kumarico ali paradižnik na kocke, postavim v hladilnik in jih potem pojem, ko je čas za kosilo. Ful mi paše hladna zelenjava, sploh v poletnem času. Trudim se, da jem surovo sadje ali zelenjavo, solat si pa zaenkrat ne delam, mogoče takrat, ko bom že imela želeno težo. LP Nenni

bessybori  

2. jun 2004 10:38

Marjana, no krasno, sem vesela, da imam kompanjona na isti dan. Bom lažje vzdržala. Bova se res kar bodrile. Tanja, glede spravljanja kil dol z nadzvočno hitrostjo, pa ne bi bilo slabo.Saj vem, da sem jih gor tudi dobivala vsa leta po malo. Renata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti