1. jun 2004 15:14
Nenni Tudi jaz bi imela kakšen recept, za pripravo hrane za v službo. Tudi jaz prakticiram z mrzlimi obroki tukaj in potem kaj toplega okoli 18h doma. Obilo uspeha vsem leva
1. jun 2004 15:14
Nenni Tudi jaz bi imela kakšen recept, za pripravo hrane za v službo. Tudi jaz prakticiram z mrzlimi obroki tukaj in potem kaj toplega okoli 18h doma. Obilo uspeha vsem leva
1. jun 2004 15:26
Neni dobrodošel bi prišel še kak predlog , sej si kuham po svoje , nočem obremenjevat s tem domačih Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 01. jun 2004 15:30:55
1. jun 2004 16:06
Hvala za vaše predloge glede kosila v službi... bom tudi sama poskusila s kako tako recepturo... lepo se imejte do jutri! Studentka1
1. jun 2004 18:11
Uhhh jest sem pa donc cist kontra delala :( sploh mi ni uspel jest juzne, zato sem mela zdej ker vecerjo in juzno skupej, paradiznik, papriko, pikico gobic, 2 jajca in žlico kisle smetane ... narejeno kot na sataraš. Pikco kruha in to je to ... sam sem se pomoje preveč najedla ... tko letam iz enega stanovanja v drugega da bom sama sebe vmes nekje srečala. Včeraj sem mela 3ji vodni dan, pred mano je še 3 dni diete, do sedaj bilanca -20 kg. Vem da me bo današnji obrok sigurno spravil za eno kilo nazaj ampak bo ze :). Zdej pa sibam nazaj nadzorovat mojstra k mi ploščice polaga. Marjeta Žniderčič
1. jun 2004 18:50
lep pozdrav! u ste pridni s pisanjem. lepo lepo! jaz moje kuhanje omejujem na iste obroke - najmanj matrarije! danes imam Š dan, pa sem si nardila riževo solato z mešano zelenjavo (tisto iz vrečke), zabelila z kisom in bučnim oljem - odlično! le premalo sem kisala. dala v plastično posodo in nesla v službo. dušan, ne rabiš jest enako kot za kosilo, ampak baje je bolje. jaz se večinoma držim tega. danes je moj 14 dan. jutri oh, ampak morm priznat, da se mi sladko sploh ne lušta. glede glavobola: gotovo je to odziv na spremembe, če ne drugega, že na to, da si omejil kavo oz. je nisi pil zjutraj. ljudje se po mojem niti ne zavedajo, kako zelo je telo navajeno na kofein! jaz za zajtrk pojem 2 sadeža, če pa sem fejst lačna pa tud ponovim. ampak to sem sedaj samo enkrat. se mi zdi, da se mi je želodec skrčil! glede sladkanja kave: jaz jo sladkam z natrenom, pijem črno, razen na B dan. v majhnih količinah natren tudi ni tako zelo škodljiv. pač ne morem pit črne in še nesladkane, to bi bilo že mučenje. ne tehtam se vsak dan ampak ponavadi na b dneve. po mojem bi me kap, če bi mogla vsak dan tehtnico zijat - če ne bi blo rezultatov bi obupala. tako pa se raje merim in se bolje počutim največji merilec pa so mi stare hlače!! dobim jih že gor, amapk malo na tesno! ko bojo šle z lahkoto gor je moja misija končana! do morja nekako bo že po mojem (24. julij). septembra imate piknik?! potem se vam z veseljem pridružim.... hvala vam za vse! morda se bom spet počutila tako kot nekoč! pa veliko sreče! predvsem ta novim, ta stare ste že itak prave prekaljene lisice!
1. jun 2004 19:45
Kdo pa danes trpi v sadnem dnevu? A si na sadni dan kuhate oziroma pečete sadje ali jeste samo surovo? Koliko sadja pa pojeste na sadni dan?
1. jun 2004 20:11
Damjana2 Danes sem jaz na sadju,pojem ga kolikor mi paše.privoščim pa si tudi solate,danes pa sem si na teflonu popekla bučke.Sadje skuham ali ga pogrejem v mikrovalovki. BRANKA Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 01. jun 2004 20:12:31
1. jun 2004 21:22
aisha ja jaz tut ko spravim obleko (gvant) eno na sebe k je še cit nova bom zadovoljen , no še malo več bo treba še mal za rezervo ha ha , k tut ne vem točno kok kg mam , se bojim na vago stopit , sej bom po hlačah vedu če je slo kaj dol in to kmalu tko danes sem kar dobro prestal tole , za enkrat ni lakote ponavad je že bla okol 21h se čujemo jutri zjutraj Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 01. jun 2004 21:24:13
1. jun 2004 23:53
Hojla! Pre več rad kuham in jem - res da nimam pretiranih težav s kilogrami, da se vam bi pridružil v devetdeset dnevni akciji, vas pa vseeno prosim za pomoč. Za to se je odločila moja znanka in vas prosim naslednje. Ali si je kdo zapisoval celoten jedilnik ločevanja živil v devetdesetih dneh. Ali mi lahko te zapiske pošlje na majl, da bom lahko pomagal znanki pripraviti te obroke. LP - Ažokoh. Matjaz.gomilsek@nek.si
2. jun 2004 7:00
matjaž jz ti priporočam, (oz. njej) da si nabavi knjigco od rine. Notri so različni recepti za vsak dan in so čisto preprosti. Stane mal mn k tri jurje. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Suzanine palačinke