Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

1. jun 2004 7:36

Ahoj! Ma punce moje drage! Čist sem se pregrešila... ueeee... No in je tehtnica kar podivjala. Zdej pa spet naprej. Vidim, da se nam je pridružil še en moški. Kulj. Je bil že cajt, da se kakšen opogumi. Pa ni ti treba stradat ob dveh jabolkih celo dopoldne! Čez dve uri pojeje še dve. Al pa dve banani. No katero koli sadje samo da ga ne mešaš. In vmes med obroki različnega sadja počakaš kakšni dve uri. Ni se ti treba zjutri čist sestradat. Lep pozdravček tudi študentki... veliko veliko uspehov. čmoček

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

1. jun 2004 8:20

Jutroooo! Men tut stoji, tehtnica namreč:) Sam čutim okol pasu da je manj. Te digitalne tehtnice zgleda res ne smejo pokonci stat, ker se jim drugač zmeša. Tko k dons zjutri stopim 4x gor, pa mi vsakič drugač pokaže v razmaku 12 kil!! jao Bo že, dons mam oh. Marjana ti se pa kr drž, sej je jutr še en dan pa bo zihr boljši:) papa

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

1. jun 2004 8:49

oj Jutro evo mene samo še nekaj ne vem , a kavo lahko s sladkorjem ali ne , pa kake soke lahko pijem . a pa čaj tut brez sladkorja gremo na jabučka Dušan

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

1. jun 2004 8:51

Ej, Marjana, glavo gor pa nič jamrat!!! Saj si se v nedeljo zelo potrudila in kot veš, je špehec lažji kot mišice. Če ti zvečer sladko ne paše, sadne kroglice pa, jih jej, drugače lahko tudi slane krekerje ješ ali kaj podobnega. Ampak v mejah normale. Ne pa čipsa in podobnih stvari. Za Dušana, edinega pogumnega Mačka! Dopoldan jej sadje. Ne mešaj ga med seboj in si privošči dva obroka. Na sadni dan ga za kosilo lahko mešaš kot solato, pečeno sadje v pečici in podobno. Pa še za ostale; sladka smetana, kisla smetana - to sta nevtralni živili. Jaz si dam smetanco na kavico, (dobro, da ne maram mleka, ker je B), a ne na sadni in na vodni dan, kislo smetanco dodam mogoče k gobicam ali v kakšno juhco, pa ne vedno. Ne smemo pretiravati. Jaz sem z njimi začela šele po enem mescu in pol, končala prvih 90 dni, zdaj sem pa že v drugem delu, ko naj bi se spremenil metabolizem. Če teža stoji NE OBUPAJTE!!! Se začne premikati. To je zato, ker telo pride do točke, kjer nas preizkuša, če mislimo resno. Če še naprej vztrajamo pri načinu prehranjevanja, se ponovno teža premakne navzdol. papa Irena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

1. jun 2004 9:00

Dušan haj Jaz pijem kavo brez sladkorja,ker pa sem jo včasih pila z mlekom zdaj malo poguljufam in si naredim kar kapučino-instan.Čaj si sladkam seveda zelo malo,ko grem ven pa pijem limonino zalo ali pa pijače z mehurčki-imajo manj sladkorja.Ko me napade lakota pa si privoščim zeleni čaj.Vrečkico v vodi ne pustim predolgo,ker mi ne pašejo premočni pravi čaji,ga ne sladkam in tudi z mlekom ga ne pijem,ker se pije z mlekom samo črni čaj. Marjana ne tehtaj se preveč!!Pa nikar ne skrbi jaz sem imela že drugi vodni dan pa je šlo brez problema.Boljše pa je če te ni preveč v kuhinji,saj moje izkušnje so take.Pij ogromno, ti tudi voda zapolne želodec. Lp BRANKA

Dusano  

1. jun 2004 10:25

oj , evo mene spet hvala za nasvete in vspodbudo , da ne naštevam vseh da se komu ne zamerim če ga izpustim pri naštevanju, no po dveh jabukih se kar dobro poćutim ,pa ene 2 dl vode, imam še rezervo , kava mi še ne paše , čeprav sem jo ponavadi prvo in to z mlekom pa en velik kos kruha, poleg pa še salamca je morala biti zraven , zdej študiram kaj bo Na B dan za kosilo , sej vmes ce me lakota zagrabi mam pripravljeno kavo ki me tut za kako uro zabaše , pa pl še kako sadje ... aja pa voda :) no dokler bom tu z vami vsak dan se sploh ne bojim , ko me enkrat zmaka bo pa joj : no pa mislim da bo , občutek je dober Dušan

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

1. jun 2004 11:41

ZDRAVO, evo mene spet tukaj, danes imam Š. dan, in komaj že čakam, da bo kosilo. Zjutraj sem spila sok dveh pomaranč, zdaj pijem že drugo kavo, nesladkano, črno (sploh mi ni dobra), pa ful vode sem že spila, ker pa sem v službi do 16.30, veste kako dolgo bom še lačna, preden bom dobila kosilo... saj si bom kupila še neko sadje do takrat... (barem nekaj!)..:)) potem pa si bom spekla verjetno malo mladega krompirčka in solato... nekaj me zanima, ker bom očitno zdaj vsak dan jedla tako pozno kosilo, potem večerje sploh ne rabim ali kako? no, razen takrat, ko so sladice na sporedu!! :)) lp, vsem! Studentka1

Dusano  

1. jun 2004 12:18

oj a mene glava boli od lakote , samo res nič nisen lačen , sam študiram kaj bi za kosilo , pa še kako kavo imam vdobrem , saj po moje prvi dan sploh ni take krize , vsaj smelo je nebi biti študwenta a si ne mores prej privoščit kak večji obrok ne samo jabolko , pa da bi potam še večerjala mogoče bi si nesla kaj sabo v sluzbo vglavnem lazje mi je ko vas berem in vidim da nisem sam lp Dušan

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

1. jun 2004 12:27

Živjo, Dušan. Mene je tud prve 4 dni glava bolela in čist švoh sm bla. Potem pa je minilo. IZgleda, da je to začetna kriza, ki ji sledi občutek lahkosti. Vsaj pri meni je :) Pa poskusi zdržat druge dneve brez sladkorja, samo na OH dan lahko. Se splača. Jaz imam danes uradno zadnji dan diete. Bom jutri povedala končno številko, ko se bom zjutraj tehtala. Držte se, papa! Sy

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

1. jun 2004 12:56

zdravo vsem skupaj. Komaj sem se prebila skozi branje vseh teh strani. Moram vam povedati, da je to bilo branje, ki me je prvič v življenju navdušilo,da sem se odločila, da bom se tudi jaz probala s to dieto oz zdravim načinom prehranjevanja znebiti nekaj odvečnih kilogramov.Čestitat moram vsem, kateri ste uspeli in kateri se še trudite. Kot sem že napisala, ste tudi mene navdušili. Danes imam 23 dan in moram reči, da se kar nekako prilagajam. V prvih štirinajstih dneh sem zgubila 5 kilogramov, sedaj pa mi teden dni teža stoji. Sem že skoraj obupala.Ste me s prebiranjem vašega pisanja kar bodrili. Res je, da se malo pregrešim, saj kuham za družino in mimogrede vtaknem kak grižljaj v usta. Verjetno se bom morala bolj disciplinirat.V knjigi razberem, da bi morali biti med obroki štiri urni predahi. To je pri meni neizvedljivo, kakor sem prebrala tudi pri večini drugih. Zanima me, če je ta razpored zelo narobe: zjutraj spijem kozarec donata, nato vodo do malice, ki je nekje okrog 10,00. Nato do kosila pijem vodo, to je pa okrog 17,00. ure, večerjam pa nekje med 19,00 in 20,00 zvečer, saj mi je že po9 9,00 pozno.Se pravi, med kosilom in večerjo je samo 2,00 uri razlike. Ali je boljše, da sploh ne večerjam? Upam, da boste tui zame našli kakšno bodrilno besedo in odgovore na zastavljena vprašanja. Še enkrat lep pozdrav, vsem ki se tako trudite zase in za druge. renata Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 01. jun 2004 13:20:41 Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 02. jun 2004 07:53:46

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti