1. jun 2004 12:56
zdravo
vsem skupaj. Komaj sem se prebila skozi branje vseh teh strani. Moram vam povedati, da je to bilo branje, ki me je prvič v življenju navdušilo,da sem se odločila, da bom se tudi jaz probala s to dieto oz zdravim načinom prehranjevanja znebiti nekaj odvečnih kilogramov.Čestitat moram vsem, kateri ste uspeli in kateri se še trudite. Kot sem že napisala, ste tudi mene navdušili. Danes imam 23 dan in moram reči, da se kar nekako prilagajam. V prvih štirinajstih dneh sem zgubila 5 kilogramov, sedaj pa mi teden dni teža stoji. Sem že skoraj obupala.Ste me s prebiranjem vašega pisanja kar bodrili. Res je, da se malo pregrešim, saj kuham za družino in mimogrede vtaknem kak grižljaj v usta. Verjetno se bom morala bolj disciplinirat.V knjigi razberem, da bi morali biti med obroki štiri urni predahi. To je pri meni neizvedljivo, kakor sem prebrala tudi pri večini drugih. Zanima me, če je ta razpored zelo narobe: zjutraj spijem kozarec donata, nato vodo do malice, ki je nekje okrog 10,00. Nato do kosila pijem vodo, to je pa okrog 17,00. ure, večerjam pa nekje med 19,00 in 20,00 zvečer, saj mi je že po9 9,00 pozno.Se pravi, med kosilom in večerjo je samo 2,00 uri razlike. Ali je boljše, da sploh ne večerjam?
Upam, da boste tui zame našli kakšno bodrilno besedo in odgovore na zastavljena vprašanja.
Še enkrat lep pozdrav, vsem ki se tako trudite zase in za druge.
renata
Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 01. jun 2004 13:20:41
Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 02. jun 2004 07:53:46