Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

31. maj 2004 15:20

dušan mirno lahko začneš, tudi če greš na morje in boš mel polpenzijon - izogibaj se prevelikim kiksom - po mojem maš na izbiro več menijev, če ne pa prosi, da ti malo prilagodijo. pa tud če en teden kiksaš še en pomeni, da ne bo rezultattov. pač podaljšaš pol za teden dni dieto. naj ti bo v vzpodbudo - jaz sem v 12 dneh šla 3 kile dol, pa nisem bla niti en dan lačna, pa 2 krat sem kiksnila!! le pogumno, če pa aj rabiš pa kr vprašaj! Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 31. maj 2004 15:21:08

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

31. maj 2004 15:34

pozdravljeni vsi skupaj! moram vam povedat, da sem s to dieto že enkrat hujšala in sem izgubila 8kg - ob bolj ali manj strogem držanju diete. moji kiksi so bili predvsem pri pitju kave z mlekom, namreč ne prenesem kave brez mleka. dieta se mi je na splošno zdela super, samo sadja ravno ne maram preveč, pa mi je bil zajtrk in sadni dan bolj ali manj muka. raje sem zdržala cel dan na vodi, kot pa ob sadju. in zdaj, ko sem našla na forumu to temo, vam povem, da ste mi naredili "lušte" in sem danes začela spet s to dieto, da še shujšam par kg. Videla sem par vprašanj kako je glede kisle in sladke smetane, odgovora pa nikjer. V katero skupino jih uvrščamo? in kateri dan se lahko je? Pa dosti uspeha vsem (z menoj vred!) lp, študentka1 Studentka1

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

31. maj 2004 15:35

berem tele vase sporočila , bolj berem bolj me mika da zacnem sem pri 13 strani upam da danes pridem tja do polovice, ta teden sem frej , pa mislim da je prilika da začnem , sej pri mojih ene 30 kg prevec bo to hitro šlo dol , a jutri pl kar zaćnen z dvema jabolkoma za zajtrk , pol pa mislim da bo že šlo naprej :) se še kaj oglasim danes Dušan

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

31. maj 2004 15:46

Jaaaaa Duuuušaaaan! A si ti prvi deček med nami, ali mi je kdo ušel? Ti kar lepo začni, ne sekiraj se glede dopusta. Malo se boš ti njim prilagodil, poprosi jih naj se tudi oni tebi (pa saj jim ni treba razlagat zakaj, sej jim koneckoncev plačaš!). Srečno in bodi na vezi. TanjaG.

Dusano  

31. maj 2004 16:07

Hvala za vspodbudo , samo kako naj zacnem hm... vsaj namig, sej berem pa traja , no saj do jutri mislim da mi bo jasno Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 31. maj 2004 16:14:15

aisha3012  

31. maj 2004 16:24

dušan sam najdi en seznam, ne rabiš vsega brat. nekje od 130 strani naprej mašp nekje spisek kaj smeš in kaj ne smeš mešat! osnove maš na www.mojplanet.com, kisla in sladka smetana sta šteti med nevtralna živila, ki jih lahko vsak dan, samo jaz se bi jih na tvojem mestu več ali manj izogibala, ker so mlečni izdelki, pa ne koristijo ničemur, kvečjemu škodijio. enako velja za belo moko. le pogumno, naj te teden dni dopusta ne zmede...do dopusta imaš lahko že 15 kg manj. no, odvisno kdaj greš! pa veliko sreče!!

Dusano  

31. maj 2004 16:34

Aisha hvala , to se pravi da do 130 strani lahko spustim , sem namreč sele pri 20 seti .)) Dušan

aisha3012  

31. maj 2004 17:15

lahko lahko, razwen če te hudo zanimajo vse podrobnosti, koliko je katera izgubila in kakšni so jedilniki, pa vzpodbuda drugih ko se jim je teža ustavila. jaz sem prebrala vse, oz. na koncu vsako 5 stran! :)

Dusano  

1. jun 2004 1:00

Ha pa zacnimo , prebral sem recepte na http://www.mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html me je kar malo groza kok časa ne bom smel jesti od zjutraj do kosila , hmm, a zjutraj kavo lahko , pa ce zjutraj dva jabolka , kdaj lahko pol kosilo , čez 4 h kriza , upam da bo šlo, se vam javim zjutraj ko vstanem preden dam kaj v usta , kot sem že rekel sem frej službe in bom malo dlje spal:)) a vode pa lahko spijem kolkor hočem .... upam da bo šlo.... vas berem zjutraj ... pa kar v seznam me dajte , da se pol septmbra vidimo na pikniku hip hip strašni trik kilce dol a nebi bilo dobro Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 01. jun 2004 08:43:09

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

1. jun 2004 7:06

ojla.. Danes imam oh dan, pa se mi slatko sploh ne je..sem tako slabo spala da sem čist sesuta...kile so se mi ustavila tako da niti na vago ne upam..ampak čutim da se nič ne premakne..lahko bi se kaj premaknilo za boljšo motivacijo..in bliža se vodni dan in kolikor sem rčunala bom v službi in me malo skrbi kako bom zdržala.. lep dan vsem posebno pa še novim borcem...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti