Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

31. maj 2004 8:25

Dobar jutar! Za mano je en fajn žurerski vikend. Končno sem šla mal ven in sem se mela fajn. Edino včerej je blo grozno k sem bla tok lačna, da sem vse kar sem vidla pojedla. Danes pa pucamo. Sem že ful lačna pa bom še mal počakala, potem pa napadem svoje jabčke. Lep pozdravček

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

31. maj 2004 8:41

Živjo! Odkar sem se nazadnje javila, mi je šlo po vodnem dnevu še celo kilo dol, tako da sem se nevarno približala meji 70 kg (zdej sem na 70,5). Khm.... razmišljam, če bi še kr ponovila dva štiridnevna cikla, da pridem na želeno številko. Js uporabljam Cecropia Gel od Afrodite in sem zelo zadovoljna. Porabila sem že dve in bo treba na lov za tretjo. Veliko uspehov! SY

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

31. maj 2004 8:54

Barbolinka, šele danes sem ornk prebrala tvoje sporočilo v beležki. Mislim, da bom res nabavila, kar mi priporočaš. Premalo si zaupam, da bom obdržala težko prigarano težo, ker preveč rada dobro jem. Hvala za nasvet in oprosti, ker odgovarjam šele zdaj. Coco chanel, poglej v beležko. LP Sinja Sporočilo je spremenil(a) sinja dne 31. maj 2004 08:57:24

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

31. maj 2004 11:09

Hojla! Danes je moj 21. dan. Še vedno se nisem stehtala koliko imam minusa, bi najrajš počakala, kar do konca diete. Se bojim, da bi potem zgubila motivacijo, če bi teža kar stala. V glavnem, moji šlaufki so izginli, blo bi ful super, da bi mi še mal stegen in riti pobral. V petek na Š dan sem naredila majčken kiks, ker sem spila kavo z mlekom (ampak ne morem pomagat, ker je v tistem kafiču tko bljek, da je drgač ne spravim po grlu, dan je bil pa ful zaspan), pa zvečer sem spila en campari. Upam, da ni preveč velik kiks. Odkar kombiniram na S dan sadje in zelenjavo, pa mi je tut to lažje. Pozdravček vsem!

aiwa  

31. maj 2004 12:39

Jaz mam pa dons b dan. In bi ful načo jedla. A kera kej ve se kakšna omakca al pa kej tazga iz načota dobi? Kakršna koli ideja bi bla super... tenks. Komi čakam, da grem domov ker sem ful zmatrana dones. Lep pozdravček se beremo

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

31. maj 2004 13:16

Hm.....načo dobiš lahko kot dodatek, če naročiš kje pri halo pizzi, sam mislm da je določen znesek, da ti sploh pripeljejo, drugač pa k horsu pa pros sam za nacho:) Pa celo zdi se mi, da sm nekoč nekje vidla v trgovini v steklenem kozarčku, sam pozabla kje. Upam, da ti uspe no:) Pozdravček ealy

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

31. maj 2004 13:35

Nachos sirovo omako lahko kupiš v Sparu, v manjših kozarčkih, imajo pa še eno pikantno na paradižnikovo-čilijevi osnovi, je tudi dobra. Slednjo jaz dodajam doma scvarjenim paradižnikovim omakam, da so malce bolj pikantne. Loni

aiwa  

31. maj 2004 13:47

Ja sej kot dodatek k pici in horsu vem, da je k je mnjami... Po moje da obstaja omakca tko k je Loni rekla... v kozarčku. Za kšno prilogo h tortilijam... zihr. Bom šla pogledat. Ful hvala.

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

31. maj 2004 14:57

kriza berem tole vašo dieto , pa zmer najdem kak izgovor da ne začnem , tokrat kaj bom jedel ko bom šel na morje , sej bom imel pol penzion , evo pa bom spet prelozil hujšanje za en mesec a se to da za en teden malo pogulfat , tudi če nebi pretiraval ? Dušan

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

31. maj 2004 15:08

Sigurno obstaja, jo imam doma v hladilniku. Zraven tortilj je pa sploh super. Moja najljubša jed v ZDA je bila black beans with nacho cheese, se pravi črni fižol v pikantni omaki, riž kot priloga, vse skupaj zavito v koruzno tortiljo, zraven pa nacho sir za pomakanje in koruzni čips. na, pa mi že spet tečejo sline, na žalost pa je dostična restavracija kako leto po mojem polnjenju želodca pogorela do tal v enem izmed požar v Yellowstone parku. Smrk - smrk... Loni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti