Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

29. maj 2004 10:28

Živjo pogumne hujšarice! Kar nekaj časa se nisem oglasila, moram pa povedat, da sem se naše prehrane že tako navadila, da mi je ločevanje živil prišlo kar v kri. Kmalu bom končala z dieto in v glavi imam že rahel plan, kako dalje. V knjižnici sem vzela tudi nekaj knjig o zdravi prehrani in ugotovila, da nas je 90 dnevna naučila vso umetnost kombiniranja. Dojela sem, da je najvažnejše da ko ješ meso, zraven ni nobenega krompirja, makaronov ali riža, svaljkov, knedljev itd, samo zelenjava. Brala sem tudi, da je zelo pomembno za prebavo da solato ali surovo zelenjavo poješ najprej, nato pa ostalo.Za zajtrk samo sadje, to že vemo. Na dan lahko ješ opoldan B , zvečer pa OH, ali Š, samo mešat ne. Voda 2 l na dan,kruh samo iz polnozrnate moke,sladkarije pa POZABIT!!!!!!!! No, sedaj pa še malo za Sinjo, ko me je že vprašala, kdaj bom šla na kolo. Mislim, da me na kolesu ne boš videla, sem že pozabila, kako se pelje, pa tudi ta nova gorska kolesa se mi zdi, imajo preveč ozke zice, me ful moti, sem zelo komot. No, vseeno bi lahko proslavile najin uspeh ko končava dieto in se končno spoznava, saj sva po moje skoraj sosede. Lep pozdrav vsem skupaj in korajžno naprej. Pozdravljam vse nove in stare hujšarice. sasa Sporočilo je spremenil(a) coco chanel dne 29. maj 2004 10:30:58

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

29. maj 2004 11:50

Ima mogoče še katera danes beljakovinski dan? Imate kakšen predlog kaj bi jedla? Mi lahko prosm poveste, kdaj se začne teža spet nižat? Jaz imam danes 33 dan, -5 kg in teža se mi ni znižala že 14 dni. Kaj zdej? Čao!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

29. maj 2004 11:54

Če bi jaz danes imela beljakovinski dan, bi si naredila gratinirano zelenjavo (kuhano zelenjavo vse sorte, v dovoljenem okviru seveda), potreseno s sirom in zapečeno v pečici, zraven en kos polnozrnatega kruha, po možnosti domačega in eno skledo solate. Ker pa sem v službi, imam OH dan, časa za kosilo pred naslednjo obveznostjo cca. 1 uro za kuhanje in hranjenje, bo na mizi kar lepo pašta s paradižnikovo omako. TanjaG.

Ana  

član od: 22.4.2004

sporočila: 3

30. maj 2004 9:47

Prvi mesec mimo, minus 5 kg, veselo naprej :) lp ana

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

30. maj 2004 10:30

danes je moj vitaminski dan. včeraj sem ga prvič kiksnila od kar sem na dieti - sem vedela, da to ne bo šlo, da hodim na kosilo k mami medtem ko sem na dieti. tak da sem na oh dan pojedla kurjo juhico z palačinkami. auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu boli, kakšen kisk, pol še pa kavica z mlekom. amapk moji mami ne morš pametno razložit kaka dieta je to. p asej vseeno no, danes se bom sčistila, da ga spet ne polomim dalje. stopila sem na tehtnico: - 3 kg, v 3 ciklih, se pravi 12 dni (danes je 12 dan). upam, da se ne bo ustavilo, oz. če se bo, naj se tam nekje, ko bom na želenem :). damjana2 kerakoli poceni krema ti bo pomagal proti celulitu, le da si dobro masiraš telo!!!! tile produkti mogoče res pomagajo - ampak tako zelo pa spet ne. jaz sem kupila od nivee obično kremo za telo, tole z Q10, pa je čist ok. zdej pa probavam od dovea tole ta novo in od garniera body tonic za suho kožo. res pa je, da nimam nekih ekstremnih problemov s celulitom. vsako leto ga lepo sčistim s postom in hektolitri vode pred poletjem. poleti ga skorajda ni (na oko pa itak ni viden nikoli). lepo maži 2 krat na dan pa bo ok. men je bla edina taka krema, ki je pomagala, od l"oreala perfect slim. ampak če ne boste migale ne bo nobena krema pomagala. damiana, 10 minut na stepperju je ok, ampak poskušaj še več. tako se telo dobro prekrvavi in tud celulit gre počasi bye bye, samo pij ogromno, ogromno tekočine - pa ananas jej, tale ga odplavlja ko šus. takole, jaz bom danes za zajtrk jedla pomaranče, za kosilo veliko skledo solate s paradižnikom, pol malo borovnic, za večerjo pa kak kivi po mojem :). in hektoliter vode! POGUMNO NAPREJ, tud ko se teža ustavi!!

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

30. maj 2004 10:53

Jutri je moj zadnji vodni dan, dobro da grem v sluzbo, po sluzbi pa delat v stanovanje, potem pa še 4 dni .... pa imam vprasanje kako naprej? Sadje za zajtrk mi je jasno, kako pa z kosili in vecerjami? Kaksen nasvet bi bil dobrodosel :) Marjeta Žniderčič

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

30. maj 2004 12:02

Aisha3012 hvala za pomoč in spobudo. Zelo si mi pomagala z nasveti. 3 kg za 12 dni? Zelo uspešno hujšaš. To je pa vredno pohvale. Nič hudega, če si se pregrešila. Pomembno je, da imaš voljo za hujšanje naprej. Punce vztrajajte!!!! Na koliko dni se pa ve vagate? Jaz se na vsak peti dan, pa mi volja kar pade dol, ko vidim da je teža še vedno ista.

aisha3012  

30. maj 2004 16:34

enonlass kolikor sem jaz razumela, je ok, če še naslednje 3 mesece ješ za zajtrk sadje, potem pa počasi začneš mešat ostalo - za kosilo beljakovine, za večerjo pa oh ali škrob..popravite me če se motim. se pravi, da lahko v enem dnevu zmešaš oh b in š samo nikoli skupaj ampak samo kot samostojne obroke. upam, da se ne motim, sicer pa - do takrat še me čaka ogromno dela... damjana - ja 3 kile v 12 dneh, ampak po mojem je to začetek, potem se bo pa ustavilo. sicer sem si pa zadalo samo 8 kg. če bo kak več ne bo hudega, ampak če dosežem spet 60 kg bo super - kot v srednji šoli (tam je nihalo med 58 in 60). tako da...mislim, da mi bo do dopusta ratalo, če bom pridna. groza me je edino vodnega dne, ker ga še nisem nikoli zdržala, pa sem kar nekajkrat poskušala (po luni). bomo vidli. je ena tudi pisala, da jih je preskočila, pa je vseeno zelo shujšala. aja, tehtam se nekje 1x na teden. da ni preveč razočaranj, drugače se pa več merim v centimetrih! ebonas čestitam za skorajšnji konec - zdej pa se potrudi, da bo tako tudi ostalo!! pa veliko sreče še naprej NAM vsem! Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 30. maj 2004 16:35:44 Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 30. maj 2004 16:36:10

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

30. maj 2004 21:06

Lepo pozdravljena dekleta. Jutri je moj prvi vodni dan in mam 8 kg manj. Mislim, da je precej uspešno ne? No imam pa eno vprašanje: Katera krema /v kombinaciji z telovadbo) proti celulitu najbolj pomaga. Prosim za nasvet ker se mi zdi škoda velik denarja brez učinka. Lepo se imejte Amelie

aisha3012  

30. maj 2004 22:18

vsaka krema ki je dovolj mastna da omogoča daljše masiranje! ne zapravljaj denarja za en kup reklam - kupi dove tole ta novo (maš zlo mehko ko0žo, pa prav poceni je 1.600 sit) ali pa od nivee s Q10 (1.900 sit ta velika) pa je čisto dovolj. men je bil učinkovit tud lorealov perfect slim 82.990 sit) v kombinaciji z njihovim exotonic peeling gelom ( ne vem koliko stane, ker sem kupila komplet, pa je bil cel 3 jurje - je pa mega zadeva). najbolj učinkovito pa je hektoliter vode, malo ananasa in veliko telovadbe, pa masaža zjutraj in zvečer - preverjeno! celulit se topi....

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti