29. maj 2004 10:28
Živjo pogumne hujšarice! Kar nekaj časa se nisem oglasila, moram pa povedat, da sem se naše prehrane že tako navadila, da mi je ločevanje živil prišlo kar v kri. Kmalu bom končala z dieto in v glavi imam že rahel plan, kako dalje. V knjižnici sem vzela tudi nekaj knjig o zdravi prehrani in ugotovila, da nas je 90 dnevna naučila vso umetnost kombiniranja. Dojela sem, da je najvažnejše da ko ješ meso, zraven ni nobenega krompirja, makaronov ali riža, svaljkov, knedljev itd, samo zelenjava. Brala sem tudi, da je zelo pomembno za prebavo da solato ali surovo zelenjavo poješ najprej, nato pa ostalo.Za zajtrk samo sadje, to že vemo. Na dan lahko ješ opoldan B , zvečer pa OH, ali Š, samo mešat ne. Voda 2 l na dan,kruh samo iz polnozrnate moke,sladkarije pa POZABIT!!!!!!!! No, sedaj pa še malo za Sinjo, ko me je že vprašala, kdaj bom šla na kolo. Mislim, da me na kolesu ne boš videla, sem že pozabila, kako se pelje, pa tudi ta nova gorska kolesa se mi zdi, imajo preveč ozke zice, me ful moti, sem zelo komot. No, vseeno bi lahko proslavile najin uspeh ko končava dieto in se končno spoznava, saj sva po moje skoraj sosede. Lep pozdrav vsem skupaj in korajžno naprej. Pozdravljam vse nove in stare hujšarice. sasa Sporočilo je spremenil(a) coco chanel dne 29. maj 2004 10:30:58