Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

28. maj 2004 9:52

Ojla deklice.. Ealy, tudi mene trese k mačka, sploh po teku,,po moje ti (mi) cukr pade pod nivo..meni se zdi da se takrat špehec maksimalno topi..juhu..ni pa nič fajn če se treseš k polit cucek.. Jaz imam danes OH dan..sem si že kupila makarončke in bom naredila omakico iz paradižnika v piksni, sveže paprike sušenega paradižnika v olivnem olju in na koncu bazilika,,,najmi komi čakam pa še krem rezino za večerjo..sej sem že sedaj lačna..haha.. Vreme pa name deluje tako lenobno danes..mi prav paše, da si naberem malo energije..se obeta naporen vikend..kar me zelo veseli!! en len pozdrav vsem borkam

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

28. maj 2004 11:08

Ej dekleta, a ste videle v temi Opozorilo Jerneju, kako se kregajo nad tem, da je ta tema najbolj brana in take bedarije. Vidim, da je še veliko ljudi otročjih in premalo razgledanih! Kr razjezi me madonca ! Barbolinka

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

28. maj 2004 11:09

Barbolinka, hvala za nasvet. Ali misliš, da bo to dovolj? Mislim, da bom mogla vključiti tudi kakšen sadni in vodni dan. Pa redno tehtanje in po vsaki pridobljeni kili takoj ustaviti zadevo. Ena ali dve kili se še dasta skenslati, ko jih je pa enkrat pet preveč, je pa že kriza. Bom že kako. Tigrolina, imela sem okoli 80 kil, zdaj jih imam pa 68. Moj mož pravi, da nisem več nobena baba, ker nima več kaj prijeti, jaz bi pa rada izgubila še kakšno kilo. Do nedelje se še držim, potem pa ... Prehranjevalne navade so se mi res spremenile, najbrž bom res še naprej ločevala, le da ne tako striktno kot prej. Držte se, sploh tanove. Čas gre hitro naprej, meni se zdi, kot da nebi minilo tri mesece. Še naprej vas bom spremljala, aja, pa še telovadit bom morala malo začet, mam preveliko kožo. LP, Sinja Coco chanel, si že začela kolesarit?

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

28. maj 2004 11:15

Dobro jutro Jaz imam pa danes sadni dan. Vitaminčki! Danes imam 33. dan pa mi teža kar stoji. Punce, kdaj se bo začela spet zniževat? P.S. Kje ste pa zvedle, da sta kisla in sladka smetana nevtralni živili? A to kje piše? Zanima me zato, da bi si jo potem dajala v kavico. Samo ne bi se rada vsak dan pregrešila, če to ni res.

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

28. maj 2004 12:33

Ciao punce :))) iiii...(morm se mal pohvalit) ..js sm kilo zgubla od včeri do dans.. NE MORM VERJET... em... no res sm sama seb nardila lepo presenečenje..za dobro jutro :)) sm full vesela.. sinja: RES POHVALNO... js vsako občudujem pa tud če sam kilo shujša..kr je to že korak naprej.. aisha3012: aha hvala.. torej tk to gre.. enkrat na dan si neki skuham..s tem da mal več..in pol še za večerjo pojem.. ja ql :)) am..ej .. a se lahk zmeniva ..da mi mal pišeš kaj kater dan ješ (ko maš pač čas),da dobim mal idej kaj bi js za svoj trebušček skuhala.. aja,pa tud druge ..če se vam,da kdaj kej napisat kaj pojeste za kater dan.. bi bila zelo vesela vaših predlogov.. :)))) ..no js bom dans (na škrobni dan)za kosilo jedla riž + eno tako čist mal pekočo omakico + solata... :)))) zvečer pa spet nevem ka bi,... em..kaj pravite na mlečen riž? lahko ali rajši ne? zdej od začetka bi se najrajš kr striktno držala diete..sam me mal muči..ka naj si zdej za večerjo spet skuham riž ..al bi se dalo kej druga začarat :)))) že v naprej hvala za kak nasvet :)))) pa pridne bote... če pa zmanjka motivacije.. je moj nasvet..sam to, da pridete sem gor..in nazaj bo pridobljena motivacija.. :))))

Damjana2  

28. maj 2004 12:40

Živjo! Punce, a kej telovadite med dieto? Jaz za telovadbo uporabljam stepper 10 min, potem pa še delam vaje za trebuh, noge in zadnjico (te sem dobila na internetu, če jih katera hoče, ni panike). In pa raztezne vaje, da me drug dan ne bolijo mišice,preveč. Uporabljam pa tudi anticelulitno kremo od Garnier skin naturals. Prejšni mesec je bila v akciji po 3000 za dve kremi, zdej sem pa to že porabila, jo pa prodajajo po 5000. A mogoče ve katera za kakšno anticelulitno kremo, ki je dobra in poceni? P.S. Ve ste vse super in upam, da bomo z malo spodbude in pridnostjo vse dosegle želeno težo.

Damjana2  

28. maj 2004 12:49

Cao! Tigrolina mislim, da si lahko za večerjo skuhaš krompirčka. Malo ga posoliš, uporabiš lahko tudi ketchup in bo super večerja. Mlečni riž bi ti odsvetovala, ker je notri mleko (beljakovina). Drugače si pa lahko skuhaš riž z veliko zelenjave in omakco. Aisha3012 tebi pa hvala za spodbudo. Tudi tebi želim veliko uspehov v nižanju kilogramov. Cao

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

28. maj 2004 12:56

hej! Tudi jaz imam danes riž in omakco zelenjavno iz trgovine, zraven pa solata. Lep vikend in zdržite! Tigrolina: danes mlečni riž odpade. Mlečne izdelke lahko ješ samo na proteinski dan! Upam, da jez ne grešim z zelenjavno omako zraven riža???!!! leva

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

28. maj 2004 17:07

Ne, zelenjava zraven riža je kul. Tudi gobe gredo k rižu. Jaz imam pa zadnjo vodo in se muuučim. Nimam več takšne motivacije kot na začetku, sploh pa, ko vidim, da mi manjkata tisti 2 kili, da bi prišla pod 70. Kakorkoli že, z uspehom sem zelo zadovoljna, -15,5 kg je veliko, počutim se čisto drugače, videti sem tudi čisto drugače Če bi se mi začela teža povečevati, pa bom naredila po dva ali tri cikle (štiridnevne) in se bi moralo poznati na kilaži in na povečanem teku. Najprej pa me še čaka 3 mesece dopoldanskega sadja. LP, Sy

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

28. maj 2004 20:33

Damjana2 mi lahk posles ta link na privatno sporocilo za te vaje? Sicer mam do konca diete sam se 7 dni, ampak do sedaj je rezultat ... -18 kg, moz je rekel naj pocas neham, da ne bom enkrat sam se trda lezala zraven njega... je pa tko da zej tud nimam časa jest, namreč delam 100 na uro v novem stanovanju .. trgam tapete, pospravljam ... in v enem tednu bom upam preseljena :) Hrana lahk tud vcasih mal pocaka, ker nekakor tezko najdem čas da kaj konkretnega skuham :( Marjeta Žniderčič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti