27. maj 2004 14:27
Sinja, v beležki te čaka sporočilo! Barbolinka
27. maj 2004 14:27
Sinja, v beležki te čaka sporočilo! Barbolinka
27. maj 2004 15:18
Ta tema je glede na široko popularnost do nadaljnega zdaj med pomembnimi, torej na vrhu foruma. Prav neverjetno je, koliko sporočil ste poslali ..................................................................... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. maj 2004 15:52
SE PO DOLGEM ČASU SPET OGLAŠAM, VAS PA REDNO SPREMLJAM IN PREBIRAM VAŠA SPOROČILA, SAMO NIMAM ČASA TUDI SAMA KAJ NAPISAT. MOJO DIJETO USPEŠNO NADALJUJEM IN DA SE POHVALIM... DANES JE MOJ 61 DAN IN TO BREZ PREKRŠKOV!!! SO MI PA REKLI, DA SEM ŽE PRESUHA... MENI SE NE ZDI IN BOM DRŽALA DO KONCA. POČUTIM SE SUPER IN BOM TAK NAČIN PREHRANJEVANJA NADALJEVALA TUDI POTEM. DRŽITE SE, SAJ SPLOH NI TEŽKO!!! LP, STELLINA.
27. maj 2004 15:58
sinja..blagor tebi.. res blagor tebi..k si že dala vse skoz.. js mam pa danes prvi dan "diete" oz.ločevanja živil.. emmm...js bi ti pomagala, če bi vedla kk je pol po dieti.. da ostanejo kilce tk ko morjo bit..ampak žal nevem.. (mam še celih 89 dni časa za zvedet) hehe :))) ..drgač pa sm imela danes za kosilo pleskavico in rdečo peso + neko čudno juho (kokošjo) ..a sm uredu jedla?? a ma kira kak predlog ka naj za večerjo? :))) .. držte se..punce ... :))))
27. maj 2004 18:11
tigrolina, za večerjo pa enako, samo pol manj!!! če se hočeš striktno držat diete...če pa ne pa kake hrenovke ali pa tuno s skuto, ali pa pohane melancane (samo v jajčki), če jih imaš rada, ali pa kaj podobnega. jaz semn si naredila preproto tako: za kosilo spečem recimo 3 zrezke, 2 pojem in enega pustim za večerjo, zraven nardim veliko skledo solate, polovico pojem, polovico pustim za večerjo. lažje mi je, ker ne rabim 2 krat packat pa v kuhinji stat...meni celo ustreza, da jem tako. sinja, si dosegla želeno ali je bilo premalo? ali preveč? (če je to sploh možno :)) barbolinka, kaj si napisala, kako naj je naprej? lahko bi javno napisala, mislim, da nas je kar nekaj, ki bi nas to zanimalo! če nisi, pol ups, se pardoniram! zaenkrat mi uspeva ne grešit, ampak kako dolgo še?! :) saj bo saj bo, a ne? držte se punce in v napad na kilograme!!
28. maj 2004 8:08
Dobro jutro "somučenice":) Sej bo šlo....sam voljo more človk met. Sam mene pa zvečer po kolesarjenju zebe k cucka, to je verjetn od premal hrane ane:) Včeri sm se zmotila pa kupila prebranac v piksni namest pasulja, ampak po moje je fižolčk fižolčk. Prov občudujem tiste k vam je že tko lepo uspel, face ste. Papa ealy
28. maj 2004 8:12
Dobro jutro, Mačkice! Ste opazile, da nas je urednik Jernej postavil na prioritetno mesto. Še dobro, da se drugi nekaj pritožujejo, on pa nam daje vzpodbudo. Hvala, Jernej! Jaz vas še kar naprej vzpodbujam, ker se splača. To, kar se Janezek nauči (mislim klik v glavi), to Janezek zna. Zelo sem hvaležna za ta forum, saj je po končanih dietah vedno težko zdržati. Kile se ponovno naberejo, tu pa je vedno znova vzpodbuda, da se ustaviš pri hrani in pospešiš gibanje. Za vzpodbudo je tudi srečanje vseh "hujšajočih" pri Mačku v Ljubljani 18.6.2004 ob 19. Za srečanje se je treba pofočkat na med.over.net hujšanje pri Hobit in Babici. Več nas bo, bolj luštno bo. Vabljene! Irena
28. maj 2004 8:56
Dobro jutro! Aisha3012: javno sem napisala, je na strani 150, če te zanima. Lep oblačen pozdrav iz Celja! Barbolinka
28. maj 2004 9:32
Haj Punce danes je moj drugi vodni dan.Ker zunaj dežuje bom mokra z vseh pogledov.Do željene teže mi manjka samo še kg.Me kar mal skrbi ker imam pred sabo še cel mesec dijete.Pa sem se odločila da grem do konca,upam da mi ne bo šlo preveč dol. Lp iz deževnega Kranja BRANKA
28. maj 2004 9:42
Hehe Branki, ti pa si srečka, bojiš se, da boš mela premal:)) V Lj. pa zaenkrat še ne dežuje. Pozdravček ealyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Kremni rezanci s tartufi