27. maj 2004 10:57
lep pozdrav vsem!
danes je moj 3 beljakovinski dan - tako, da tigrolina začenjam z devetim dnem "diete"...čeprav se strinjam z marjano, da tole ni dieta, ampak način prehranjevanja, ker ni niti ena stvar prepovedna, so samo odsvetovane ali pa zaželjene v manjših količinah...moj kiks je bil včeraj ob solatki za kosilo kos kruha (na vitminski dan), ampak si nisem mogla pomagat, ker sem bla tako lačna, pa bil je še pred mano naporen večer (neka predavanja), tako da od štirih popoldan do danes še nisem nič jedla (razen čisti pomarančni sok). pa eh...sej vidim, da tud druge kiksate, pa gre vseeno dol...je pa res da imaš več energije...edino na vitaminski dan mene malo daje vse skupaj :). drugače sem pa ok. vsak drugi dan hodimo rolat, tako, da se tudi gibam, pa zvečer uteži. na vago nisem stopla od 4 dne, mislim pa, da mi ni več kot kake pol kile ali kilo šlo dol...ampak sem zadovoljna, če ne drugače se dobro počutim. do konca je še dolga pot. edino nekaj me zanima - ravno ko bom zaključevala 2. ciklus grem na morje - tam bo bolj težko to izvajat - kaj se hrabne tiče še ne toliko, ampak vinče, pivček, sladoled itd....kako naj ravnam? potem ko pridem z morja grem z 3. ciklusom naprej al moram vse od začetka?
Lep dan želim naprej in naženite kilograme!!!!