Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

26. maj 2004 11:15

Rmeli, jaz imam tudi oh dan, pojutrisnjem pa je zadnja voda. Držte se še naprej, Sy

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

26. maj 2004 13:34

Dober dan. Tukaj sem nova in moram povedat, da je danes moj sadni dan. Za mano so oh, š in p dnevi. Jutri voda. Super se počutim in upam, da bo šlo. Pozdrav vsem leva

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

26. maj 2004 16:08

Čao! Jaz sem tud nova na tej strani, v tej dieti pa vztrajam že 31-deseti dan. Danes imam škrobni dan. Do zdaj sem izgubila 5,5 kg. Mislite da je to v redu rezultat? Prejšni teden sem se pregrešila in sem jedla na OH pico s sirom. A se ve tud kej pregrešite? Lep dan vam želim še naprej. Sporočilo je spremenil(a) Damjana2 dne 26. maj 2004 16:10:52

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

26. maj 2004 17:32

.. diete oz. ločevanja živil..

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

26. maj 2004 18:26

tigrolina, naročiš jo lahko na telef. št. (ne vem je točno) na mojplanet.com, tam jo boš našla. če ti pa povem po pravici - ne rabiš je - tukaj ti bodo dale punce tok idej kaj naj ješ, pa ker lahko ene stvari ješ vsaki 4 dan, ti sploh ne bo hudega, kaj bi naj jedla. damjana, se pregrešimo ja, valda, sej nismo stroji :). predvsem se mi zdi, da vse grešimo na kakih zabavah z kozarčkom, dvemi, tremi...vina ali česa drugega...pa veliko punc pravi, da se pregreši ko imajo krizo. jaz o tem še nič ne vem, ker sem šele 8 dan na dieti, pa še ne vem, kaj je to. predvidevam, da to, da se ti živalsko zlušta zmešat OH in B, ala pa kaj podobnega :) - meni se bo to zgodilo pri musaki... tigrolina, pij veliko vode (jaz jo 2-3 litre, pa še več bi je mogla), astriktno se drži diete, al pa se je vsaj poskušaj čim bolj natančno...punce se več ali manj ne držijo pravila, da naj bi za večerjo jedel enako kot za kosilo samo pol manj in brez kruha. jaz se držim tega, ampak jaz doma vsak dan kuham, tako, da mi ni problem kuhat večje porcije, pa jo zvečer pogrejem. koliko mi je znano, pa jih večina dela in je zunaj, to je pa že pol težje izvesti. uporabljaj kako dobro kremo za telo, da koži povrneš prožnost pri izgubi teže (nobena ne želi razvlečene kože, kaj?) in tudi telovadi. dovolj je že kak pretečen kilometer, odkolesarjen ali pa odrolan, jaz pa še malo uteži uporabim zvečer. pa so rezultati zagotovljeni. predvsem se pa ne tehtaj vsak dan. zadaj si, da se lahko samo 1x na teden ali na 10 dni, tako ne boš štela teh gramov vsak dan, pa še bolj boš mela motivacijo, če boš videla, da je po 10 dneh res nekaj šlo dol! in ne obupaj, če se ti bo teža vstavila. vsaki se, vsaj tako se mi zdi, da so vse pisale o tem...mene je tud tega strah, da ne obupam potem, ampak potem bom prišla sem pa malo prebrala pa bo spet ok! damjana, moj rezultata je po 4 dneh -1.5 kile in nekaj centimetrov tu in tam...veliko pa jih ima odlične rezultate, čeprav se niso striktno držale navodil. odvisno je tud koliko kil skušaš izgubit. moj cilj je nekje 8, da pridem na idealno težo, tako, da po mojem, če nimaš veliko za shujhšat je 5.5 odličen rezultat. bolje je počasi izgubljat težo po mojem, če ne drugače za to, ker ne izgubljaš mišične mase. ne vem več katera punca je po 90 dneh izgubila 22 kg. svaka ji čast. čestitam pa tudi vsem, ki so izgubile manj - treba je namreč veliko volje, da to dieto izpelješ - tako kot pač vsako! le tako naprej in veliko uspehov!!! Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 26. maj 2004 18:29:36

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

26. maj 2004 21:50

Leva, živjo. Upam, da sem prav razumela, da je za tabo že 28 dni in imaš jutri vodo (?). Drugače se ni treba matrat z njo, ker pride voda le enkrat na mesec, in to 29. dan. Želim ti veliko motivacije in veliko izgubljenih kilogramov, predvsem pa dobrega počutja (zaradi njih ) To isto pa želim vsem ostalim novim. Izplača se vztrajat. Sy

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

27. maj 2004 6:14

Jutro punce! Vidim, da se vas je kar ene par opogumilo in mal pisalo, čeprav ste z dieto začele že prej...mam filing da nas je ogromno. Ful fajn. Jz pravim samo, da ne obupat, če se teža ustavi. Jaz sem pri drugih dietah vedno obupala pri tej sem pa vztrajala... in potem je se je kr na enkrat začelo premikati in zdaj gre.... super! Sem čisto navdušena. Ja Sy, kropmpir je škrob... cepka jz! Tako da sem se prekršila... ah.... Zadnje čase sem tako trapasta. Brez panike sej je dons vitamiski dan, pa se bomo spucal. Lp aiwa

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

27. maj 2004 6:58

Ojla vsem in lep pozdrav vsem novim.. Danes sem super volje..oblekla sem hlače ki sem jih pred 3 tedni komi gor spravla, danes sem ugotovila da so mi sigurno za 3 cm prevelike, kar plešejo na meni...TO MI DELIIII.. In to z dvema kiksoma in jaz jem tudi zvečer košček kruha,,saj na tej dieti ne piše da se ga nebi smelo..jaz pa ljubim kruh..včeraj sem se tudi konkretno najedla ker me je prejšnji večer mrzlica tresla..pa tudi izvedela sem zakaj,,ali mi je padel cukr od izčrpanosti ali pa sem prekoračila puz pri teku seveda..tako da verjetno ne bom več tekla na vitaminski dan, je prehuda.. lep dan vsem.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

27. maj 2004 7:13

Marjana! Super, ne? Pri men je tud tko... se ne držim čist... seveda ločujem... ampak dnevi so bl smešni... sicer jem večinoma samo solato za kosilo s še kakšno zelenjavo... pa skor vsak dan mi kakšen košček čokolade v ustra zaide... ampak kilogrami se topijo. Ne morš verjet.

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

27. maj 2004 10:36

Lp vsem novim sotrpinkam. Jutri je moj drugi vodni dan,kilce kopnijo tudi cm.Punce ne obupajte saj ti ta način hranjenja pride kar v kri.Preživite čim več časa izven kuhinje pa bo šlo. BRANKA Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 27. maj 2004 10:36:46

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti