Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

25. maj 2004 13:51

Živijo punce ! Po dolgi matrariji sama sebe, se vračam na staro pot oz.novo pot, moram popravit. Včeraj sem začela zadnji del naše etape in moram se držati, ker grem skoraj čez mesec dni že na morje(če bomo zdravi, seveda). Torej, včeraj sem imela B dan, danes sem na škrobu (zelenjavna rižotka in skleda solate). Res je, da ker je sonček, je svet sprot bolj lep, a ne? Hvala vsem za spodbudo in koristne nasvete, zdaj pa novim zmagam naproti.Moram iti, ker se mi je mala zbudila. LP Rmeli

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

25. maj 2004 14:38

Punce moje, rezanci s špinačo so bili ful ful ful dobri. Kaj mi pa vi poveste, koliko vas kaj stanejo te malice iz naše diete, če greste kaj pojest tako med službo? Pri nas so malo dvignili cene (ne vem...se ravnajo po bencinu...), za polovično porcijo rezancev (po moje je cca. 60 dag) in eno mičkeno skledico solate (štirikrat v usta) okroglih 1.000,00 SIT. Če grem pa v drugo menzo, pa je solatni bar (količina po želji) z mesnim dodatkom 780,00 SIT, če pa je brez mesa, npr. če je samo riž (ga pa naložijo toliko, da se fejst naješ) in spet solatni bar po želji, je pa 480,00 SIT. Toliko, samo informativno. TanjaG.

Janja  

član od: 10.10.2001

sporočila: 244

25. maj 2004 15:04

Ma Tanjica! Z dobre pol kile pašte se boš pa ja najedla!! :))) Janjica

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

25. maj 2004 15:10

Buahhhaaaaa, sem se zmotilaaaaaaa Mišljeno je bilo 60 gramov. Janja hvala! Si misliš, ja, pol kile pašte!!! Samo še tam lahko obsedim in krepnem! TanjaG.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

26. maj 2004 6:34

Ja solata po želji in neomejeno al kako, za 480 sit je pa res pocen. Jz bi bla vsak dan tm. Obožujem solate. Glih dons k mam oh si bom ene dva krompirja not narezala. Mnjamsi. Tele kilce so se pa začele mal premikat pr men. Sem tako vesela! Končno. Sem bla tko pridna pa je stalo in stalo... no zdaj pa končno. Pa želodec se mi je "skrču". Sem ful hitro sita, oziroma se mi sploh ne paše več prenajedat. Ne morem. Pojem tok koker si pripravim in sem fertik. Potem pa hitro ven... da mi slučajno še kaj ne zapaše. Držite se! lp

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

26. maj 2004 8:38

Dobro jutro punce! Komaj "folgam" brat, tako ste se razpisale. Včeraj sem bila v eni zeliščni trgovini in s prodajalko sva se menili malo o prehrani, debelosti, hujšanju, itd. Priporočala mi je tabletke Metabolan od Fidifarm, ki zelo pomagajo oz. spodbujajo presnovo in pomagajo pri uravnavanju telesne teže. Baje je ena njihova stranka s temi tabletkami si totalno uredila presnovo in tudi kilogramčki so začeli se nižat, -15 kg. Pa še cena ni grozno velika, tam okoli 2.000 SIT. Jemati jih moraš 3 mesece, notri je 90 kapsul in so čisto naravnega izvora, ne škodujejo in imajo veliko vitaminov. Menile sva se tudi o 90 dnevnem ločevanju živil in rekla je, da je po 90 dneh zelo priporočljivo jemati te kapsule, saj ti pomagajo, da se ne nakopičijo novi kilogrami. Barbolinka

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

26. maj 2004 9:03

Marjana, odpisala sem ti v beležko. LP Irena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

26. maj 2004 9:38

Dober dan, punce ! Danes imam OH dan in bom jedla paradižnikove špagete in solato. Mimogrede, Aiwa, a se nisi malo zmotila ? Krompir je menda škrob, ne ? A ima katera izkušnje z tistimi tabletkami od jabolčnega kisa ? Me zanima, če kaj pomagajo, ker mi je ena včeraj rekla, da jih je en mesec jedla in je shujšala za 5 kg, čeprav se je normalno prehranjevala. Me zanima, kaj je bolj učinkovito, kapsule ali naravni jabolčni kis ? No, toliko za enkrat. Lep dan Rmeli

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

26. maj 2004 11:11

Rmeli, najbrž, da je naravni kis veliko bolj učinkovit. Kapsule so mišljene bolj v primerih, ko nekdo ne mara kisa, ali pa ko ni doma (je na potovanju...). Lep sončen dan želim vsem Suzana

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

26. maj 2004 11:13

Rmeli..sama sem probala kis v tabletkah in meni je bilo po njih samo slabo in pekel me je želodec, tako da jih ne prenaša vsak, najbolje da probaš,,sama pa tudi ne verjamem v čarobne učinke.. Jaz sem danes noro sestradana, včeraj sem imela sadni dan, popoldne sem še tekla pokoli 5 km zvečer me je pa tako mrzlica tresla, da sem se pokrila z dvema kovtroma..noro sploh se nisem mogla nehat trest..danes je bolje, koni čakam kosilo..oziroma 12 uro da bom pojedla en jogurt pa žemlo.. sama jemljem supradin vitamine kot dodtek pa mi tudi to ne zadostuje..bo treba še dodatno c vitamin.. lepo se mejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti