Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

25. maj 2004 9:14

Ojla suhice ! Se 10 dni in zaključim, čaka me še en vodni dan, bilanca do sedaj -18 kg :) Prišla na konfekcijsko št. 44 :) Problem je, ker nimam kaj oblečt, ampak nič ne de :) Danes za kosilo pizza z paradižnikom, papriko, gobicami in pikico kisle smetane :) Za večerjo pa sladoled, pa obvezno čokolada. Marjeta Žniderčič

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

25. maj 2004 9:49

Marjeta enkratno! Se pravi da bo -20kg. To pa je nekaj ne? Sem kar jaz ponosna nate!!! Jaz bom pa probala bit ta teden spet na solatkah... vsak dan drugačna... mnjami. Fino je k mi mami če ma čas že malo pripravi in jaz samo še skup zmečem in je... mnjami!!! Pridne bodite pa čim manj grešit, da bojo rezultati bleščeči! lp

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

25. maj 2004 11:00

S sadnimi zajtrki končno tudi jaz prihajam na svoj račun. Naveličana jabolk in pomaranč se vsako jutro direkt iz postelje bosonoga sprehodim po vrtu in se napasem na naši češnji. Še malo, še malo....pa bom sprehod podaljšala do marelice in do breskve....NJAM! Danes je OH in sem se že pozanimala v bližnji gostilnici z malicami....rezanci s špinačo... TanjaG.

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

25. maj 2004 11:07

Jaz imam tut danes OH dan in imam za kosilo makaronovo solato. Komaj čakam pa večerjo, ko grem na čokoladno tortico. al pa na višnjevo, se še nisem čist odločla! Drugače sem pa ful zadovoljna , moji šlaufki vidno zginjajo, hlače mi bodo vsak čas padle dol, za povrh pa tudi drugi opazijo spremembo! Lep dan še naprej in vztrajajmo! Nenni

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

25. maj 2004 11:24

da vas še jaz malo pozdravim! tudi jaz mam danes OH dan, pa sploh ne vem kdaj bom jedla, ker sem sama v službi, pa sploh ne morm z delovnega mesta na malco - tak da nisem pojedla še niti mojega zajtrka!!! lačna!!!!!!!!!! ampak ok, se pač zgodi. kaj bom pa jedla za kosilo pa še ne vem - upam, da kaj slastnega. tortica zvečer odpade, ker mi ne paše sladko sploh, tak da po mojem kaj slanega, in pa čokolada potem :)... nenni čestitam, ebonas tebi pa vsaka čast - 18 kg je zares uspeh. moj cilj ej 8, tak da upam, da ne bo večjih težav. najbolj se bojim dni, ko se bo teža ustavila - da ne klonim :(. mah sej bo...do dopusta imam ravno 2 meseca (kak pa bom na dopustu s tem načinom prehranjevanja se mi pa tud sanja ne - tam so pa 14 dni po mojem sami kiksi). lepo mejte, in čudovit shujševalni dan še naprej!!!

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

25. maj 2004 11:45

No, tko je, če gre človek večkrat na dopust brez neta, potem pa ne more prebrat vsega, kar napišete. Pridne ste, resnično ste vredne vseh pohval. Novih je toliko, da ne dohajam več, me pa zelo veseli, saj to pomeni, da bomo zmanjšale slovenski procent pre...debelih. Če ne v prvi, pa v drugi ali tretji rundi. Draga Rmeli, ne sekiraj se, če se ti malo podira. Ti kar vztrajaj naprej. Podaljšaj ali ne , pomembno je, da poznaš prave kombinacije. Približuje se bogat čas različnega sadja in dodatne zelenjave z vrta. Bomo pa večkrat naredile vitaminski dan. Končala sem v četrtek, ko sem bila na morju (ponovno). Še vedno se držim sadnih dopoldnevov, ne glede na to, kaj delam. Čez vikend sem malce goljufala, ker sem bila na 80km dolgem kolesarskem maratonu, pa sem pojedla eno žemljico in jogurt, po koncu pa makaronflajš, sedaj sem pa spet pridna. Več vas berem, manj pišem, saj nas je že veliko z izkušnjami. Lep sončen dan Irena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

25. maj 2004 12:10

Hojla, punce! TanjaG, sem ti kar fouš, da imaš že češnje v vrtu. Pri tem mrazu letos se bojim, da bomo sadje dočakal šele septembra. Tudi meni je največji užitek, da grem še v pižami v vrt, pa imam za zajtrk kaj direkt z drevesa. Samo sadja še ni in ga še nekaj časa ne bo. Da povem še to. Z mojim možem sva se zmenila, da bova en mesec skupaj hujšala. Jaz bom podaljšala še za 29 dni, on bi pa rad samo nekaj kilc dol spravil. Super. Zgledi vlečejo. Lep dan mladosti še naprej ! Lisička

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

25. maj 2004 12:17

Anita hvala za nasvet..z polento bi ga pa res skoraj polomila nehote,, Irena, če mi zaupaš kje si kolesarila ..tudi jaz kolesarim, žal premalo,,če si iz LJ, bi se pa lahko kdaj kej zmenile..če si za seveda,, punce ful ste face..lepo se mejte

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

25. maj 2004 12:43

Za Aisho3012: Jaz imam tut težave s tem, ker sem sama v službi in ne morem na malico. Sem se pa organizirala tako, da si vedno prinesem s seboj za jest. In kadar ni šefa, izkoristim priliko za malico, vsaj to srečo imam, da je dost odsoten. Na B dan si ponavadi prinesem kos kruha, pa sir ali jogurt in seveda juho (kupila sem si 2dcl termovko), na Š dan si pripravim riževo solato, na OH dan pa solato iz testenin. Za sadje pa itak ni problem a ne? Če rabiš kakšen recept ti ga z veseljem napišem. Rabim pa pomoč, ker ne vem kam naj uvrstim proseno kašo? Po mojem med škrob? Ampak v knjigici je pa med OH. Imam pa ful dobr recept za proseno kašo z zelenjavo, ki bi ga rada preizkusla! Pozdravček vsem!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

25. maj 2004 13:19

Danes ste pa mal bl zgovorne. Vas je sonček prebudil. Jz sm pa čist cvetoča. V službi sem par pozitivnih slišala in me bo kr razneslo od sreče. Delam pripravniško in se je seveda treba čim boljš izkazat, da bi me mogoče za redno vzel. Slišim same fine stvari tko, da mi bo verjetno uspelo. Sem tako srečna. Redno je res težko dobit... da ti pa vsaj mal občutka varnosti še posebej če si v firmi, ki tko dobr stoji. Vem, da tole zdele ni bla naša tema, ampak sem mogla mal povedat. Jam mam danes škrob. Se mi zdi da ste skor vse, če ne vse na oh dones. Zanimivo. Tudi jaz bi bila, če ne bi bil vodni dan vmes. Mi dajete ideje za naslednji dan. Superca. lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti