Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

24. maj 2004 7:58

Haj Po dolgem času se vam zopet oglašam.Sem kar vredu,diete se še držim.nimam nobenih problemov.V petek bom imela drugi vodni dan,pa se ga sploh ne bojim.Moram reči, da mi je teža kar nekako obstala ampak se ne obremenjujem,tudi če obstanem na tej bom zelo zadovolna.Drugače pa se mi zdi da smo se kar malo polenile,ali pa ne rabimo več toliko spodbude ker se zelo malo pišemo.Punce lepo se imejte. BRANKA

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

24. maj 2004 9:22

Jutro punce! Morm rečt da sem kr zadovoljna s tem vikendom. Se končno nisem prenažirala. Za vikend mi je najhuje k sem doma in ne vem kaj nej sama s sabo. In pol hodim okrog hladilnika. Zdej sm bla pa pridna in upam, da bojo tud rezultati taki k morjo bit. Razmišljam da bi začela na fitnes hodt. Sej vsak dan zjutri doma telovadim, ampak to mi ni dost. Zoprno je pa sam začet. Enga morm spravt, da bo šu parkrat z mano sej pol k se navadm bo kulj. V soboto sem šla mal v citypark mal v shoping... oh kok je to fajn. In pol v novih cunjcah po stanovanju paradiram, ker je zunej spet tak mraz da ne morš it. Pa eno hudo oblekco sem si kupla za na morje. Sej bi jo lohk tud tle po Lublan mela pa me je mal sram zarad šlavfkov. Jih bo treba mal natelovadit in zmanjšat. Jz ne vem kaj je s tem mrazom sredi poletja. brrrr je mraz. No pište kej! lupčka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

24. maj 2004 9:36

Ojla! Se vam javljam še jaz! Danes je moj 14 dan. Zaenkrat sem pridna, edin na sadni dan imam tako krizo, da je za znort! Najhujše je pa to, da se mi sadje tako upira, da ne vem, kaj naj naredim! Kakšen nasvet prosim?!?!? V petek sem končno dobila knjigico od Rine. Se mi kar dopade, edino količine se mi zdijo zelo velike! Jaz si vsega pripravim manj. Sončen (upam, da tudi toplejši) pozdrav vsem! Nenni

majna  

član od: 30.9.2003

sporočila: 17

24. maj 2004 12:01

Ojla! Da se najprej pohvalim...danes je moj 89 dan diete 3md...jupii! Shujsala pa sem 13kg , cez nekej casa bom nardila se eno tako 90dnevno kuro. Neni , ce ti sadje ne pase je pomoje brez veze se silit, brez problema lahko namesto sadja pojes kaksno zelenjavo napr. skledo zelene solate ali pa paradiznik ,kumare... Lahko popijes kozarec 100% soka . Sama sem si veckrat naredila tudi jabolcno cezano. Kar se pa kolicine tice, si jaz nisem prevec omejevala in ravno zato mi je ta dieta bila tako vsec ker sem se vedno lahko najedla do sitega samo pazila sem kaj sem kak dan pojedla, pa so kg sli vseeno dol. Lep dan zelim vsem in veselo hujsanje. majna

svila  

član od: 28.1.2004

sporočila: 4

24. maj 2004 12:03

Ojla dekleta! Nisem vedela da obstaja ta portal, slučajno sem naletela nanj. Vidim ja, vsa dekleta pač imamo problem s kilogrami pa si nič ne moremo pomagat. Bog je Adamu odvzel eno rebro z dobrimi in nekaj slabimi lastnostmi, tko pač je. Jst nisem nikoli bla pač suha ampak tak mela sem normalno težo 174/67. Potem pa sem šla študirat v MB in sem se v enem letu zredila na 75. Ta hitro pripravljena hrana, ješ ko maš čas, al je to zjutraj al pa šele zvečer in se pol napokaš. Da pa se tud ne nekam jet ven jest tak da smo si ponavad naročal kar na dom kako pizzo ali kako drugo jed, tak da smo pol jedl šele okrog 21:00, pozno ja. No, tudi jaz se že dolgo odločam da bi bilo le dobro izgubiti kak kilogram, sploh pa zdele ko gremo kam na obisk in mi kaka teta reče da sem pridobila nekaj kilogramov. Potem pa nekaj časa tuhtam in tuhtam kak se naj spravim k omejevanju in ločevanju hrane. Mamica pač kuha kar se ji pač zdi in jst ji bom zdej začela štrene mešat, bomo vidl mogoče bo ratal. Rada pač bi pišla nazaj na prvotno težo , no tam okol 67,68. Svaka čast vsem deklatom, ki ste se odločile za to dieto in zgubljate kilogram po kilogram. Kar tako naprej. Lp Sporočilo je spremenil(a) svila dne 24. maj 2004 12:05:30

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

24. maj 2004 12:32

Živ! Berem redno, pišem manj redno! Za (mislm da) Aisho3012 - a si ti rekla, da ti bo najteže odpovedat se kofetku z mlekom - DON"T WORRY - edina stvar ki se ji ne odpovem, pa če po domače povedano crknem je jutranja (včas tud popoldanska) kava z mlekom. Sem na 70.dnevu - pa vsak dan kofe pijem - kile letijo, kolikor pač sploh lahko še letijo , tako da ti kar. Aja, pa tut mleko šopam 3,5 , ker mi je vse kar je pod tem nivojem kot voda obarvana z jupolom. Čao, držte se - vse ( tanove in tastare). Še neki - kava ni moj edini kiks, med vikendi pade tud kak kozarec (ali več) vina. Ta vikend smo norel po vinski vigredi, pa tam itak ne moreš vode pit. Res pa je, da zna alkohol upočasnit proces izgube kilogramov, ampak vseeno gre - SICER PA PRESODITE SAME, da ne boste mislne, da vas hočem zabremzat. OK, če kateri moje razmišljanje oz.komentiranje ne bo všeč se pa že vnaprej opravičujem [! Anita

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

24. maj 2004 12:41

hej anita! ja sej vem, tud jaz sem mislila, da ne bo šlo brez kave - pa gre - pač pijem črno. kiks z vinom pa verjamem, da ga je že vsaka storila. morem rečt, da se mi sladko sploh nič ne lušta, kar je zame veliko presenečenje, ker sem prej bla odvisna od vsakodnevnih slaščic - zdaj pa...hmmmmmm....jupi bom rekla!!! še tista tortica za oh dan mi je šla težko po grlu dol, tak da si bom omislila po mojem raje kaj drugega. jaz sem v petek tud veseljačila, pa sem mislila, da nič ne bo šlo dol, pa je v nedeljo vaga vseeno pokazala -1.5 kile, tak da....po mojem ni hudega, če se ne pretirava. Svila jaz sem velika 176 sm, imela sem že 72 kil, sedaj jih imam 66. po mojem ti bo šlo zlahka dol, le če boš striktna. preberi stare poste....večini je ratalo, pa se sploh niso ne vem kako držale strogo te diete. zaenkrat meni še ratuje ona varijanta - za večerjo pol mnj in isto kot za kosilo, ampak je tole šele moj 6 dan. čez čas me bo po mojem minlo, amapk najvažnejša je po mojem pravilna kombinacija. Pa veliko sreče! tud tistim, ki ste že malo obupale!!

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

25. maj 2004 6:59

ojla punce.. Nekaj dni se nisem javila ker sem imela malo krize..v soboto sem se stehtala in ni pokazalo nič manj, tako da em bla malo žalostna, nisem pa obupala, še vedno se držim diete. Ko pa sem včeraj prišla v službo so mi rekli da se mi že pozna tako da sem že malo bojše volje..morda so bili krivi hormoni ali kaj takega. Včeraj sem si pa tudi jaz privoščila kavo z mlekom in to zato, ker je Anita tako napisala in veste da sem maksimalno uživala..se splača..včeraj sem imela oh dan in sem naredila pico..moram priznati da mi ni bila posebno všeč, bom rajši ostala pri špagetil ali polenti..upam pa da ga včeraj nisem polomila, za sladico sem jedla sirov zavitek, ko sem ga pojedla sem pomislila na to sa je skuta bljakovina, tako da ne vem..če karera ve kako je s tem naj mi pove prosim.. Lepo se imejte

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

25. maj 2004 7:31

Hoj cukerčki moji! Jaz kar cvetim... mi je tehtnica spet malo manj pokazala!!! Sicer gre počasi, kakšno kilco na teden... ampak GRE! Moja prtljaga gre PA PA!!! hi hi hi... SE vidi da sem trenutno ful zadovoljna s svojim življenjem... da se počutim varno tu kjer sem. Super. Danes je dan mladost... tako da bodite lepe in cvetoče! Pošiljam vam objemčke in poljubčke... ajvi

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

25. maj 2004 8:32

Marjana, če ti pica brez "skoraj predpisanih dodatkov"(sir, šunka,...) ne gre ti pač ne gre, zato ti kar po špagetih - POLENTA pa pade na škrob, saj je koruza škrob. Jaz ponavadi na OH dan namesto sladkega ali pa kosila (če mi pač čas mal narobe hod) pojem slane krekerje . Kar se pa sirovega zavitka tiče pa tut nč bat - poanta je ravno v tem, da je sladica neke vrste nagrada za vsa naša dnevna odrekanja in pri teh stvareh so tako zmeraj vse skupine zmešane . Veste kaj pa jaz pogrešam? TESTENINE S TUNO IN KISLO SMETANO , pa sem se odločila da bom en dan čist zavestno naredila kiks - na kak vikend dan, ko bomo pol s frendi krenil na cca. 3urno pohajkovanje po Gorjancih. Pridne bodite še naprej pa se slišmo LP Anita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti