Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

21. maj 2004 14:22

Ufffaaaaaa Danes imam OH dan, šla sem na malico pa nekako ni bilo nič kaj primernega tako, da sem pojedla le malo kuhane zelenjavice in malo solatke. Večerja je še daleč in nekako mi danes sladkarije ne dišijo (no, navadno mi skoraj nikoli ne dišijo prehudo....). Spet grozna dilema: kaj za večerjo? Kaj vi mislite, če bi namesto vseh tistih kremastih sladkobnih vanilijastih in čokoladastih kremic in z jajci in sladkorjem in bogvečem nabitega biskvita....jaz lepo spekla eno domačo pizzo z zelenjavo Taaaaanko tanko testo pa bučke pa paprika...namesto tortice ali krofa ali palačnik, sladoleda.. TanjaG.

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

21. maj 2004 15:16

Tanja jaz sem pravkar pokosilala z zelenjavno pico (gobice, bučke, paprika in veeliko origana in timjana), zvečer pa ,moj preljubi sladoled!!! Glej samo da ne boš pice prepozno pojedla. Provošči si jo!

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

21. maj 2004 16:31

jaz tudi jem pico - paradižnik, bučke, melancani, gobic in rdeča paprika!!! njama za povrh pa kisla smetana.... koliko časa mora pretečt od pice do sladicež?? sy, govorila sem, da je na splošno uspeh shujšati 15 kg v 1 letu, če pametno hujšaš.... tjaša poropat

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

21. maj 2004 20:53

aisha: jaz pametno hujšam, ker hujšam po tej dieti Pa reč, da ni res!!!??? Po moje tud več kot 18 kg ne bom šla dol v enem letu, ker po končanih treh mesecih ne bom hujšala več, mogoče bo šlo še malo gor. Upam pa, da ne, računam bolj na tistih -3 kg, ki naj bi se dogodile, če še naprej ješ sadje za zajtrk in po osmi uri zvečer nič.

Malena  

22. maj 2004 10:55

Aisha3012 mislim, da morajopreteči minimalno 2 uri. jaz sicer po pici nisem tako hitro lašna tako da brez proiblema zdržim tudi več. Mi poveš še nekaj. Kako pripraviš bučke za na pico? Jih prej popražiš? jaz sem jih popražila na česnu vendar mi pol tisti okus česna ni preveč pasal na pici, če pa ne popražim nič, mi niso všeč. Enako velja za melancane. Irena Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 22. maj 2004 10:55:47

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

22. maj 2004 11:23

Jaz bučke narežem z lupilcem za krompir (pridejo bolj tenke rezine) če pa jih režem z nožem pa cca 3 do 4 mm, potem jih pa na brzino popečem na olivnem olju, enako tudi malancane. Sem pa zadnjič dala kar nepopečene na pico, pa je blo ravno tako dobro. Marjeta Žniderčič

aisha3012  

22. maj 2004 12:26

jaz jih popečem na malo olja - prej jih posolim in pustim da spustijo vodo. to je vse. in so ble včeraj na pici ful dobre - bučke sploh niso ble nič grenke...ko sem probala surovo so ble malo. melancane pa enako. danes je moj vitaminski dan. privoščila si bom veliko skledo zelene solate s paradižnikom :) za večerjo pa jagode. morem rečt, da se po 4 dneh počutim zelo dobro, danes še kave ne pogrešam, tud kak centimeter je zginil, tehtala pa bom svoj telešček ko dobim stare hlače gor. takrat bom vedela, da sem zares nekaj izgubila, nočem namreč bit vsako jutro razočarana, ker ni kilc nič manj... :) pa pogumno naprej. mene čaka še 86 dni! uf se sliši veliko ej!!!!

Malena  

22. maj 2004 12:57

Hvala za nasvete. Kar korajžno Aisha3012. Boš videla da ne bo tako hudo, jaz sem svojih 33 dni preživela, pa niti ne vem kdaj, kar švignili so. Manjšo krizico sem imela po 14. dnevu a nič hujšega. Me pa zanima tiste ki ste preživele že vodne dneve, ali so vam v tistem devu izgubljeni kg resnično spuhteli? Jaz sem namreč imela tisto jutro po H2O dnevu -1,5 kg. Pol kile recimo sem pričakovala da bom dobila z zaužitjem ponovne hrane, a danes sem pridobila še 0,5 kg, čeprav sem nadaljevala z dieto naprej. Ali moram morda sedaj zmanjašti obroke? Jaz pojem na primer 1 celo pico, ali 12 dag riža (kosilo + večerja), kot piše v knjigici. Danes bom na sadni dan prvič probala papajo. Imate kakšen recept? Irena Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 22. maj 2004 12:59:22

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

22. maj 2004 14:28

Malena jest sem mela pred enim tednom 79,5 kg, potem sem skočila na 81 :( danes spet 79,5. Oba vodna dneva sem preživlea tako da sem šla ven v naravo, popila sem pa ene 5 litrov vode. Prejšnji teden sem pri priajteljici za hec poskušala obleči njen komplet z dolgim krilom in brezrokavnikom konfekcijske številke 44. Uspelo mi je brez problema. Sama sem bila izredno presenečena, kajti tega sploh nisem pričakovala. Problem imam sedaj ko imam v omari vse konfekcijsko 48/50, pa mi vse kar pleše :( V ponedeljek začnem z selitvijo v novo stanovanje, kako bo šla kuharija nimam pojma, mislim pa da sploh ne bom lačna ker je to le neko stresno delo (selitev namreč). Upam da bo tašča hotla kej skuhat, kajti moja kuhinja bo vsa v razsulu hehe. Drugače pa po receptu se mi zdi da je 12 dag riža, testenin kar preveč, ali pa se mi je želodec res toliko skrčil. Sem naredila po receptu iz knjige riževo solato, 1/3 sem jo saj vrgla stran, ker enostavno nisem mogla toliko pojest. Danes sem naredila 3 hruške z medom, mislim da sem pojedla malo več kot pol, več enostavno ni šlo. Marjeta Žniderčič Sporočilo je spremenil(a) Ebonlass dne 22. maj 2004 14:29:56

aisha3012  

23. maj 2004 18:25

no, da vam še jaz poročam moje rezultate, čeprav sem rekla, da se ne bom tehtala, da ne bom žalostna, če ne bodo rezultati takoj tu: po 4 dneh -1.5 kg!! nisem mogla verjet, ko sem stopla na tehtnico :). danes je moj 2 B dan. jedla sem golaž in solato s paradižnikom, sedaj pa grem na tisto varijanto, da za večerjo pol manj...punce, če bo šlo takoj naprej, bom do dopusta mela toliko kil, kot jih nisem mela že od srednje šole :). zato, glavo pokonci!!! pa čim manj švinglat in grešit: pr meni očitno res deluje!! edino, kar bi me skoraj danes premamilo je mamina jabolčna pita - ampak sem rekla: NE, bom karakter...ne bom...in nisem...jo šparam za pojutrišnjem, če ne bo že pretrda :) zdej pa na orbitrek al pa na rolerje, še nisem čist odločena...in zvečer uteži! pa lepo se mejte in pridne bodite! Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 23. maj 2004 18:25:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti