Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

20. maj 2004 11:54

ja sej vem, da je banana sadje in da bi ga načeloma lahko vsak dan jedla, ampak tam je izrecno napisano, da je pod OH..pa nisem bila več prepričana, poleg tega ve vse tukaj glodate jabolka za zajtrk :) ok...to smo razjasnili. kaj se pa mleč. izdelkov tiče, pa tud meni ni jasno zakaj so tam uvrščeni (čeprav res piše POLNOMASTNI), mislim, da je pisala sy ali ena izmed bolj aktivnih, ki se pogosto pojavljajo. no saj ni važno, zgleda da se bo treba kave z mlekom odvadit - vsaj na vse ostale dni razen B. uf, tale bo po mojem najtežja :). ko bom mela pa krizo vam bom pa jamrala na veliko! zdele grem pa jest riž z paradižnikovo omako in gobicami njama.... pol pa delat :( tjaša poropat

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

20. maj 2004 12:09

jz sm mela dostikrat dopoldne banane. Pa svoj zeleni čaj tud vsako jutro z mlekom pijem. Ampak to čist mal pa še to je un 0,5. Drugač je fuj. No pridna bod tjaška!

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

20. maj 2004 14:20

aiwa..rešila si mi življenje..že od začetka diete pijem zeleni čaj brez mleka pa mi gre kr na bruhanje..ker si pa ti rekla da dodaš malo mleka ga bom pa tudi jaz, ker ga lažje pijem tako.. pa tudi banano si privoščim eno za malico.. danes imam oh dan..na juriš na tortico zvečer..komi čakam..bom potem lažje tekla, ker sem sedaj zaradi diete malo manj..nimam dovolj moči ...mislim da se telo še privaja na toplenje masti in porabim dosti energije za to...če je pa vse normalno jo imam pa dovolj.. aisha..čim manj kompliciraj..jaz delam samo po tej dieti z interneta pa mi gre ok..je tudi zelo enostavna in se je ni težko držati.. lep dan

aisha3012  

20. maj 2004 17:11

marjana hvala za vzpodbudne besede...jaz itak nič ne kompliciram, ker mi to ni v navadi, sploh pa ne pri hrani. če jem cel teden sarmo jo pač jem, če sem teden dni na sendvičih pač sem...čas ki bi ga uporabila za kuhanje pa raje porabim kje drugje. tako, da verjamem, da se ne bom pretegnila za kuhalnico in nbom verjetno mela teg 20 in še nekaj krogov verjetno več al manj isto hrano - me ne moti...če bom mela inspiracijo da kaj skuham (mislim, da se bom ta tem forumu še naučila kaj dobrega skuhati - ene mate res ogromno idej in znanja) pa še toliko bolje. res pa je, da nimam otrok in moža, ki bi jim kuhala. moj lubi je pač to kar postaviš pred njega - še bolj srečen pa je, če lahko je tisto, kar si sam nardi v 5 minutah.... ostalo pa je zunaj (al pa tudi ne). tako da nimava nobenih komplikacij. edino kar bom zares pogrešala je ena huda musaka teh 90 dni - ker pač mora bit meso in krompir skupaj!!!! zelenjavna mi nekako ne diši preveč.... neki me še zanima - glede te juhe po kosilu - a je lahko instant juha?! taka iz vrečke?! po mojem ne, glede na vse OH, ki jih ima v sebi, kar pomeni, da moraš juho kuhat posebej za to?? danes sem pila prvič črno kavo v življenju (hmm, edino enkrat sem jo doma poizkusila, ko mi je mleka zmanjkalo, pa sem jo hitro proč vlila) - bljak, ničemur podobno!! tale zeleni čaj me tudi bega, če naj ga kupim. namreč ne prenašam nobenih drugih čajev kot sadnih (posledica hektolitrov žajbljevega čaja ko sem bila manjaš) in ne morem niti poizkusit kakšnega zeliščnega. a se da tole z limono pit?! to bi še bilo sprejemljivo, z mlekom pa niti pod razno - še huje! ok zdele bom pa nehala dolgovezit, ker vem,d a se vam ne da toliko brat. danes niste ravno neki vzgled zgovornosti :)

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

20. maj 2004 17:28

En lep pozdrav vsem, predvsem tafrišnim. NA POMOČ !!!!!!(pa ne mislim na gasilski pozdrav) Zelo, zelo dolgo me že ni bilo tle gor, čeprav večkrat malo prelistam forum. Malo bom zdajle pojamrala in se izjadila, ve mi pa kaj spodbudnega napišite. Po tistem, ko mi je umrla oma, mi je šlo vse navzkriž. Nekako se nisem mogla spravit nazaj na red, da bi spet začela in tudi na forum ne, ker me je bilo sram. Tako sem se trudila, potem pa sem ga srala še in še. V dveh dneh sem nazaj dobila 2 kg in morala in volja - adijo. Potem sem počasi spet začela pozitivno vsaj razmišljati ( sem se imela že malo bolj rada) in sem izgubila 1,5 kg. To je nekaj časa stalo in sem ugotovila, da imam kmalu zadnji vodni dan, se pravi konec dijete. In sem padla v depresijo, ker nisem shujšala v 90 dneh več kot 8 kg. Nekako sem potem (čez dva dni) prišla k sebi in si rekla gremo naprej kakorkoli že, pa me je doletelo naslednji udarec, s 10 mesečno hčerkico sem sredi noči morala v bolnico. Sicer ne za dolgo, danes sva po 4 dneh že doma, ampak ravno prav, da me je vrglo iz tira, mimo sta šla sadni in vodni dan, v bolnici pa sem imela na pretek časa za jesti, mož me je pa tudi kar naprej zalagal s hrano. Torej, ne vem, kje naj nadaljujem. Mislila sem, da bi mogoče ponovila zadnjo etapo, kaj menite ve ? Vidim, da se Aiwa tudi ne držiš ravno določenih dni. Prosim, pomoč !!! Irena19, čestitam ti. Upam, da se bom tudi jaz poleti veselila uspeha. Lisička, kako si? Kdaj greva na kavo ? Se oproščam za jamranje, ampak obup je nemogoč. LP Rmeli

aisha3012  

20. maj 2004 19:59

rmeli, jaz mislim, da bi lahko ponovila zdnji ciklus se pravi zadnjih 30 dni. če se nisi strogo držala pol itak ne velja vse skupaj. jaz sem šele na začetku...lačna sem cel čas....pa sem prej manj pojedla, ampak nisem bla tok lačna kot zdaj....nacejam se z vodo, ko vlka...rmeli, že 8 kg je uspeh...gotovo se bolje počutiš, pa naj ti bo to spodbuda za naprej....nalepi sliko iz najbolj hudih časov na hladilnik, pa boš vidla da pomaga - vsaj meni je eno leto :), čeprav morm priznat, da je blo meni verjetno laže - moja teža namreč najbolj niha tam od 5-8 kg...nimam večjih težav jih izgubit, ampak pol pridejo nazaj zato sem se odločla da nardim nekaj bolj trajnega...zato upam, da bom tudi stroga dovolj do same sebe...mej v glavi, da je velik uspeh 15 kg na leto, ker ne nameravaš izgubit mišične mase ampak maščobo. vsak trener ti bo povedal, da je večina tega kar izgubljamo me mišica in ne maščoba...preglejte malo portal maxximum-portal.com - tam je veliko nasvetov in odgovorov, zakaj ne hujšamo pravilno in zakaj težo dobimo nazaj!! pa glavo pokonci - uspelo ti bo, samo malo discipline je potrebno in pozitivnih misli - vizualizacija zelo pomaga! do poletja je še 2 meseca - vsaj tam do dopustov - časa imaš še veliko, sicep pa dvomim, da si težo pridobila v enem letu torej če bo trajalo malo dlje - ne se sekirat, telo se mora navadit na marsikaj novega...daj mu čas...ne na vrat na nos...to je najslabše! pa poskusi res čim bolj striktno držat to dieto...tudi če moraš prosit moža naj s tabo gloda jabolko...mislim, da ti bo ustregel, če ga je kaj v hlačah...to preverjeno pomaga :) tjaša poropat

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

20. maj 2004 21:34

Rmeli, če si pri močeh (da nisi "švoh"), kar ponovi zadnjih 29 dni. Po mojem ne bi smelo biti problema. aisha: juha je lahko iz kocke, mesna ali zelenjavna na beljakovinski dan in zelenjavna na škrobnega. Saj piše ČISTA juha, brez zakuhe (zato iz vrečke "ne velja"). aisha: če se striktno držiš diete, izgubiš vsaj 15 kg v treh mesecih, ne v enem letu Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 20. maj 2004 21:37:17

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

20. maj 2004 22:11

Pozdravljena dekleta! Upam, da ste lepo preživele dan. Vreme je bilo čudovito, in jaz kr nekak nisem mogla bit notr. No, zdaj pa k mojemu vprašanju: Zanima me če katera uporablja te kreme proti celulitu? Jaz nevem a naj temu verjamem al ne? Zanima me katero kremo uporabljate in kakšen je učinek? Ja pa še to: uporabljate to v kombinaciji s telovadbo al ne... Pridne bodite, Pa-pa Amelie

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

20. maj 2004 22:50

Jaz uporabljam CECROPIA GEL od Afrodite, o tem proizvodu so nakatere pisale na forumu in je kar ok, pa tudi cena je ugodna (predvsem v primerjavi s kakšnimi Vichy-jevimi kremami in podobno, ki so čez 5000 sit, verjetno niso nič kaj boljše od naše domače proizvodnje). Premalo časa ga uporabljam da bi lahko imelo ne vem kakšen učinke, vendar je koža že na otip prijetna. Vsekakor čudežne kremice ni in je treba tudi kaj pomigat. Jaz jo uporabljam bolj proti ohlapni koži, kot da bi verjela, da bom kar žez noč izgubila celulitis. Poskusi, pa sporoči. Morda najdeš še kaj v lekarni. Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

21. maj 2004 6:18

Rmeli ljubica! Nč se sekirat! Pa kaj če ti ni šlo vse po načrtih. Jz ti tud svetujem, da ponoviš teh zadnjih 29 dni pa bo. Ja maš prov, da tud jz nisem kej preveč pridna. Zadnje čase mi gre ful dobr sam se počasi premika. No ampak sej bo šlo. Jz grem na morje šele septembra in do takrat imam še dovolj časa. lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti