20. maj 2004 17:28
En lep pozdrav vsem, predvsem tafrišnim.
NA POMOČ !!!!!!(pa ne mislim na gasilski pozdrav)
Zelo, zelo dolgo me že ni bilo tle gor, čeprav večkrat malo prelistam forum. Malo bom zdajle pojamrala in se izjadila, ve mi pa kaj spodbudnega napišite.
Po tistem, ko mi je umrla oma, mi je šlo vse navzkriž. Nekako se nisem mogla spravit nazaj na red, da bi spet začela in tudi na forum ne, ker me je bilo sram. Tako sem se trudila, potem pa sem ga srala še in še. V dveh dneh sem nazaj dobila 2 kg in morala in volja - adijo. Potem sem počasi spet začela pozitivno vsaj razmišljati ( sem se imela že malo bolj rada) in sem izgubila 1,5 kg. To je nekaj časa stalo in sem ugotovila, da imam kmalu zadnji vodni dan, se pravi konec dijete. In sem padla v depresijo, ker nisem shujšala v 90 dneh več kot 8 kg. Nekako sem potem (čez dva dni) prišla k sebi in si rekla gremo naprej kakorkoli že, pa me je doletelo naslednji udarec, s 10 mesečno hčerkico sem sredi noči morala v bolnico. Sicer ne za dolgo, danes sva po 4 dneh že doma, ampak ravno prav, da me je vrglo iz tira, mimo sta šla sadni in vodni dan, v bolnici pa sem imela na pretek časa za jesti, mož me je pa tudi kar naprej zalagal s hrano. Torej, ne vem, kje naj nadaljujem. Mislila sem, da bi mogoče ponovila zadnjo etapo, kaj menite ve ? Vidim, da se Aiwa tudi ne držiš ravno določenih dni. Prosim, pomoč !!!
Irena19, čestitam ti. Upam, da se bom tudi jaz poleti veselila uspeha.
Lisička, kako si? Kdaj greva na kavo ?
Se oproščam za jamranje, ampak obup je nemogoč.
LP Rmeli