Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

19. maj 2004 21:17

Aneris, berem da si bila v Kroštoli. A si se lahko uprla tistim njihovim domačim pecivom in mmmmmmmnjam kakšen sladoled. Čeprav jaz hodim pod stadion da grem ol še mal pohajat in me ne peče toliko vest. Irena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

19. maj 2004 22:58

Živjo, ne, nič ne telovadim (če ne štejem vsakodnevnega pešačenja dvakrat v vrtec in nazaj, kar je najbrž 1 km, pa po stopnicah tečem, če je le možno). Drugače pa se skušam držati čim bolj diete, ki je napisana na www.mojplanet.com/dieta Mojih 15 kg je čisto na spodnji meji, saj dieta obljublja od 18 do 25 kg minusa. Upam, da mi rata priti do 18. To bi pomenilo, da bom videla številko 6X in to bo praznik. Nočko, Sy

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

19. maj 2004 23:32

Malena me ne taknejo slaščice, bolj me mantra sladoled izpod stadiona in iz Kepice. Trenutno še zdržim in priznam se izogibam tiste poti.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

20. maj 2004 7:00

Dobro jutro ljubice! Moj včerajšnji vodni dan je za mano in tehtnica je bila prijazna. Sicer mam še dolgo pot... ampak je blo kr lepo nanjo pogledat. Ker se mi teža drugače nič ne premika. Danes je treba pazit, da ne bom nazaj pridobila. Sem ful vesela!!! No upam, da vam gre dobro! lp

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

20. maj 2004 7:26

Dobro jutro suhice!!! Po dolgem času se vam spet javljam. Bila sem v postelji, prehlajena cela, še jesti mi ni pasalo. No pa hvala bogu, je šla vsaj kaka kilca dol. Joj, komaj čakam, da grem na morje, da nisem kar naprej v tej pisarni za čarunalnikom. Lepo se imejte in držim pesti za izgubljene kilograme. Pa pa Barbolinka

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

20. maj 2004 8:26

Aiwa te moram prav pohvalit. Ko sem prebrala kdaj vstaneš, da lahko telovadiš ... res si pridna.

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

20. maj 2004 8:32

Bleh moja teža je kot jo-jo :( 79,5, 80,80,5, 81 ... pa sam še 14 dni do konca diete :( Nau mi ratal pridt na 78 :( /cry. Zdej sem si kupila kolo, bom se mal kolesarla, pa ni vrag da to dam dol ... Drgač pa toplo, sončno, pravi greh biti notri .. in aiwa bravo :) jest vstanem ob 4.45 pa ne zarad telovadbe, ampak da grem na šiht :( Lepo se mejte, pa veselo dol z kilogrami :) Marjeta Žniderčič

aiwa  

20. maj 2004 9:18

Hvala Irena in Marjeta! Sej pol zvečer tud ob devetih že dol padem. Marejeta vztrajaj. Mora ti ratat! Sej jz bi tud mogla met počas že konc, pa sem u bistvu šele oreng začela tko, da bom kr še vztrajala. lp lupčka

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

20. maj 2004 11:20

Lep pozdrav!! tudi jaz sem ena izmed tistih, ki ste jo prepričale, da naj poizkusi s tole dieto. po pisanem sodeč ste precej uspešne, ene hitreje ene počasneje, ampak glavno da gre. danes je moj Š dan, amapk sem ga kiksnila že navsezgodaj....prepozno prebrala, da je banana v bistvu pod OH dan - a to pomeni, da je zajtrkovat ne smem nikoli ali samo na OH dan? jaz sem se zaenkrat odločila tudi, da bom poizkusila držat dieto po navodilih - se pravi, da zvečer jem enako kot opoldan samo polovico manj, vsaj sedaj na začetku. pol mi bo itak minlo. imam pa še eno vprašanje: ena izmed vas, ne vem katera, ko pa vas je toliko, se je res potrudila in napisala živila, katera kam spadajo - pa sem malo zmedena. namreč polnomastne mlečne izdelke in polnomastne sire je uvrstila na OH seznam?!?!? a to pomeni, da lahko te stvari jemo na OH dan? pa še eno vprašanje: a se lahko pije črna kava brez mleka ampak z natrenom? na vse dni? vem da se lahko kava z mlekom na B dan (ampak verjetno brez sladil). ker še nimam knjigice bi vam bila hvaležna za prve napotke. veliko nasvetov pa sem itak že dobila od vaših postov (sem prebrala vseh 144 strani :)) brala sem vas sedaj nekaj dni - ste me včasih prav pošteno nasmejale. lepo je da se tako bodrite in podpirate med sabo. jaz sem komaj na začetku, pa sem sedaj še polna elana, kasneje ga bo verjeno zmanjkalo. bojim se le sadnih dni in vodnih dni. namreč post zelo težko prenašam. 14 dni sem se postila edino s pomočjo Madal bala, če katera pozna. takrat mi je uspelo in sem bila prav ponosna nase. ampak samo voda....niti ene lune ne morem zdržat :) no da ne bom preveč tvezila. zgubiti moram od 5-8 kg, da pridem nekako na želeno težo, če bo kakšen več pa tud ne bo sile. do morja je še 2 meseca, če bom pridna bo po mojem šlo. večina vas je pa že itak na koncu - čestitke!! Le tako naprej!!! da boste imele kaj pokazat :) Sporočilo je spremenil(a) aisha3012 dne 20. maj 2004 11:22:23

aiwa  

20. maj 2004 11:42

Ok pa začnimo... hi hi hi banana je sadje in jo lahko ješ vsak dan za zajtrk. Sam se mi zdi da gre pol mal počasnej dol. mlečni izdelki in siri grejo seveda pod beljakovinski dan natren lahko uporabljaš vsak dan... Čestitam, da ti je uspelo vse prebrat... vem da je tega zdaj že ogromno. Pa pridna bodi iz zdrži. K ti bo morala padla pa kej napiši pa bomo poklepetale. lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti