Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

18. maj 2004 11:58

Joj oprosti. Sem videla doma sporočilo, a ti nisem še odgovorila ker sem full natrpana s cajtom. Tako da ne vem kdaj se vama bom lahko pridružila. Kdaj se vidve naslednjič dobita? Joj kako mi kruli v želodcu!!!!! Irena

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

18. maj 2004 12:44

Če imaš možnost si skuhaj zeleni čaj. Čakamo tvoj signal, da se kje dobimo. Trenutno imam tudi sama gužvo. Probajmo tako da se en dan dobimo zvečer in preštudiramo možnosti. Malena in TanjaG. sta prebrali? Sama se pa samo delo držim te diete. Zjutraj jem samo sadje, popoldne in zvečer pa samo pravilno kombiniram. Zame to pride bolj v poštev. P.S. Vse, ki se pa držite dijete z manjšimi odstopanji in brez, vas prav občudujem. Meni ne znese, ne vem kako to zmorete, sploh če ima katera dva šoloobvezna otroka,ki imata en kup popoldanskih dejavnosti. Mogoče je to samo izgovor. Lep sončen pozdrav Irena Sporočilo je spremenil(a) aneris dne 18. maj 2004 12:54:53

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

18. maj 2004 13:15

oj. Ja jz bi praviloma že mogla nehat, pa sem vmes mal kiksnla... za dlje časa. Tko da se zdej spet držim. Po pravic povedan sploh ne štejem dnevov ampak po kilah gledam. In da mam pravo zaporedje. Bomo vidli kaj bo. lep pozdravček

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

18. maj 2004 14:00

ojla.. Aiwa...moja nevednost izhaja iz tega ker nimam knjige in se orientiram samo po osnovni dieti.. moram povedati da je prvo tehtanje pokazalo 3 kg manj, to je bilo v petek..naslednje tehtanje bo v nedeljo.. Še to,,meni brez problema uspe zdržati ob sadju..se pravi da ne zdržim ampak z lahkoto shajam z 4 obroki sadja in še danes do 16 ure..tako da ni problema..kruli mi še ne morda se mi malo zavrti če na hitro vstanem..danes imam namen še tečt par km..samo bom prej jedla KOSILOOOO.. Me pa veseli da je dovoljena solata, saj včasih bolj paše solata kot sadje... lep sončen dan vsem borkam

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

18. maj 2004 15:14

Aneris, jaz imam dva šoloobveznika... in polno voženj cel teden- kot da sem zasebni taksist. Ne vem, kako dolgo spremljaš tole. Jaz sem se kar navadila in kar gre. S kakšnimi prekrški- a se zanje odločim in kakšne tudi načrtujem: če vem, da je v žlahti fešta- je pač fešta. Dodam pa kak vodni ali sadni dan. Mislim, da je tu kar nekaj mamic. Ti točno povej, zakaj ti ne znese pa ti bomo lahko kaj svetovale. Če želiš, seveda. lp vsem!

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

18. maj 2004 21:18

NNatalija hvala za spodbudo in ponujeno pomoč, z veseljem jo sprejmem. Najprej sem napisala tako samopomilovali odgovor in sem nekaj čarala, tako da se mi je vse zbrisalo. Zdaj pa že ne misli več tako žalostno. Me pa veseli, da si se oglasila in povedala, da si tudi ti domači taksi. Poblem pri meni je to, da vsak po svoje komplicira kaj bi jedli. Pri 15-letnikih, vsaj pri mojem, je to groza. Zanima me, če se ti prehranjuješ po dnevih tako kot je v knjižici, misli ma zaporedje dnevov. Zdaj grem likat in pit zeleni čaj. Pozdravljene Irena

veverička  

sporočila: 7

18. maj 2004 22:14

hojla pozdravljam vse nove in stare sotrpinke,vseskozi vas spremljam pišem pa bolj malo....super ste.....,no in sedaj, da se še jaz malo pohvalim;v nedeljo sem tudi jaz preživela prvi vodni dan (malo krize je bilo,ampak sem vztrajala),v ponedeljek pa sem mislila koliko bom pojedla,ampak so me bile samo oči do vodnega dne sem izgubila 6,5kg,po vodnem pa še nič,pa še tetka se bliža....pogumno naprej in bomo premagale kilce lep pozdravček

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

19. maj 2004 7:53

Morgen! No jz mam pa dones vodni dan. Sem se že čist pripravila, da ga zdržim. Mislim da bo šlo brez problemov. Edino zgodej sem vstala tako, da bo zelo dolg dan. Sem že od 3:45 pokonc. Je blo treba telovadit in se stuširat pa ob 5ih sem že vozila in v službo ob 6ih. Ja bl zgodna sem ja. Sej bom šla tud hmal spat... upam, da mi bo ratal. Ponavadi ful težko zaspim k sem toook lačna na vodni dan. Se bom mogla oreng zmatrat čez dan. Pridne bodte!

Malena  

sporočila: 47

19. maj 2004 8:40

PREŽIVELA PRVI VODNI DAN! Skoraj ne morem verjet da je za mano in tudi tehtnica je bila radodarna. 61,8 kg. MOram pa povedati, da sem bila včeraj tam nekje po 17. uri čisto izčrpana. NIsem imela mogči niti govoriti, kaj šele da bi se s kakšnim športom ukvarjala. In danes me utrujenost še vedno daje. Pojedla sem banano, a komaj čakam kosilo. Ne toliko ker bi bila lačna, ampak kot da bi rabila hrano za pogon naprej. Se tudi vas prime takšna švohost na vodni dan? Lep pozdrav iz Kopra. Irena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

19. maj 2004 9:43

Malena, mene ta večerna švohost daje že na vitaminski dan, če se ga držim kot je treba! Včeraj naprimer sem hotela po službi na rolerje, pa sem imela prav črne luknje od pomanjkanja energije. Res da težko prenašam dan samo ob sadju, zato ga verjetno malo premalo pojem, da bi me držalo gor. Naveličana sem sadja te sezone in komaj čakam poletje, ki ga prinaša oblico (češnje, breskve, marelice, jagode, lubenice....njammmm). TanjaG.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti