Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

17. maj 2004 11:11

Pozdravček vsem! Danes je moj 7 dan, prvega sadnega sem v petek preživela in mi je bilo prav fino, sem mislila da bo hujš. Zaenkrat nisem naredila nobenih prekrškov, edino v soboto ko sem imela B dan, sem jedla prej kot po 4 urah, ker če bi čakala nato bi jedla šele okrog 21.00. Upam, da ni prehuda napaka? Nekaj cm sem že izgubila, vidim po hlačah, prvo tehtanje pa imam 25.05. (po treh tednih). Pozdravček iz oblačne Lj. Nenni

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

17. maj 2004 22:01

Hvala za spodbudne besede, mal sem se tut sama kaznovala- na OH dan nič sladkega:) V glavnem tut jaz sem navdušena nad to dieto in po njej hujšam od začetka maja, na začetku sem na hitro zgubula pet kg, zdej pa kr nikamor noče. Pa sej je to normalno ne? Jaz vsaj upam, ker hočem, da mi uspe. Dajte mi povedat kako kej vaši kg gredo dol? Ja pa še to- gibate se kej več? Pridne bodite, pa uživajte vsak dan, četudi vodnega:) Amelie

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

18. maj 2004 6:48

Včerej je blo pa res mirno tle na forumu. Nič hudega vem da bo danes lepši in zgovornejši dan. Zgleda da bo sonček. Mene je včerej malo opeklo in sem čist rdeča v glavo dones. Kaj čmo, dons se bo treba mal izogibat sonca. Bom pa vsaj mal barvice mela. Men se tud bl nikamor ne premika. Gre toook počas. Kšne 4 deke na teden. Ful počas. Ampak bolš to kokr da gre gor al pa mi stoji. Važn da se na dol premika in da bo do septembra tko k more bit. Ja jaz sem ful pridna ratala in vsak dan zjutrej telovadim. Še sama komaj verjamem kok sem pridna in res vsak dan telovadim. Naredim trebušnjake in potem grem še na stepper. Baje je res najboljš zjutri telovadit k se maščoba pokuri. Po kilah se mi res skoraj nič ne pozna da sem shujšala ampak zgledam pa že ful boljš. Danes imam vitaminski dan in sem si por nabavila... bo ena solatka za kosilo. Pridne bodite. In vztrajajte ker tehtnica se vedno vda!!! lupčka

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

18. maj 2004 7:06

ojla vsem.. Uspešno prestala drugi vitaminski dan..nekaj me zanima..aiwa praviš, da ješ solato na vitaminski dan, v tej dieti k jo imam jaz je pisano samo o sadju na ta dan tako da ne razumem najoboljše tega..in zelo pohvalno da telovadiš ,,meni se ne da, rajši tečem ali pa hodim vsaj tričetrt ure na dan...itak imam pa treninge enkrat na teden se pravi plezanje, pa se takrat dobro razgibam.. moram povedati, da ko sem se v nedeljo pregrešiča mi je zelo hitro postalo zelo slabo..če bi pojedla še kakšen košček bi bruhala,,tako da sem komaj čakala sadni dan da se sčistim..tako da mojemu organizmu veliko bolj paše takšen način prehrane kot pa standardno mešanje hrane..komginiranje hrane sem že poskusila pa sistemu jem torej hujšam po motignacu pa mi ni odgovarjalo pa še shujšala nisem nič..poznam pa nekaj ljudi ki jim je na ta sistem uspelo lepo shujšati. Moram priznati, da pa že dans komaj čakam kosila ker sem že sedaj lačna,,,kje je še 4 popoldne... lepo se imejte

aiwa  

18. maj 2004 7:13

Ja na vitaminski dan lohk tud zelenjavo. Sej maš v knjigici zelenjavne soke. Pa kšna solata... al pa zelenjavna juhca. Jz samo ob sadju ne zdržim. Kšno solato za kosilo, pa je. Jutri mam pa tko vodni dan. Ga lažje zdržim kot pa ob sadju. Pa fino je k je lih še luna (oz. je ni, hi hi hi). Upam, da bo šlo še mal več dol. Moji prijateljici je ful lepo ratalo po montinjaku shujšat tistih par odvečnih kilogramov. Odvisno kako si narejen. Men tale dieta najbolj paše od vseh. Pa sem jih dala čez.... uh! En kup diet mam doma. Sicer pa mislim, da je vse v naših glavah. Pridne bodite! In marjana kako gre tebi? Grejo kilce dol? Lep pozdravček

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

18. maj 2004 7:46

Punce, pozdravljene! Oglašam se zato, da vas še dodatno stimuliram. Moj prvi del se bliža h koncu. Včeraj sem preživela tretji vodni dan in prav zanimivo, da je bil lažji kot ostala dva. Kar se tiče stanja kilogramov nekaj časa na isti teži drži. Meni je stala oz. se minimalno premikala gor in dol skoraj mesec dni. Malo pred drugim vodnim in do polovice po drugem. Telo se privadi na zmanjševanje hrane in je zadovoljno. Takrat je treba samo vztrajati in se začne spet premikati. Jaz kolesarim, ampak samo, če je vreme. Hodiva na daljše in vzpenjajoče ture. Ravno v soboto sva bila na Vojniku (1000 n/m) iz Idrijske Bele. Pojedla sem samo dve banani, eno zjutraj in eno pred startom ob pol desetih. Med vožnjo sem pila Cedevito. Uspela sem, kljub manj hrane. Se mi zdi, da imam več energije. Zgoraj sem pa dobila makarone, kar je bilo za OH dan ravno prav. Težo sem si zmanjšala za 10 kg, obseg za 12 cm. Moj ITM je 24,75, se pravi, tik pod zgornjo mejo normalne teže. Manjka mi še cca 5 kg, a to bo v naslednji rundi. Deklice, vztrajajte. Lep sončen dan vam želi Irena

aiwa  

18. maj 2004 9:16

Irena bravo! Sej teh 5 kil gre pa zdej lahko če boš dopoldne samo sadje jedla. Bo šlo še teh par kil počasi. Pa za kosilo pazi, da ne mešeš preveč. Sigurna sem, da ti ne bo treba met še ene runde, ampak samo zdej bodi pridna. Bravo! Super! Sporočilo je spremenil(a) aiwa dne 18. maj 2004 09:18:05

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

18. maj 2004 9:49

Aiwa, kaj boš ti še naprej vztrajala? Če se ne motim, si že zaključila 90 dni. Tudi jaz mislim po končanih 90- ih dneh še vztrajati. Kaj mislite, ali bo to v redu? Preveč sem grešila tale zadnji mesec, počutim se tudi v redu, rada bi pa še nekaj kil zgubila. LP, Sinja

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

18. maj 2004 11:36

Punce a na vodni dan lahko s kakšno finto potešim lakoto (kot npr. zeleni čaj) Meni že pošteno kruli a ni niti poldan.

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

18. maj 2004 11:53

Zeleni čaj je O.K. na vodni dan. Zakaj se nič ne javiš? Lp Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti