Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

anci_  

član od: 11.5.2004

sporočila: 4

11. maj 2004 22:07

ojla,kako ste kej?:) js sm se tut odločla za to dieto in sm v 11ih dneh shujšala za 4 kg,sam mi se vedno neki nihajo s 4ih na 3...:)a je pr kiri tut tk nihal?uzivite, čau ana ljubič

plat15  

član od: 17.4.2004

sporočila: 10

11. maj 2004 22:38

hojla punce madonca ste se pa razpisale................ debela iskrene čestitke js sm zgubila šele 7 kil< no ja za en mesec je to dobr. Men se pa kr naprej dogaja da zadnje dni zmeraj bolj spet grešim, enostavno se ne moram upirat hrani in tu pa tam kaj poskusim ampak je hudič ker to ni 1x ampak večkrat na dan. V soboto mamo ohcet in nebo mi uspelo prit na 80 kil, ker mi vaga kr stoji na 83,5, tejk pa do konc tedna ne more it dol. Jutr mam sadn dan pa upam da mi bo uspelo. V čet pa nevemče nebom sam čajčkala. Sm si rekla, da če bom mela do sob 80 kil bom v sob jedla normalno; mislim nebi se nažirala ampak grozn pazla se pa tud nebi, pa me že zdaj vest peče, še sploh, ker nism/ne bom dosegla cilja. Vrjemte mi, da mi je to grozn vzelo motivacijo, pa upam da bo bolje. Začela sem se pa posluževati jabolčnega kisa. V eni knjigi o jabolčnem kisu sem zasledila, da moraš, če hujšaš med vsakim obrokom počasi spiti kozarec vode z dvema žličkama kisa. Pa sm rekla zakaj nebi probala. In ugotovila sem, da mi zelo paše, kar se počutja tiče, ampak se mi pa zdi da kile od takrat naprej stojijo. PROSIM MAL VZPODBUDE, povejte a mate same tud podobne težave ali izkušnje........... Arielle dobrodošla med nami. Tvoje pisanje mi je zelo všeč. Upam da boš skozi tako motivirana. aja punce zanima me po koliko kil bi pa rade v zgubile po tej dieti? Men se danes zdi da sm sam jaz debela in se mi teh preostalih 29 kil zdi še takoooooo daleč............ bodite v cvetju in soncu KLAVDIJA

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

11. maj 2004 23:28

Draga Klavdija! ja pa menda ne misliš kar obupat al kaj?Prosim ne mi zamerit,kaj ti bom napisala,vendar ti želim samo dobro,ker tudi sama sem nekoč to počela...V tvojih stavkih zasledim,da si kar določiš kaj bo...Kar določila si si,da ne boš imela 80 kg..In jih res ne boš imela,če boš takšne misli pošiljala svojim možgančkom.To so zelo močne misli.Jaz pa verjamem vate in vem,da lahko dosežeš 80 kg do sobote,samo verjemi vase in si reci,da zmoreš,ker verjameš vase,se ceniš in se imaš rada. TVOJI STAVKI:V soboto mamo ohcet in NEBO MI uspelo prit na 80 kil, ker mi vaga kr stoji na 83,5, tejk pa do konc tedna NE MORE it dol. Sm si rekla, DA ČE BOM mela do sob 80 kil bom v sob jedla normalno; ....Pravilno bi se glasili tako,da TI BO USPELO..in BOM IMELA,ne če boš..seveda boš,ker verjamem vate,daj še ti malo vase... Resnično mi ne zameri!Te nepravilne stavke lahko zaslediš tudi v knjigah od Louse L.Hay...tam je kar nekaj napisanega.Pa Roy Goreya ima dobro knjigo-Tam,kjer je volja,tam je pot. Kar se pa kisa tiče,pa če boš pila vsako jutro npr.soljeno vodo in če se boš prepričala,da ta soljena voda tebi koristi ,ti bo,verjemi!!! Tako,draga moja Klavdija,ne obupat,ker si fejst ženska.Pogumna si,ker si se odločila podat na dieto in ker vztrajaš..Odločila si se narediti nekaj za sebe in to je že nekaj.Štejejo majhni koraki.Da te potolažim..Meni je potrebno dol spravit okoli 33 kg in vem,da jih bom,pa če jih bom nekaj manj tudi ok,ampak verajamem,da jih bom toliko,da si bom spet všeč.In ne govori si,da si debela in kako so okoli tebe ženske suhe..Imaš pa ti nekaj,kar one nimajo..Niti jaz.Vsak človek je nekaj posebnega!!In tudi ti si..Ozri se vase in odkrij pri sebi,kakšno lastnost na katero si ponosna.Ne reci,da je nimaš,ker jo imaš,verjemi.vsak jo ima.In se tu začni imeti rada...In ne reci si več debela!Imej se rada tudi takšna kot si zdaj!Čeprav vem,da je težko,pa vendarle! Jaz vas imam vse rada in sem ponosna na vas vse,ker sem se tudi zaradi vas odločila podati na to pot,ki priznam,ne bo lahka,ampak vem,da mi bo z vašo pomočjo uspelo.. Klavdija ne mi zamerit...Čutim,da si super oseba! Vse lepo! Arielle

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

12. maj 2004 7:04

Dobro jutro vsem Moj tretji dan..morem priznati da razen utrujenosti ne čutim lakote...je pa res, da me daje pms...in bi samo spala...zjutraj sem vzela en supradin vitamine in upam da se bom prebila čez dan... Veseli me da je Arielle brala L. Hay ker sem jo tudi jaz..moram pa povedati, da pri zasvojenostih tudi zelo pomaga Sanja Rozman Peklenska gugalnica..meni je veliko pomagala... Jaz pa pravim tako..volja najde vedno pot in ni za obupat..mislim pa da je bolje da sploh ne pomisliš na grehe in si jih ne dovoliš, ker če si enega potem ni ne konca ne kraja...sama želim zgubiti 20 kg..mislila sem, da mi bo to uspelo z športom pa ne gre..tako da mi je pod roke prvič prišla ta dieta in sem se v dveh dneh odločila zanjo..me pa veseli da jo priporpočajo zdravniki kot pravi arielle... VSEM USPEVA SLEDITI ZASTAVLJENI CILJ IN VSE IZGUBLJAMO KILOGRAME.. LEP DAN VSEM

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

12. maj 2004 7:21

Juhej ljubice! Sem zelo vesela... spet je šlo dol. 14 dni mi je stalo zdaj pa se počasi spet premika. Tako da vsem rečem, da ne izgubit volje ampak vztrajajte, ker enkrat bo šlo ful dol. Tudi ti Klavidija ne obupat. Pa na poroki se brez slabe vesti lahko malo pregrešiš, samo potem se vrni nazaj na dieto. In boš vidla da ne bo hudega. Mogoče bo drug dan malo več pokazalo ker boš polna, ampak če se drug dan držiš kot je treba in greš lepo na wc bo vse tako kot mora biti. Brez slabe vesti! Ta je naš največji sovražnik. Glede jabolčnega kisa pa takole: jaz mislim da ful pomaga, čeprav ga pozabim pit. Ampak ga pred jedjo spij (tako kot si rekla v vodi) in potem čez jej. Ker jabolčni kis spodbudi želodčno kislino in potem bolj pridno dela. Jaz moram izgubiti najmanj 10 kg. lp Lojzka je zakon! Sporočilo je spremenil(a) aiwa dne 12. maj 2004 07:24:08

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. maj 2004 7:27

Dobro jutro! Včeraj sem sprobala od Afrodite gel in čez sem pa oblekla posebne hlače,ki se tudi kupijo. Super so! Šla sem ven na vrt malo vrtičkat, po 1 uri pa sem se umila še z tuš gelom od Dove za učvrstitev kože. Sedaj bomo pa videli če bo kaj učinka, baje po 14 dneh se bi mogel že pokazat rezultat. Punce ne obupat, poletje bo kmalu tu. Barbolinka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

12. maj 2004 7:48

Hoj! Danes je moj 2. dan. Včeraj sem bila pridna, se nisem nič pregrešila, šla sem na 4km sprehod in na 1 uro aerobike. Danes je moj Š dan, zato sem si prinesla v službo riževo solato. Imam eno vprašanje glede kruha in sicer kakšen kruh lahko jem ? OK, na B dan mi je jasno, kaj pa danes? Pa za sladice me tut zanima, če lahko pojem npr. kakšen štrudl namesto torte ? Moj prvi cilj je 58 kg, se pravi -10 kg, idealno bi mi pa bilo, če bi jih imela (in seveda obdržala) 55. Sončkov pozdravček!

aiwa  

12. maj 2004 7:56

Nenni! Si na istem kot jaz. In enake cilje imava. Super. Amapak verjetno si večja od mene. Tudi jaz imam š dan! Ja namesto torte lahko katero koli sladico... štrudel, bonbone, čokolado, piškote, sladoled... kar si želiš. Jz bi tud štrudl. To je neki najbolšga. Že vem! Šla bom v mekana eno jabolčno pito. Mnjam. Pa še majhna je in se mi bo zdel, da sem ful mal pojedla. Iz kje pa si Nenni? Kje sta Nataška in Rmeli? Zdej sem pa že zaskrbljena. No se beremo... Tima? Tebe tud pogrešam...

rozamunda  

član od: 7.4.2004

sporočila: 7

12. maj 2004 7:59

Živjo dekleta, Upam, da bo tudi danes tako lep dan kot včeraj in gremo naprej, našim ciljem naproti. Pri meni grejo kilce malo bolj počasi dol, v 1 mesecu in pol sem dala dol samo 4 kg, cilj je še vsaj 8 kg, saj bo. Zanima me naslov te knjige, ki jo omenjate od Louse L. Hay. Vsem želim veliko uspeha in volje še naprej. Rozamunda

aiwa  

12. maj 2004 8:13

Od Loiuise imaš več različnih knjih... vse so dobre. Tako da si lahko sposodiš katerokoli. Recimo Moč je v tebi. Ali pa Življenje je tvoje. Toplo priporočam

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti