Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

11. maj 2004 7:30

Pozdravljena, Marjana, med nami. Kar nekaj nas je, ki imamo službo do treh in še dlje. Jaz imam ponavadi kosilo že ob štirih, če pa vem, da ga ne bo, pojem še kakšno sadje ob enih . Nič hudega, če podaljšaš vitamine. Lahko pa poješ solato. Sem pa prepričana, da ti bo uspelo, saj 90 dni res ni tako veliko. Zdaj bo še drugo sadje in bo toliko lažje. Drži se Irena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

11. maj 2004 7:43

Dobro jutro ! Se moram pohvaliti, da sem v 1 mesecu shujšala približno 4,5 kg in se počutim odlično. Ravno včeraj sem si kupila kopalke, ki mi super pristajajo. Sem že bolj samozavestna glede izbire oblačil kot pa prej. Danes bom pa verjetno šla v trgovino in si bom kupila od Afrodite Cecrolpia gel in pa posebne hlače za izoblikovanje telesa, baje jih lahko skupaj uporabljaš. Lep sončen pozdrav iz Štajerske! Barbolinka

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

11. maj 2004 8:41

Marjanca! Dobrodošla! Da ne bo prehude krize... sadje ješ do dvanajstih in potem če si ful lačna predno prideš domov lahko poješ nekaj kar lahko tisti dan. Recimo na B dan jogurt. Ti bo lažje, da se vsaj ne boš bala da boš lačna. Jaz sicer jem samo sadje dopoldne in tudi pridem domov okoli treh in potem še ene pol ure da si kaj pripravim... se pa trudim, da za večerjo čim manj pojem. pridna bodi in vztrajaj! Lep pozdravček aiwa

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

11. maj 2004 10:09

Hoj! Jaz sem pričela danes! Za zajtrk 2 jabolka (sem si jih narezala čist na koščke, tko da je bila cela gora tega), ravno zdaj pa meljem eno hruško! Jaz imam tut težave s službo, ker pridem domov najprej ob 17.00, tko da sem si kosilo kar sem prinesla z juho vred, ker sem si včeraj kupila 2,5 dcl termovko. Sicer me mal postran gledajo, ampak pa se bodo mogli kr navadit! Jaz imam hude težave z vodo, se je ne morm spravt pit, ura je 10.11, pa sem spila komaj 1dcl vode. Hvala Aiwi in Ireni19 za dobrodošlico! Pozdravček vsem sotrpinom!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

11. maj 2004 10:22

Juhu! Prosim, prosim, prosim ... a res nima nobena kakšne informacije o teh alergijah in znakih, ki se lahko pojavijo med to dieto (razlog zakaj moramo na OH dan jesti čokolado)? Ko bi vidle, kakšna sem danes po obrazu!!! Sej sem imela že prej probleme s tem, ampak sedaj.... Morda veste vsaj na koga naj se obrnem glede diete in alergij? Ne mislim zdravnika, ker on lahko pomaga samo s tabletami. Res me zanima, kaj pomeni tista vrstica jedilne čokolade proti alergijam. Prosim, kakršenkoli namig mi bo prav prišel - če pomaga cela tablica jedilne čokolad, bom tudi to raskirala, pa čeprav sem komaj naravnala prebavo...

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

11. maj 2004 11:14

Pozdravljene vse nove, samo nekaj dni me ni, pa je že kar nekaj strani popisanih. Jaz imam pa danes 29. dan diete, torej bi morala imeti vodni dan, pa sem ga prestavila za štiri dni. Za to imam kar nekaj razlogov. Silno se ga bojim, saj sem v življenju poizkusila samo en dan preživeti ob vodi in to od treh popoldne enega dne do treh naslednjega, pa mi ni šlo. Res pa takrat še nisem poznala zelenega čaja. Drugi razlog, da nimam vodnega dne, pa je ta, da sem se vpisala na tečaj vegeterijanske kuhinje, ki se začne ravno danes. Zagotovo bom morala kaj poizkusiti in če bom že kaj grešila (pa upam, da ne bom), je bolje, da to storim na beljakovinski dan kot na vodni. In še en razlog za prestavitev imam, namreč po naslednjem sadnem dnevu bo sobota, in če drugega ne, bom vsaj malo dlje spala (in tako prespala tisto najhujšo lakoto, ki me zagrabi takoj, ko stopim v pisarno), pa lahko bom šla ven in pozabila na hrano. Ampak strah me je pa še vedno... Sem pa v tem mesecu prilezla iz 74 kg na 70,1 in samo še malenkost mi manjka, da zagledam na tehtnici šestico, kar je moj prvi cilj. Moj drugi cilj pa je 64 kg. No, pravzaprav je moj cilj, da ne bom imela več takšnega trebuha, kot bi požrla žogo, kile pa naj bodo, kakršne pač bodo. Samo ko bi se lahko spravila še telovadit... Je še katera iz NM ali Dolenjske, da bi se lahko skupaj spravili na kolo ali vsaj na sprehod Irena

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

11. maj 2004 11:37

Pozdravljam vse nove članice je že 40 dni po končani dieti se moram pohvalit da sem še 3 kg shujšala

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

11. maj 2004 12:06

Hvala vsem za dobrodošlico in seveda za informacije. Včeraj res nisem bila lačna do kosila...mislim da je res bolj strah kakor resnična lakota. Mislim pa tudi, da si z tem forumom res lahko pomagamo in stojimo ob strani kadar je kriza...ful sem vesela da obstaja... Veliko uspeha in trdne volje vsem...

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

11. maj 2004 12:18

Punce , še eno prošnjo imam....če mi lahko svetujete kako je z maslom, polivkami za solato, sploh na oh dan...ali lahko uporabljam vsaj kislo smetano za solato..ne prenesem namreč kisa...in kako je z majonezo.. hvala za odgovor...

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

11. maj 2004 12:30

Jaz uprabljam jabolčni kis...mmm... Namesto kisa lahko uporabiš tudi limono, s smetano ne vem kako je ker jo sama zelo malo uporabljam, ampak če je nevtralno živilo, kot pravijo bi jo lahko dala v solato. Majoneza... jaz jo včasih mičkeno na B dan, ko imam hrenovke al pa kakšne salamce... drugače se mi zdi vse to tako zelo mastno, da je najboljš čim manj uporabljat, če se da. Dober tek. Sem bila tako lačna, da sem kos kruha pojedla... zdej se morm pa pri kosilu cmoku odpovedat. Ja kaj čmo! Je treba bit priden.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti