11. maj 2004 11:14
Pozdravljene vse nove, samo nekaj dni me ni, pa je že kar nekaj strani popisanih.
Jaz imam pa danes 29. dan diete, torej bi morala imeti vodni dan, pa sem ga prestavila za štiri dni. Za to imam kar nekaj razlogov. Silno se ga bojim, saj sem v življenju poizkusila samo en dan preživeti ob vodi in to od treh popoldne enega dne do treh naslednjega, pa mi ni šlo. Res pa takrat še nisem poznala zelenega čaja. Drugi razlog, da nimam vodnega dne, pa je ta, da sem se vpisala na tečaj vegeterijanske kuhinje, ki se začne ravno danes. Zagotovo bom morala kaj poizkusiti in če bom že kaj grešila (pa upam, da ne bom), je bolje, da to storim na beljakovinski dan kot na vodni. In še en razlog za prestavitev imam, namreč po naslednjem sadnem dnevu bo sobota, in če drugega ne, bom vsaj malo dlje spala (in tako prespala tisto najhujšo lakoto, ki me zagrabi takoj, ko stopim v pisarno), pa lahko bom šla ven in pozabila na hrano. Ampak strah me je pa še vedno...
Sem pa v tem mesecu prilezla iz 74 kg na 70,1
in samo še malenkost mi manjka, da zagledam na tehtnici šestico, kar je moj prvi cilj. Moj drugi cilj pa je 64 kg. No, pravzaprav je moj cilj, da ne bom imela več takšnega trebuha, kot bi požrla žogo, kile pa naj bodo, kakršne pač bodo. Samo ko bi se lahko spravila še telovadit... Je še katera iz NM ali Dolenjske, da bi se lahko skupaj spravili na kolo ali vsaj na sprehod
Irena