Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

13. maj 2004 10:25

Branka, rižoto naredi z brokolijem, pa cvetačo (jaz je ne dam notri), pa zelena in še bolj rdeča paprika meni paše notri. Jaz veliko uporabljam bučke- na vse načine, vsepovsod. Pa zraven lahko narediš stročji fižol v omaki- meni ful dobro. Lahko narediš le riž posebej, potem pa kakšno zelenjavno omako zraven. Ali gobovo. Jaz bom jutri krompir, zraven pa kumare v omaki. Ali krompir + špinača. Če delaš velikokrat rižoto, pa namesto riža naredi ajd.kašo, ali polento. Ali kaj s fižolom (prebranec, jota, ričet....) Branka, 6 kg se meni zdi ok, če ti pa cunje plešejo v pasu, pa sploh- saj to je najlepše! Meni se pa v pasu ne pozna glih, pa tako si želim kakšno štev. manjšo kupit. Pa še ne gre. Bom kar malo podaljšala- 3 mesece na 4. Mislim,da ne bo škode. lp!

darija1  

član od: 19.4.2004

sporočila: 3

13. maj 2004 11:09

Gogad! Ali lahko izdaš tvoje kolesarske ture,če si iz Lj. ali okolice? Letos sem si kupila kolo pa me je zelo strah prometa. Mogoče mi lahko svetuješ kakšne bolj "mirne" poti? Se ti vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav vsem na forumu, berem vas skoraj vsak dan darija

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

13. maj 2004 11:33

NNATALIJA ti ne preporočam da podaljšaš na z sodelavko smo skupaj hujšale jaz sem nehala ona pa podaljšala,zdaj ima težave z živci baje velik upliva dieta na živce

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

13. maj 2004 11:52

Živjo, punce! Je že čas, da se oglasim, pozdravim vse nove in pohvalim stare hujšarice.Meni trenutno teža stoji, ne gre ne dol, ne gor, ampak vstrajam in se ne sekiram.Kmalu bom imela drugi vodni dan in upam, da bom z vodo kolesje pognala naprej. Moram pa priznati, da me je začela motiti enolična prehrana, kar pa si ne morem pomagat, kajti v službi sem od 9h do 19 h in si moram kosila kuhati zjutraj, pa se mi še misliti včasih ne da.Najlažje je na sadni dan.Edino v soboto in nedeljo lahko malo čaram. Nobene volje za kuhanje nimam več, pa sem bila že kar cenjena. Mogoče je pa to zdaj zdravo hranjenje, kar je kar v redu, samo malce me daje nostalgija. sasa

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

13. maj 2004 12:07

Živjo novim pa "starim" pa mogoče še bodočim potencijalkam Jst sm pa danes na vodi - 58.dan; zaključujem drugi ciklus, tako da bom jutr že vpila "TWO DOWN, ONE TO GO!!!" Dan imam splaniran tako da se, ko pridem iz Lj. v Nm dobim z bivšo sodelavko na čveku (cca.2 ure in 2 litra vode mi ne uideta), potem peljem mat v shoping, pol pa domov pa na Orbitrek, pa pod tuš pa bo ura cajt za v posteljo. Aja, spila sem 2 kozarca donata, pa pol litra fitness čaja in 1,5 vode - redim žabe Se slišmo Anita P.S.: ir1 poglej v osebna sporočila

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

13. maj 2004 12:50

Darija..okoli lj. praktično ni bolj mirni tur..sama najrajši vozim proti Polhovemu gradcu na črni vrh..ali pa podpeč pa na krim ali na rakitno..lepo je tudi čez horjul in na vrhniko..še sreča da imaš novo kolo, jaz sem svojega lani uničila ..tako da je primeren samo za krajše ture in hribi letos odpadejo... lep pozdrav

marjana  

13. maj 2004 13:02

nenni,,midve lahko primerjava uspehe ker sva začeli samo z enodnevnim zamikom..jaz imam danes sadni dan se pravi 4..pa še zobarja haha...odvisno je samo koliko sva v kilah razlike..ker če imaš več gre hitreje dol..vsaj po moji logiki... lp. Sporočilo je spremenil(a) marjana dne 13. maj 2004 13:04:16

Encijan  

sporočila: 399

13. maj 2004 13:25

Evo, pridružuje se vam še ena "modra cvetka". Z vami sem (aktivno – na dieti) od 12. aprila, tako da je za mano – uspešno – že prvi vodni dan, spremljam vas pa že dlje. Moram povedati, da sem prej prebrala par knjig na temo zdrava prehrana (npr. zakonca Diamond, pa Proč s kuhinjskim loncem) in seveda vaše vzpodbudno pisanje na forumu (kar je kar trajalo in prispevalo k odločitvi za!) in od lanske jeseni naprej praviloma dopoldne jem samo sadje in pijem vodo, skušala pa sem se vsaj približno držati tudi pravilnih kombinacij. Tako sem v kombinaciji z nekaj telovadbe v pol leta izgubila tam okoli 7 kg, v prvem mesecu diete pa še 6. Trenutno sem na 65 kg, znebila pa bi se rada še kakih 5-7 in glede na sedanje rezultate izgleda, da ni nemogoče. Takšne lepe številke kg nisem imela od srednje šole, tako da so sedaj že vsi opazili, da se z mano nekaj dogaja; moža celo skrbi, da ne bi preveč shujšala, jaz pa se krasno počutim, nobene spomladanske utrujenosti, med drugim pa sem se – že lani – poslovila od bolečih menstruacij, ki so me spremljale od pubertete naprej. Že prej sem opazila, da so bolečine povezane s hrano, tako da fižola npr. v tistih dneh nisem jedla, pa trik ni bil samo v fižolu… Bo dovolj za prvič! V deževen dan (vsaj v Lj) vsem skupaj pošiljam en lep sončen pozdrav.

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

13. maj 2004 13:44

Marjana, res jih lahko primerjava. Jaz bi jih rada dol spravla vsaj 10, če bi bilo pa 15 pa toliko bolj. Dons mam OH in mi sam tist košček čokolade hod po glav. Kosilo sem že spravla v želodček, zdaj pa čakam še na slastno večerjo. Kakšne so pa tvoje želje?

marjana  

13. maj 2004 14:10

nenni,,moja želja je 20kg..če bo pa 15 pa tudi ok.. kolikor jaz vem ti danes pripada še kos torte..čokolada je obvezna...a imaš knjigo?..jaz ne..delam po tisti variajnti ki se jo sprinta z interneta.. lep pozdrav encijan..se veselim tvojih izkušenj in upam da jih boš delila z nami...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti