Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

10. maj 2004 15:05

Arielle ko boš enkrat probala pico samo s kečapom, gobicami (fullll gobic), papriko in še kakšno zelenjavo, boš videla da je zelo okusna in se na sir niti spomnila ne boš. :) Poskusi pa sporoči! Sy hvala za informacijo. Bom popvprašala po tej kremi. Kaj pa iz kolekcije Dove? Irena Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 10. maj 2004 15:08:12 Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 10. maj 2004 15:08:24

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

10. maj 2004 16:07

Ojla! Jaz si tudi do zdaj nisem predstavljala pice brez mesa ali pa vsaj brez sira, ampak sem zdaj noro navdušena nad zelenjavnimi picami brez sira!!! Najboljšo sem jedla pri Guštiju v Izoli - z različno zelenjavo, med drugim tudi veliko rukole!!!!!! Pa v petek sem jo naročila tudi po telefonu in sploh nikjer noben ne komplicira!!! Ta dieta je krasna, uživam in hkrati je šlo 10 kg rakom žvižgat!!! Hitro pojdite na sonce - dokler je še!!! Noel

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

10. maj 2004 16:38

Torej še ena z Obale Noel? Irena

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

10. maj 2004 17:12

Pozdravljena Arielle, tudi mene veseli da si se odločila da se nam pridružiš. Pred mano je še 24 dni in bom na koncu, do sedaj -16 kg. Upam da bo šlo dol saj še ene 3 do 4 kg. Vsak večer se trudim narediti vsaj 30 do 50 trebušnjakov, v Tušu sem si kupla 3 kreme proti celulitu od Vitaskin, pa se mi zdi da kr pomagajo. Danes sem oblekla ene hlače k so kr visele na meni, četudi sem jih zapasala do konca, tko da so na šihtu vsi rekli da rabm novo garderobo (regres kje si??). Počutim se precej boljše, pa tudi motivacije imam še kar. Za pizzo z zelenjavo pa poskusi narezan paradižnik, bučke in pa paprika, al pa popečeni jajčevci pa gobice. Variant maš še in še, sploh pa če maš rada zelenjavo in solate, zdej ko bojo kmal kumare pa paradižnik :) Lepo se mejte še ostale ! Marjeta Žniderčič

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

10. maj 2004 17:50

Ciao vsem! Nimam dovolj časa za prebrat kaj ste vse napisale čez vikend, iz posameznih koščkov sestavljam puzzle, namreč, nekje sem zasledila, da sta tako sladka kot kisla smetana nevtralni živili in kot taki kompatibilni tako z beljakovinami kot s škrobom in ogljikovimi hidrati....? To drži? Potemtakem priporočam, da vsem, ki se kot Arielle bojite pizze brez sira, da poleg različne zelenjave in svežih (prepraženih) šampinjonov, oliv in kaper po okusu, na pizzo dodate nekaj kisle smetane še pred pečenjem. Upam, da bom jutri bolj zgovorna. Aja, Koprčanke, lahko vas tudi učim rolat. Ni da sem vrhunska, se pa kar znajdem. Če ne, bomo pa pešačile, sam ne ta teden, delam od 10 do 18, pa še soboto TanjaG.

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

10. maj 2004 18:51

Dekleta hvala za vse vaše obširne informacije.Zelenjavno pico poznam in sem jo,ko sem bila vegetarianka zellllloooooo rada jedla,tak da ne bo problema.Nisem pa bila ziher za pico 4 siri,ker nekje v forumu sem nekaj zasledila..ampak pri vsem tem napisanem je seveda obstajala verjetnost,da sem kaj narobe prebrala. Ebonlass..zeloooooo sem vesela zate,ker si že toliko izgubila...pa za vse vas !!! Se že v naprej opravičujem,če bom kdaj kje kaj izpustila,ker verjemite mi..prebrat celi forum v enem dnevu,ni mačji kašelj in si vse zapomniti.Pogrešam pa Hano,Nataško,Rmeli,Nikico...in še nekaj sotrpink... Huh,večerja je za menoj..ne vem sicer kaj mi je,a nimam nekega prevelikega apetita,tako da se niti preveč ne silim,da bi vse pojedla..Bomo videli,kako bo v prihodnjih dneh...Ne obupat..V tem boju smo skupaj in rade se imejte in objemite se vsak dan! Arielle

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

10. maj 2004 19:28

Lepo pozdravljene vse skupaj... Približno teden dni hujšam po tej 90 dnevni dieti in sem se odločila, da se vam pridružim tudi na forumu. Nad dieto sem naravnost navdušena, ker lahko ješ (skoraj) vse. Sploh pa so mi všeč OH (čokoladni) dnevi. Pa tut drugi niso slabi. Moti me edino to, da je moj jedilnik precej enoličen. Vsak dan namreč nimam časa kuhati (poleg staršev), poleg tega pa nisem dovolj poučena o jedeh in receptih, da bi lahko kuhala kar bi morala, zato me zanima, kako se kej obnese tista knjižica o tej dieti? Jaz že dolgo časa ne večerjam in me zanima če kej kršim pravila diete. Po zdravi logiki je to pozitivno. Sladek prigrizek si privoščim samo na OH dan, pa še to pred šesto uro zvečer. Upam, da vse delam prav... Torej moj cilj je 55 kg, to pomeni še dvajset. Upam, da mi bo uspelo in TUDI VSEM VAM, doseči svoje cilje. Pridne bodite, Amelie

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

10. maj 2004 19:40

Ja, pa da se še malo naredim pametno... mene so izkušnja kar se tiče hujšanja, naučile, da ni dobro preveč uporabljat tehtnice. Moj načrt je, da se tehtam samo enkrat na teden, ker je bolj zanimivo in ne izgubim volje. V enem tednu kilogrami zagotovo malo uplahnejo. No to je samo moj začetniški nasvet, sama pa upam, da mi boste pomagale, ko bom rabila pomoč... Lp, Amelie

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

11. maj 2004 6:14

Jutro! Jaz tudi pogrešam Rmeli in Nataško... kje sta? Ne mi rečt da sta obupali... če je tako se samo vrnita nazaj in nadaljujta. Ne moreta kar izginit. Jaz imam danes b dan. In mami dela zrezke v omaki in kruhove cmoke... Jaz bom zrezke z veliko solate in mogoče en cmoček namesto kosa kruha. Se že veselim, kar sline se mi cedijo. Pa enkratno... da si kar naročim pico brez sira. mnjam. Ziher bo dobra. Bom probala na oh dan. Ker zadnje čase mi ne rata dobra. Mislim da dam preveč vode v testo. Pa še ne da se mi. In bi mi bilo zelo všeč če bi si lahko kakšen dan kar naročila. Čav

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

11. maj 2004 7:10

Lep pozdrav vsem borcem za vitko linijo! Od včeraj sem ena izmed vas. Poskusila sem že par shujševalnih diet, pa mi ni uspelo. Ko pa berem ta sporočila tukaj, se mi zdi da imam še eno možnost. Edino malo me skrbi, ker sem do 15 v službi in imam pozno kosilo, da me bo lakota premagala. Če ima katera kakšno idejo o tem problemu, bi prosila za pomoč. lep dan vsem marjana kološa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti