Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

12. maj 2004 8:14

Aiwa - visoka sem 168 cm. Ful sem jezna nase, ker sem pustila, se tkole zredit. Sem že enkrat shujšala na 58 kg, pol sem se za 2 kg zredila, potem pa sem imela 4 leta konstantno težo 60kg. Potem pa kar lepo počasi na 68. Sem pa iz Ljubljane.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

12. maj 2004 8:21

Nenni, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Pol se lohk pa kej vidva. Sem tudi iz Lj. Seveda sem večji bajsek kot ti, ker imam 161cm... Ampak trenutno je moj cilj pridt pod 60... do ene 57 potem bom pa naprej razmišljala. Mene je zaredila zveza z bivšim, sva bila 3 leta skupi in on je bil kuhar. Noben od naju ni nič delal tako da sva cele dneve lažala in žrla. Fuj. In zdaj se spet sestavljam, da bom taka kot je treba.

Nenni  

12. maj 2004 8:48

Aiwa! Lohk se vidva, še bolj lohk greva na kakšno skupno rekreacijo!!! Kolk si pa stara, če ni skrivnost? Sej za moje kile je tut moj dragi mal kriv, ker me skoz zapeljuje, da greva na pizzo, pa na čevapčiče, pa na torto... Zdaj pa sem mu povedala, da bo drgač, in da bova šla na pizzo samo če bo OH dan. In ker je to glih jutr, gre on na pizzo, jaz pa na palačinke, ker bom kosilo že v službi pojedla!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

12. maj 2004 9:08

Na kolo greva lahko. Ti bom v privat sporočla poslala moj emajl, da se lahko tako zmeniva...

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

12. maj 2004 9:39

Pozdravljene! Imam eno vprašanje: včeraj sem si kupila knjižico od Rine in na osmi strani piše da se na OH dan lahko je tudi žita (ajda, proso...), potem je na 68 dan jedilnik za Š dan in je recept za proseno kašo. Kako to? Kdaj se potem lahko je proso? Upam, da nisem preveč tečna, samo se mi zdi malo čudno. Uly

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. maj 2004 10:31

Joj, joj, joj. Kdo vas bo pa dohajal. Komaj sem prišla na tekoče. Še od mene en lep pozdrav vsem novim in starim članicam. Ste se pa razpisale ...... in prav je tako. Imam bolj malo časa za debato, pa vas vsaj berem, da mi ne pade morala na tla. Zakon ste. Lisička

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

12. maj 2004 11:16

Malena, nisem Primorka, sem bila slučajno na tistem koncu in se spodobi ustaviti pri Guštiju ... Punce, imam eno vprašanje: danes imam B dan in se mi zelo jejo mlečni izdelki! Ima katera kakšen predlog, kaj si narediti za kosilo iz skute, svežega paradižnika, kumaric in še kaj bi se mogoče našlo! Pa da je narejeno na hitro (danes bo treba narediti v službi, ker imam popoldansko!) ... HVALA in lep sončen dan! Noel

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

12. maj 2004 12:04

Juhu! No, končno mi je uspelo spet tole kul.net usposobit. Sem ga nekaj "srala" po nastavitvah, pa sem vse zmutila. No, zdej bo šlo. Noel, mislim, da je v Rini en recept za nadevane paradajze s skuto. Nisem prepričana, nimam je pri sebi, ampak po moje se da recept tud v bazi najdt! Lahko si pa narediš solato, samo potem je hladno kosilo (+juha, pa je toplo!) Klavdija, ti pa takoj nehaj s štetjem kilc in dekagramov, si slišala!!!??? Ma je čist vseeno, ali imaš tiste dve kili gor ali dol!!! Ne sekiraj se zato in nikar ne obremenjuj. Lepo se zrihtaj, fajn se imej in kakšen sladek greh si privošči brez slabe vesti!!! Imej se rada, bodi si všeč in boš tudi drugim. Lepi in zanimivi smo zaradi osebnosti, ne zaradi kil !!! Vem, da včasih pride kriza, nihče ni izjema. Tudi meni je šla vaga malo gor, sedaj pa stoji, pa ne grešim. Pa kaj čem, ko pride krizica, vas malo preberem, pa potuhtam in je mimo! Ampak saj bo, enkrat bo že učinek. Pa veliko sončka!

bee  

član od: 11.5.2004

sporočila: 2

12. maj 2004 12:44

Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridružujem. 31. dan! Več napišem, ko bom imela kaj več časa!

Nenni  

12. maj 2004 13:07

Majhen nasvet za tiste ki ne maramo piti vode: Jaz sem si kupila kozarec, ki drži 4 dcl, tako da sedaj štejem kozarce in ne litre. In mi pomaga, sedaj pijem že 4 kozarec!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti