Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

12. maj 2004 13:54

No jaz grem zdaj domov na solato. Eno ogromno solato z koruzo, grahom... upam, da bomše kakšen fižol kje najdla. No mogoče kakšen crispy zraven in to je to... držte si jo! čav

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

12. maj 2004 14:05

Ojla.. če je katra od sotrpink iz ljubljane in rada teče čez rožnik nej se oglasi..sama tečem po Rožniku in po pst..morda bi bilo zabavno teči skupaj..ali pa celo z otroci..moj sin je star 7 let.. Danes bom kuhala polnozrnate špagete z paradižnikovo in papriko polivko..seveda z baziliko.. lepo se imejte

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

12. maj 2004 16:18

Bravo punce, držte se :) Jest sem donc po nesreči nesla tavelko žlico ajvarja v usta ko sem južno kuhala ... pa mi je tko zapasal da sem nesla še eno :( A to paše pod velik prekršek al ne? Donc mam ves dan zblojen k sem bla cel dan službeno odsotna po sestankih, tako da mi je šele ob 2h uspelo pojesti eno jabolko :( tadrucga so mi pojedli sodelavci :(( Zdej si kuham zelje, pa sem not žlico ajvarja dala, pa eno piko kruha, pa veeelik vode. Kile nočjo bod 80 :( stojim na 81, 22 dni do konca diete .. pa tko rada bi mela 7x :( Upam da bo šlo še kej dol. Pa en lep trenutno oblačni pozdrav iz Jesenic Marjeta Žniderčič

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

12. maj 2004 19:07

Zdravo punce! Kar nekaj dni vas nisem brala, pa je že toliko novega. Tudi kar nekaj novih bodočih manekenk je med nami. Arielle; z zanimanjem prebiram tvoja sporočila in nasvete, ker si zelo optimistična.Hvala! Jaz pa sem danes na zelenjavci in sadju. Za kosilo sem si skuhala zelenjavno juho, popoldne pa jem jagode in suho sadje. Čeprav si kdaj privoščim kakšno nedovoljeno živilo, sem kljub temu izgubila 3 kg v treh tednih. Vse ste mi v veliko oporo, zato upam da mi bo uspelo izgubiti še kakšen kilogram z vašo pomočjo. Lep pozdravček, pa veliko sončnih in veselih dni vam želim! LEJČY

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

12. maj 2004 20:19

živjo dekleta nova na internetu berem pa se čudim kako vam znese ta dieta meni ni ratala zato sem se spravila na kolo in v 5 mesecih shujšala za 20 kg jedla malo a vse pa veliko pila vodo 3 litre na dan prekolesarila sem od 30 do 100 km na dan če vidite kakšno z rumeno čelado sem sigurno jaz ker me je povsod dosti želim vam veliko uspeha pri dieti pa lep pozdrav

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

13. maj 2004 6:31

Marjana tvoj predlog je enkraten. Takoj bi se ti z veseljem pridružila, ampak se bojim, da nimam dost kondicije... tako da bi raj začela kolesart...

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

13. maj 2004 6:59

Dobro jutro vsem bodočim suhicam Aiwa, tudi kolo je ok...če imaš kondicije vsaj za par kilometrov je to kar dovolj, vsaj za začetek..potem se pa itak kondicija poveča...sama sem začela z 100 m..sedaj tečam cca 6 km..v letu in pol..če imaš voljo in željo za tek ti bo uspelo...sama želim tečt maraton..mislila sem da mi bo s tekom in kolesarjenjem uspelo shujšati, pa mi na žalost ni..samo mišice sem dobila..gogad me veseli da je tebi uspelo z kolesom...danes imam sadni dan, po sinočnji tortici se bo kar prileglo malo stradanja... veselo hujšanje še naprej.. marjana kološa

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

13. maj 2004 8:43

Ebonlass, žlica al dve ajvarja pa res ni kakšen prekršek- zelenjava z malce olja. Zaradi tega se res ne sekiraj! Tudi jaz sem imela kakih 25- 20 dni pred koncem ful krizo- ker sem (v primerjavi z ostalimi) tako zelo malo shujšala in me je kar minilo. Pa sem malo pogrešila....zdaj sem se pa spet ujela- 12 dni pred koncem. Koliko ti je šlo pa dol do zdaj? Meni le 7 kg v dveh mesecih in pol. Lep pozdrav, vsem "starim" in novim puncam!!!!!!!

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

13. maj 2004 9:24

Dobro jutro! Danes je moj 3. dan in za kosilo sem si pripravila makaronovo solato. Včeraj sem ob 17.00 povečerjala, potem sem odšla na sprehod in zvečer naredila 50 trebušnjakov. Upam, da se bo kmalu kje poznalo. Lep pozdravček vsem!

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

13. maj 2004 10:06

Nnatalija najbrš nimaš preveč odvečne teže,jaz jo tudi nimam in ne pričakujkem da bom izgubila ful kg.Če jih bom osem bo meni Ok.Vesela pa sem za tiste,ki z veseljem napišejo da imajo po dolgem času dvomestno številko.Naj jim uspe.Jaz sem v mesecu in pol izgubila 6 kg,tako da že vsa garderoba pleše na meni.Danes bom delala za kosilo rižoto,ali ma katera od vas kakšno idejo za dodatke,meni gobe in paradižnik gledajo že čez ušesa. Lp BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti