Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

11. maj 2004 12:33

Čisto sem navdušena nad sokovnikom. To je res enkratna zadeva. Sem mislila, da ga bom na začetku vsa navdušena uporabljala in me bo potem minilo. Ni šans. Še vedno laufa. Med tednom malo manj, za vikend je pa obvezno za zajtrk iz sokovnika. Enkratni sokci pridejo ven. In se že veselim da bo zdaj veliko sadja in zelenjave in bom lahko vse skupaj miksala. mnjami! lp aiwa

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

11. maj 2004 13:19

Bravo okidoki. Kako se sedaj prehranjuješ?

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

11. maj 2004 13:23

Hvala Aiwa..vsaka informacija je dobrodošla..sploh na začetku..upam da je kisla smetana res nevtralna..brez nje bi kar težko.. O kruhu sem pa tudi jaz tako razmišljala, da bi ga v službi en kos snedla, pa pri kosilu ne..se pravi kadar bo kriza seveda...upam da to ni narobe... lep pozdrav

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

11. maj 2004 13:32

ZDRAVO PUNCE ! Bolj malo se oglašam, berem vas pa redno, ker trenutno nimam časa. Danes je moj 52 dan diete, rezultati pa so naslednji: -14 kg, in -16 cm v pasu. Skrbi pa me to, da se mi že 8 dni tehtnica ni premaknila in že skoraj izgubljam voljo. Povejte mi kako je s tem? Čao!!

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

11. maj 2004 13:37

Ne se tehtat in nadaljuj z dijeto naprej.

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

11. maj 2004 13:53

Lepo pozdravljeni Marijana in Nenni!!Ne obupat punce!!Zdaj ste v pravi ekipi.Okidoki,čestitke,seveda pa tudi mene zanima,kako se zdaj prehranjuješ... Debela...kar hudo mi je napisat tvoj nik,res..sem pa zelllooooo vesela zate,da ti gre tako dobro in prosim ne obupat,če se tehnica ustavi,ker je to normalno.Telo se privaja na spremembo.Danes sem bila pri zdravniku za mojo nogo in smo ženske vrgle eno debato,ker sem se pohvalila,da sem na dieti in,kako fajne punce me podpirajo v tem...In je rekla ena zdravnica,ki je maher na tem področju,da boljše in zdrave diete kot je ta NI!!!! Ker resnično s to dieto nekaj pridobiš,svoje zdravje in dobro počutje!!!!Tako da zdaj še celi zdravstveni dom hujša....he he he..!!!! Kar se pa ustavljanja teže tiče,to je povsem normalno,ker si telo postavlja novo ravnovesje in pa vse se uravnava..po domače povedano.Huje bi bilo,če bi se začele spet redit.Tako,da če vam teža stoji,ni čisto nič narobe,samo če bi začela drastično lest gor...pol pa ni dobro!!!tako da vas malo potolažim!Pri tem pa je seveda zelo pomembno,da ne obupate,ker do tega vedno pride. Moj primer izpred let..Sem hujšala pri dr.Pirnatu!Ded me je skoraj razčetveril,ko mi je teža stala skoraj tri tedne!!!!Jaz pa skoraj nič nisem jedla..pol pa kot strela zjasnega...5-7 kg dol...Takrat,pa sem res mislila vreč puško v koruzo!!Pa telovadla sem kot nora in vse sem pridno delala,nisem niti malo grešila...Pol pa ko si je telo opomoglo od prvega šoka,pa je zaželo padati dol....No..ni ostalo tako,ker drugače me zdaj ne bi bilo tu..he he he... Tako drage moje,majonezice,smetane,..pa razni priboljški..naj bodo raje za koga od vaših...ne si nabijat slabe vesti,ker pri teh stvareh le redko imamo mejo..Pol namesto ene žličke smetane,pride kar cela...O tem je tudi doktorca danes govorila...Ko boste na cilju,takrat se nagradite..po pameti!Tako je rekla. Le pogumno naprej in čestitke vsem,ki pridno vztrajate!!!!Aja..jejte pa tam do osme ure zvečer,čeprav je bolje že prej nehat,tam ob 18 uri. Arille

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. maj 2004 14:00

Meni se tudi zdi čudno, da bi človek jedel čokolado proti alergiji. Ma, HALOO??? Js sm med drugim alergična na cukr pa na kakav, tko da prosim.. a men tud prepreči alergijo al kaj??? Če ima še kdo probleme s temi zadevami, naj kontaktira mene al pa Tanči za informacije. To se da pozdravit!!! Izgleda, da bo danes lepo vreme in zdi se mi, da bomo šli ven! Yes!!! A se vam tud zdi al se samo men, da sadni dnevi nekam hitro pridejo spet okrog? Dršte se, Sy

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

11. maj 2004 14:47

Pozdravljene tudi zdaj ločim živila gledam kaj skupaj paše in veliko pijem samo vodo sicer spijem najmanj do 2 l vode učasi tudi se privoščim šprice zala + julijana ha ha ha čim več zelenjave in sadja

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

11. maj 2004 16:13

Pozdrav vse novim,pa seveda tudi vam ki smo že dalj časa skupaj. Okidoki bravo,torej se je metabolizen v tvojem telesu uredil.Drugače pa pri meni nič novega,mi pa stoji bolj kot našmu. Ma se ne sekiram bo že padel dol.Veliko sonca za čimveč gibanja vam želim. Lp BRANKA

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

11. maj 2004 19:42

Ne spremljam tega foruma in zato ne vem, če je bilo o tem že kaj govora. Torej mi oprostite če bom kaj ponovila. Pri skoraj vseh dietah je potrebno dodajati vitamine kupljene v lekarni. V uho mi je prišlo, da je neka stara receptura tale . 2 l. vode + 2 dcl. javorjevega sirupa + limonin sok. Ta napitek naj bi pokril potrebo po esencialnih vitaminih... Sama sem napitek poskusila in je zelo prijeten in ga mislim uporabljat za gašenje žeje v poletnih mesecih ( če bo sploh kakšno poletje ) Sorry, če sem povedala nekaj kar je splošno znano, na srečo mi še ni treba dat moje volje na preizkušnjo. Lepo pozdravljene in uspešno zdravo hujšanje!! Lumpica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti