11. maj 2004 13:53
Lepo pozdravljeni Marijana in Nenni!!Ne obupat punce!!Zdaj ste v pravi ekipi.Okidoki,čestitke,seveda pa tudi mene zanima,kako se zdaj prehranjuješ...
Debela...kar hudo mi je napisat tvoj nik,res..sem pa zelllooooo vesela zate,da ti gre tako dobro in prosim ne obupat,če se tehnica ustavi,ker je to normalno.Telo se privaja na spremembo.Danes sem bila pri zdravniku za mojo nogo in smo ženske vrgle eno debato,ker sem se pohvalila,da sem na dieti in,kako fajne punce me podpirajo v tem...In je rekla ena zdravnica,ki je maher na tem področju,da boljše in zdrave diete kot je ta NI!!!! Ker resnično s to dieto nekaj pridobiš,svoje zdravje in dobro počutje!!!!Tako da zdaj še celi zdravstveni dom hujša....he he he..!!!!
Kar se pa ustavljanja teže tiče,to je povsem normalno,ker si telo postavlja novo ravnovesje in pa vse se uravnava..po domače povedano.Huje bi bilo,če bi se začele spet redit.Tako,da če vam teža stoji,ni čisto nič narobe,samo če bi začela drastično lest gor...pol pa ni dobro!!!tako da vas malo potolažim!Pri tem pa je seveda zelo pomembno,da ne obupate,ker do tega vedno pride.
Moj primer izpred let..Sem hujšala pri dr.Pirnatu!Ded me je skoraj razčetveril,ko mi je teža stala skoraj tri tedne!!!!Jaz pa skoraj nič nisem jedla..pol pa kot strela zjasnega...5-7 kg dol...Takrat,pa sem res mislila vreč puško v koruzo!!Pa telovadla sem kot nora in vse sem pridno delala,nisem niti malo grešila...Pol pa ko si je telo opomoglo od prvega šoka,pa je zaželo padati dol....No..ni ostalo tako,ker drugače me zdaj ne bi bilo tu..he he he...
Tako drage moje,majonezice,smetane,..pa razni priboljški..naj bodo raje za koga od vaših...ne si nabijat slabe vesti,ker pri teh stvareh le redko imamo mejo..Pol namesto ene žličke smetane,pride kar cela...O tem je tudi doktorca danes govorila...Ko boste na cilju,takrat se nagradite..po pameti!Tako je rekla.
Le pogumno naprej in čestitke vsem,ki pridno vztrajate!!!!Aja..jejte pa tam do osme ure zvečer,čeprav je bolje že prej nehat,tam ob 18 uri.
Arille