Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

10. maj 2004 13:16

Malena, S smetano je kava dovoljena, saj je nevtralno živilo. Tudi kislo smetano kdaj uporabim na gobicah, ker je tudi nevtralna.Arielle, v začetku sem si pomagala z Afrodito. Je enkratna in niti tako draga, sem pa imela nekaj že od prej, lani sem kupila še hlače, letos pa še olje. Priznam, da se en mesec nisem mazala, ker se je celulit zmanjševal zaradi diete. Bom pa še porabila tisto, kar imam, do konca. Najprej se stuširam s tuš kopeljo in mrežico (nofe, trebuh in blazince nad ritjo), potem se namažem z gelom, oblečem hlače in grem na kolo ali na sprehod ( za telovadbo sem prelena) ali pa samo pospravljam. Ko se odločim, da se slečem, se stuširam s tuš kopeljo, potem se namažem enkrat s kremo, enkrat z oljem. Koža je čudovita in tudi počutje. Sem pa zasledila v neki reviji, ampak sem jo založila, prav napisan tretma ta 4 tedne. Kolikor se spomnim se z gelom namažeš samo vsake dva dni, ostalo pa kakor sem zapisala. Nenni, dobrodošla na forum in med hujšarice. Lp Irena

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

10. maj 2004 13:19

Pozdravljene Malena me je že Irena19 prehitela. V vsaki literaturi je smetana sladka in kisla navedena kot nevtralno živilo. lp Irena

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

10. maj 2004 13:28

Irena 19,hvala za nasvet in obširno razlago.Bom se pozanimala,kaj bi pa meni najbolj ustrezalo. Malena čestitke za izgubljene kg!!!!!!!!!!!!! Le tako naprej. Ravno čakam,da se mi krompir speče v pečici,ker imam škrobni dan..pol pa še malo solatke in je to to...Njami... Arielle

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

10. maj 2004 13:38

Super!. Od kar sem na tejle dieti se mi večkrat zaželi bela kava, čeprav je prej nisem sploh pogrešala. je že kaj na tem, da so prepovedane stvari najbolj priljubljene. :)) Hvala Arielle. Kako gre pa tebi? Tudi jaz sem raumišljala da bi se začela mazati s kakšnio kremo proti celulitu (imam ga precej) oz. za čvrstejšo kožo, a se mi takšni preparati vedno zdijo tako dragi. Imate kakšen cenovno ugoden predlog? Lp, Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. maj 2004 13:48

Danes se vsi nekaj pritožujejo da jih zebe. Bo boljš. Mora biti. Saj je maj... lahko bi bilo vsaj kakšnih 5 stopinj več, kajne? Punce jaz se poslavljam... se beremo jutri.

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

10. maj 2004 13:57

Juhu! Ja, te dni je tudi meni zelo mrzlo in me skoz zebe. Nič ne kurijo v teh pisarnah in je noro hladno. Že včeraj sem si doma nataknila termo štumfe in pulover, danes sem šla trapa pa samo v srajci v službo. Ma po moje bom zmrznla. Pol pa jambram, da me ful zebe, in mi vsi nazaj "to je zato, ker hujšaš". kje je sonce in lanske temperature ta čas? Baje ni še nič lepega vremena na vidiku. Jaz se psihično pripravljam, da bom začela tečt in mi je tale vreme v veliko potuho. Doma, v stanovanju, se mi ne da ravno ne vem kako s športom ukvarjat, ker mi je notri prevroče. Sprehodi mi pa tudi ne zadoščajo, torej bi bil tek res super, pa še teren imamo dober in mir in nič prometa. No, jaz pa imam vseeno izgovor-vreme! Ma se grem sedaj s čajčkom pogret, bo potem malo boljše! Lep pozdrav od vedno lačne!

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. maj 2004 14:00

Malena, jaz uporavljam Afrodito: Cecrolpia gel, ki se uporablja brez ekstra hlač. Vsak dan jo lepo utreš in to je to. Pri meni je rezultat zelo fajn, ampak je po moje tud zarad diete. Imam pa še eno kremo za elastičnost kože, da bi mi lepo "skup skočila", da mi ne bo ostala na koncu diete, ane. Pa je tud fajn. Js pa mislim, da bo prepozno, če bomo imele piknik septembra. Za večino bo to 3 mesece po končani dieti in ne vem, če nas bo še držalo, da bi se dobili skupaj. Vsaj ne toliko kot na zdaj. Kaj druge mislite? Grem v vrtec. Papa, Sy

Anomis  

10. maj 2004 14:25

Juhu! Sem se spomnila, da vas že cel čas mislim nekaj vprašat! In sicer: zakaj točno moramo jesti čokolado na OH dan? Vem, da je to zaradi nekih alergij, samo mene zanima kakšnih? A se ti pojavi kaka nova alergija, a na kakšno hrano, ali kako? Jaz sem namreč že zdaj alergična oz. občutljiva na veliko stvari. Še posebej sem zadnje čase grozno lišajasta po obrazu, samo do sedaj sem bila spomladi takšna zaradi vseh možnih cvetnih prahov, res pa je, da nikoli toliko. Ali je katera kaj bolj seznanjena s tem? Na forumu namreč še nisme zasledila kake podobne teme. Po moje že mora biti nekaj na tem, ker drugače nam dieta ne bi zapovedovala čokolade. Prosim, če ima katera kakršnokoli razlago, naj pove. Lep pozdrav od vedno lačne!

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

10. maj 2004 14:49

Malen,hvala..za drugi dan mi kar gre..Od včeraj na danes je padlo dol -1,5 kg!Lepo.Sem zelo vesela.Sicer pa meni ni problem kilce dol dat,problem jih je obdržat.Pa zdaj mi je en bioenergetik rekel,da imam probleme z ščitnico in si moram masirat akupunkturno točko nad nosom..Samo jaz se ne dam!Zdaj pa je dovolj tega šeha na meni! Zanima pa me,če je katera izmed vas jedla pico z 4 siri na OH dan?Ker to je moja omiljena pica...In jutri je ta dan...He he he..Če ne,pa si bom omislila,samo ono z pelati in kakšnimi artičokami..Bom še vse lepo preverila,kam kaj spada. Hvala za odgovor in kar pogumno vztrajate..se splača! Arielle

Anomis  

10. maj 2004 14:58

Juhu! Arielle, pica s 4 siri definitivno ne spada v OH dan! Lahko ješ pico, ampak samo z zelenjavo in gobicami! Jaz sem jo jedla v soboto in bila je fantastična. Na sir na OH dan pa kar pozabi, tudi na parmezan na testeninah! Lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti