Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. maj 2004 10:22

Arielle, dobrodošla med nami. Tudi sama sem tale forum čisto slučajno našla. Željo za hujšanjem sem imela, volje pa nobene. Tale deklete na forumu dajo voljo, verjemi in če imaš slab dan, se kar zjadaj. Zmerja se najde kakšna, ki ima dober dan in vse druge gor drži. Naj še jaz povem mojo včerajšnjo izkušnjo. Za kosilo sem spekla pečenko. Malo sem zmešala dni in sem imela včeraj B dan. Ker pa je pečenka tako lepo dišala, sem jo podzavestno odrezala pred kosilom in si jo pripopala na kruh. Super je bilo, ampak kasneje je prišla kazen v obliki tiščanja v želodcu. Prav mi je. Če malo poslušaš svoje telo, ti da vedeti, kaj mu paše in kaj ne. Lep pozdrav in čim lepši dan, čeprav seveda spet deževen.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. maj 2004 10:46

Ne vem kako imate deževen dan. Pri nas sije sonce in je prav vroče. Sem kar v majci brez rokavov, ker se morma malo ohladiti. Danes mi je zelo slabo in vrti se mi... bo bolje. Ampak drugače sem pa tako pozitivno nastrojena kot še nikoli. Čista resnica. Odkar ne jem tablet sem čisto drugi človek. Več energije, dobre volje in nasplošno se počutim enkratno, no edino danes mi je malo slabo. Imam vitaminski dan. Prosim, da mi končno uspe brez prekrškov. Doma imam eno malo solato prištimano za kosilo in potem se moram zaposliti. Razmišljam o tistih 1000 korakih... mislim, da je to res fina ideja. In potem imam še par opravkov in nekaj natipkat... potem upam, da grem na zmenek in bo dan mimo... samo da ne bom potem zvečer okrog hodila in iskala kaj pregrešnega. Držim pesti. Lep pozdravček enkratne ste. Vam moram vsake tolk povedat, ker sem res ful vesela, da vas imam. cmok Nataška kje si?

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. maj 2004 11:11

No lenči jaz ti želim veliko uspehov... te razumem. Sem jaz tudi teh 10 kg dobila in so mi preveč... Tako da pridna bodi in ti bo uspelo. chavcy Sporočilo je spremenil(a) aiwa dne 10. maj 2004 11:12:09

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

10. maj 2004 11:24

Danes zjutraj nisem mogla verjeti. Tehtnica je pokazala 63,2 kg. Juhu!!! -1,2 kg manj. Se je splačalo malo počakati! Lep dan vam želim.

Arielle  

član od: 9.5.2004

sporočila: 9

10. maj 2004 11:30

Ojla punce! Ve pa kar hitro polnite ta forum..Sem zjutaj bla gor,pa je že zdaj spet kaj za prebrat..kar me seveda zelo veseli. Anomis: Kar se fokusa tiče,meni so svetovali,da si naj vizualiziram samo sebe VITKO!Srečno,polno samozavesti!Pa ena afirmacija je:Jaz (tvoje ime),tehtam (koliko kg želiš imeti) in počutim se res odlično!Ker pomembno pri teh fokusih in vizualizacijah je,da sve govoriš v sedanjiku,ker točka moči je vedno v tem trenutku.In kot je že aiwa omenila,so Lojzkine knjige prava bomba za te afirmacije.Preberi,kero od nje in boš razumela o čem govorim.Upam,da je ok,če te tikam?Seveda,prosim,da tudi mene vse tikate!!! Irena19: Zanima me,kero kremo uporabljaš za topljenje celulita? Lisička: Ne biti tako stroga sama do sebe.Vsi se kdaj pa kdaj pregrešimo.Res pa je,da pol slaba vest dela svoje...Nisi edina...Meni velikokrat pomaga premagati željo po pregrehu,tako,da si v tistem trenutku rečem,da si zaslužim boljše in da sem vredna najboljšega kar mi življenje ponuja.In zakaj bi zaradi koščka čokolade imela slabo vest.Ne splača se!!!Zaslužim si vse najboljše.Ali pa da hrano,ki se ti lušča iz srca blagosloviš..in jo v miru poješ!!! Drage moje,krasne ste!Čeprav sem komaj drugi dan tu,vas imam zelo zelo rada...Sem vas pohvalila na uredništvu revije Rina!!!Le tako naprej.Skupaj bomo zmogle...Meni je od včeraj na danes že padel 1,5 kg dol!!!Res pa je,da me loči cca 33 kg do moje idelane teže.Kolko pa si bo telo vzelo,pa bomo videli. Lep dan! Arielle P.S.Sem dobila prej zadnji izvod 90-dnevne diete...Huraaaaaa!!!Jo že berem!

Malena  

10. maj 2004 11:43

Danes zjutraj nisem mogla verjeti. Tehtnica je pokazala 63,2 kg. Juhu!!! -1,2 kg manj. Se je splačalo malo počakati! Lep dan vam želim.

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

10. maj 2004 11:44

Juhu! Sy, kje si??? Menda nisi tok shujšala, da te ni več?

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. maj 2004 12:05

ŽIvjo! Kako je fajn, da te kdo pogreša Ravno danes sem hotela nekaj napisat, drugače bolj prebiram, ker nimam več toliko časa. Imam neko gužvo s sinkotom pa učim se, ker imam izpit pojutrišnjem. Dršte pesti, no! Mene dons tko zebe, da to kr res ni. Oblečena sem bolj kt sm bla kdajkoli pozim. Nč ne kurjo, sonce je tud bolj boječe... Naj vam povem, kako so šle meni kile dol. Prvi mesec 10 kg, drugi mesec 4 kg. Tretji mesec bomo še videli. A ni čudno to? Mogoče bo res, da se starejši špeh bolj počas topi to mi je zadnjič rekla ena soseda. hehe Anomis, kako gre tebi? Upam, da te vsaj ne zebe. Danes bomo papali makarončke. Za večerjo pa smetano, oslajeno s fruktozo. To je moja dovoljena sladica. LP, Sy

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. maj 2004 12:14

No, zdaj imamo pa tudi mi sonce. Samo ga je samo luštno gledat iz tople sobe, ker je zunaj precej hladno. Arielle, saj nimam tako slabo vest. Hotela sem povedat, da se je telo že navadilo na nov način prehrane in ne odobrava takih izletov. Drugače je pa stara mama vedno govorila, da tisto, kar si telo (ne glava) poželi, ziher ne more škodit. Čauči!

Malena  

10. maj 2004 13:03

Kava z mlekom ni dovoljena, kaj pa s smetano?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti