10. maj 2004 11:30
Ojla punce!
Ve pa kar hitro polnite ta forum..Sem zjutaj bla gor,pa je že zdaj spet kaj za prebrat..kar me seveda zelo veseli.
Anomis:
Kar se fokusa tiče,meni so svetovali,da si naj vizualiziram samo sebe VITKO!Srečno,polno samozavesti!Pa ena afirmacija je:Jaz (tvoje ime),tehtam (koliko kg želiš imeti) in počutim se res odlično!Ker pomembno pri teh fokusih in vizualizacijah je,da sve govoriš v sedanjiku,ker točka moči je vedno v tem trenutku.In kot je že aiwa omenila,so Lojzkine knjige prava bomba za te afirmacije.Preberi,kero od nje in boš razumela o čem govorim.Upam,da je ok,če te tikam?Seveda,prosim,da tudi mene vse tikate!!!
Irena19:
Zanima me,kero kremo uporabljaš za topljenje celulita?
Lisička:
Ne biti tako stroga sama do sebe.Vsi se kdaj pa kdaj pregrešimo.Res pa je,da pol slaba vest dela svoje...Nisi edina...Meni velikokrat pomaga premagati željo po pregrehu,tako,da si v tistem trenutku rečem,da si zaslužim boljše in da sem vredna najboljšega kar mi življenje ponuja.In zakaj bi zaradi koščka čokolade imela slabo vest.Ne splača se!!!Zaslužim si vse najboljše.Ali pa da hrano,ki se ti lušča iz srca blagosloviš..in jo v miru poješ!!!
Drage moje,krasne ste!Čeprav sem komaj drugi dan tu,vas imam zelo zelo rada...Sem vas pohvalila na uredništvu revije Rina!!!Le tako naprej.Skupaj bomo zmogle...Meni je od včeraj na danes že padel 1,5 kg dol!!!Res pa je,da me loči cca 33 kg do moje idelane teže.Kolko pa si bo telo vzelo,pa bomo videli.
Lep dan!
Arielle
P.S.Sem dobila prej zadnji izvod 90-dnevne diete...Huraaaaaa!!!Jo že berem!