9. maj 2004 18:56
Drage moje dame! Danes zjutraj sem po "naključju"našla tale forum in moram rečt,da ga berem že od 8.ure zjutraj! Lahko vam samo rečem,da sem zelooooooo ponosna na vse vas!!!Upam,da se vsaka izmed vas zaveda,kako zelo poseben človek je!Vsak dan se poglejte v ogledalo in si recite,da se imate rade in kako čudovite ste!!! Danes je zame poseben dan,ker sem se odločila,da začnem z 90 dnevno dieto-z pravilnim načinom prehranjevanja.Sita sem že,da se nenehno smilim sama sebi,kako mi gre vse v življenju narobe in kako je svet krut....Stara sem 26 let,visoka 165 cm in težka 99 kg..Danes zjutraj me je namreč kap,ko sem stopila na tehnico in ko je pokazala magično cifro.In sem takoj segla po reviji Rina,kjer sem videla to dieto.In pobrskala po netu,kje se jo da dobiti,da kar danes začnem-čemu odlašati,odlašam že kar nekaj let odkar sem se iz 100 kg,prelevila v vitko 72 kg lahko dekle in nato...Do današnjih kilogramov.Morda je temu pripomoglo tudi moje trenutno zdravstveno stanje-imam zvit gleženj in že več kot 24 dni mirujem in seveda jem normalno tako kot sem prej.In kot sem že v uvodu omenila,sem zaseldila vaš prečudovit forum in se takoj odločila,da grem v akcijo.In vas,drage moje,bom prosila,če mi stojite teh 90 dni ob strani,ker sem se odločila,da svojim prijateljem ne povem nič.Svoj korak delim samo z vami,ker vem,da me boste razumele. Ob prebiranju foruma,sem dobila kar nekaj vprašanj in sicer: -katero vrsto kruha jeste? -kaj pijete,ko greste s prijatelji ven na pijačo? -je katera izmed vas študentenfuter? Bi vam pa tkaoj zaupala,da sem prebrala,da zelo pomagajo tudi afirmacije.Za pregranjevanje je zelo dobra tale:TA HRANA ME BO OBDARILA Z ŽIVLJENJSKO MOČJO IN VOLJO,DA POSTANEM ZDRAVA,ČVRSTA IN POLNA ENERGIJE ali pa TA HRANA BO MOJIM MAŠČOBNIM CELICAM DALA POTREBNO ENERGIJO, DA SE STOPIJO IN PRETVORIJO V ZDRAVE, NORMALNE IN VITKE CELICE. Ne vem sicer,koliko izmed vas prebira kaj knjige od Louse L.Hay,katere knjige so odlična vzpodbuda za vse nas.Vsebujejo veliko afirmacij,ker pravijo,da je zelo pomembno,kaj mislimo,kajti naše misli so zelo močne in imajo velik vpliv na naše žviljenje. Nikjer pa nisem zasledila,da bi katera omenila,kako prežvekujete hrano.V eni reviji sem zasledila,da se prebavni proces prične v ustih in da je potrebno,da hrano prežvečimo min 32x,če ne več.Hrano bi naj pili,pijačo pa jedli. Pred nekaj meseci sem začela obiskovati tečaj Tai chi-ja in moram rečt,da sem se tam naučila veliko stvari,med drugim tudi uporabo vsakodnevnih afirmacij,prežvekovanja in da se je potrebno veliko gibati-tudi hoja je gibanje in to 100 korakov po obroku. Drage moje,hvala vam še enkrat za vse vaše prispevke in iskrene misli.Zelo sem vesela,če me sprejmete medse...Vsem,ki pa so že na koncu poti,pa iskrene čestitke. P.S. Sy za tvojo evidenco,začela sem hujšati danes,prihajam iz Maribora in počutim se odlično,ker vem,da nisem sama. Gremo novim zmagam naproti. Lep nedeljski večer in hvala,ker ste,takšne kot ste,zlate ste!!! Arielle Sporočilo je spremenil(a) Arielle dne 09. maj 2004 18:59:30