7. maj 2004 13:32
Aneris knjigico že imam a sem jo posodila. Sem že našla žrtev ki bo šla z mano na rižoto ;). Hvala vseeno za ponudbo!!! LP
7. maj 2004 13:32
Aneris knjigico že imam a sem jo posodila. Sem že našla žrtev ki bo šla z mano na rižoto ;). Hvala vseeno za ponudbo!!! LP
7. maj 2004 13:52
Na kavo se samo reče. Glede rolarjev na tem področju nisem doma, jih imam, probala, padla, polomila zdaj pa zbiram pogum. Hoja pa ni problem.
7. maj 2004 13:56
Oj punce vzamite še mene s sabo. ;)
7. maj 2004 14:24
Maleni ni problema, ampak jaz se pridružim samo hoji. Odgovarjajo pa mi ure po 20-ih.
7. maj 2004 15:58
Stvar dogovora, lahko tudi pešačimo Upam samo, da bo čimprej vreme tako, da si bomo to lahko privoščile. Včeraj sem se odpravljala ven, je bilo še čisto lepo sončno, potem pa se ozrem v nebo, ko sem že ravno zaklepala vrata, in zagledam težke, črne oblake. Potem pa - vesoljni potop. No, sta nečaka poskrbela za tekanje in skrivanje po hiši. Tudi to je rekreacija TanjaG.
7. maj 2004 21:35
Jaz sem mislila, da bom danes vsaj kakšen kratek sprehod naredila, a me je zopet nevihta prehitela. Saj je to vreme že neznosno. Ne vem če je z vami tudi tako, a mene to psihično precej utrudi. Upajmo, da bo jutri boljše in da bomo lahko več na svežem zraku ter napolnili baterije za neslednji teden. Jaz se rolati šele učim, zato sem za sprehod in klepet takoj za. A se vidve (aneris in TanjaG.) že dolgo poslužujeta takšne prehrane? Jaz sem danes na 18. dnevu. Upam, da bom zdržala čim dlje! Torej si Tanja tudi ti teta? Moj nečakec je danes pri nas na "počitnicah" in sva se malo prej lih scmokala. :))) Imaš že tudi kaj svojega? Kaj pa ti Aneris, kakšen staž imaš? Punce vsem želim prijeten vikend, čim več sončka, pa veliko vode in uspeha še naprej! Irena Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 07. maj 2004 21:37:37
7. maj 2004 22:44
Malena in TanjaG. zmenimo se, seveda če je možno, da se dobimo drugi teden okrog 12-13. Potem naredimo kakšen načrt, čeprav mislim, da vedeve nista lih izven norem. Ni problem mi bosta za motivacijo. O takem načinu prehranjevanja sem že dosti prebrala in vsi sodelujoči so bili zelo zadovolni.Ne zdi se mi niti tako napačen, je pa potrebna dobra volja in tudi pozitivna okolica in to je najtežje, meni je zelo pomagal ta forum. Lahko naju Tanja uči rolat, če bo imela potrpljenje. Moj status je 6.5.04 15 let poroke, 15 let star sin in 9 let stara hči, moja starost 35 in pol., za moža ne dam javnih podatkov, niso slabi. Danes sem si kupila zeleni čaj Sir Winston in je zelo dober. Pozdrav in upammmm močno, da bo nehalo deževat. lp Irena
8. maj 2004 14:43
Ok status je vzpodbuden, vsaj zame ker sem samska in potrebna pozittivne motivacije... hahaha Sem pa desetletje mlajša, upam,da ne bo to problem. Danes sem si kupila rolerje in upam, da mi bo vreme naklonjeno. Jaz sem čez teden do 16. v službi tako, da se vama med 12-13. uro ne bom mogla pridružiti. :(( Lp, Irena
8. maj 2004 21:53
Čao! Imam eno vprašanje..po tej dieti hujšam že približno tri tedne...pa me nekaj zanima.. Glede na to da ne jem zelene solate si vsak dan privoščim paradižnikovo pa me zanima če je paradižnik u redu ker nikjer nisem zasledila ničesar v zvezi s tem kaj pride v poštev za solato. lep pozdrav Mateja Tiselj
9. maj 2004 15:34
Mislim, da je paradižnik ok, saj so v knjižici večkrat navedene njegove pozitivnr in hranljive lastnosti. Tudi sama ne jem preveč zelene solate. Pač vzamem kakšno drugo zelenjavo: rdeča pesa, koruza na škrobni dan, zelje,... Moslim, da je ok.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Vitlof s sirom