Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

7. maj 2004 12:03

Kolikor jaz vem je mleko na beljakovinski dan. Napravi raje kakšno zelenjavno rižotko! sasa

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

7. maj 2004 12:11

Imate kakšno hitrejšo varianto? Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 07. maj 2004 12:38:02

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

7. maj 2004 12:13

Tanja G. malo sem pa res dol. Kakšno težo želiš doseč? Kdaj gremo na kavo? Moj prdlog je, da to ne imenujemo več dieta, ampak zrav način prehranjevanja. Mene to manj obremenjuje. Irena

aneris  

sporočila: 70

7. maj 2004 12:21

Malena če se ne motim si iz Kopra. Javi se in ti posodim knjižico od Rine. Danes pa lahko prebranac od Ete ali krompir na solato brez majoneze. lp Irena

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

7. maj 2004 12:28

Vau, Špela. Imaš mojo velikost, do tvoje teže pa meni manjka še 8 kg. Imam pa dieto še do konca maja. No, toliko najbrž ne bo šlo dol, pa nekaj več let imam kot ti. Bravo, vse čestitke. Lep dan, Sinja

spela  

član od: 31.8.2001

sporočila: 350

7. maj 2004 13:06

Hvala vsem za čestitke. Sedaj se bom morala res paziti, da ne bo iz -22 nastalo +22 ali več. Držim pesti tudi za druge. Danes bom imela za kosilo riž z grahom in solato s fižolom in koruzo. LP Spela

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

7. maj 2004 13:08

Juhu! Špela, super in čestitke! Tudi jaz računam na ene 20 kg dol - ampak samo računam. En mesec sem že zdržala in izgubila 7 kilc. Torej krat 3, pa bo. Ja, ne smem samo računat, vem. Tudi če bo manj, bom zelo zelo zadovoljna. Jaz imam tudi danes Š dan, za kosilo pa bo kuhan riž in sezamova omaka od U.Bensa. Mnjami! Zelo hitro in okusno. Pa še alternativa za hitro krompirjevo kosilo - krompirjevi njoki s kako zelenjavno omakico, na trgovinskih policah jih je ogromno. Lahko jo popestrite še s šampinjončki. Vse ostale pa, kriza pride in mine! Tehtnica en teden stoji, potem pa spet pade. Tako je, nič se obremenjevat s tem, če se držite, bo že padla. Pa čimmanj tehtanja!!! Tudi ti pomaga. Jaz sem imela ta teden sadni+vodni dan na luno, dol je šlo pa samo 1,5 kg. Bo pač drugič padlo malo več. Bo že! Lep pozdrav od vedno lačne!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

7. maj 2004 13:14

Aneris, točno tako kot praviš....s tem "načinom prehranjevanja" sem želala izgubiti le par kilogramov, ki so se mi brezveze nabrali čez zimo. Jaz se bolj usmerjam proti temu, da to težo, ki jo trenutno imam, vzdržujem. Opazila sem namreč, da če nimam reda, pridobivam kilograme, ta dieta je pa kot nalašč kot rdeča nit. Tega sem se oprijela in imam to skozi v glavi, kot način prehranjevanja. In zdaj ko bo lepše vreme, me bo polna tudi pot Žusterna - Izola, kjer bom pridno čvrstila svoje mišice s pomočjo rolerjev. Skoraj raje kot na kavo....greva rolat skupaj? Ali na sprehod? TanjaG.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

7. maj 2004 13:15

lep vikend pa pridne bodite. se beremo v pondelk. Jaz počasi zaključujem tu v službi... počasi. Ob 14.00 me ni več. Pa da bojo čim lepši rezultati do ponedeljka! čmok

ir1  

sporočila: 28

7. maj 2004 13:31

Bravo, Špela! Jaz pa sem šla danes, po včerajšnjem sadnem dnevu, dol za 0,5 kg, skupaj je to -3 po 25 dneh diete. Rada bi šla dol še za 7 kg, da pridem do idealne teže, ali pa vsaj 2 kg, da zagledam na prvem mestu 6 Sem pa danes še malo brskala po forumu in videla, kako nekateri hvalijo prehranjevanje samo s surovo hrano. Saj se tudi slučajno ne mislim lotiti česa takega, ampak v vsem tistem modrovanju je bila povezava na tole stran: http://preporod.cjb.net , kjer je nekaj zanimivih receptov, ki bi nam prišli prav na sadni dan. Npr. banane z jabolki so videti prav slastne. Srečanja se pa že veselim, pa kadarkoli bo. Če bo pozneje, bomo takrat pa bolj suhe Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti