Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

plat15  

član od: 17.4.2004

sporočila: 10

6. maj 2004 21:09

hojla Še sem tu in hvala za vzpodbudne besede; predusem aiwi. kriza je minila in gremo naprej. Zaradi grehov ki sem jih v krizi naredila sem imela včeri namest sadnega kar vodni danč. No pravzaprav sem pila zeleni čaj in lej ga šmenta lakote skorajda ni bilo čutiti. ( včeri sem ga 1. poskusla) No dober mi sicer glih ni ampak če bo skoz tako manjšal občutek lakote bo več kot super in se splača. Glede na to kako bi naj bil zdrav ( proti raku in nevem čemu še vse) se bom potrudila in ga redno pila. 14.5. mamo tisto ohcet o kateri sem že govorila in da bi rada dosegla težo 80 kh. Dans zjutraj mi je vaga pokazala 83.5 kg. Kaj mislite a mi bo uspelo? sicer je pa ful vredu občutek če računam da jih je blo na začetku 90, začela sem 5.4. uradno šteti pa 21.4 ko sem dobila knjižico. Glede na vse gehe ki sem jih vmes naredla je kr šlo realno neki dol, 6 kg to pa je po moje za en mesec kr dost; kar bi blo vlk več pa najbrž ne bi blo ok za telo in dejstvo da še dojim; moram na ta malga tud mal pogledat da nima glih prevlke manjke na mleku, čeprav bo star 9 mescev.No spet opravičevanje sami sebi zarad prekrškov pa naj bo.Do 14 maja se bom potrudla kejkr se bo le dalo pa morda bo za 8 stala tako težko pričakovana nula. Ja punce če smo poštene je vsaka dieta trpljenje in muka ampak krive smo si pa same, ko prej nismo znale pazit na svoje kile. In za vsako rit se šiba najde in za vsak greh se pokora dela,HA HA. Bomo pa pol, ko bomo vse lepo postavne z glih ta pravimi oblinami ponosne same nase a ne? Bodite v cvetju KLAVDIJA

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. maj 2004 23:32

Jaz uporabljam kremo proti celulitu od Afrodite in sem zelo zadovoljna. Rit mi hitro kopni MIslim, da je dieta + krema dobra kombinacija.

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

7. maj 2004 7:18

Jutro! Moj vitaminski dan je bil spet katastrofa. Od zdej naprej bom mela raj vodne dneve in bom edino če bom ful lačna pojedla kašn sadež. Po moje mi bo lažje. Kr hodim po kuhni čist obsedena dokler ne najdem kej sladkega in se nabašem. Danes je B dan in pojma nimam kaj naj jem. Mam eno zmrznjeno zelenjavo (mešano) pa ne vem kaj naj z njo... kakšen predlog... kaj hitrega? Jaz imam tudi eno anticelulitno kremo, ampak se bolj redko namažem... lp

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

7. maj 2004 7:32

Dobro jutro! Ko se ravno pišete okoli anticelulitnih krem, bom pa še jaz napisala svoje mnenje. Kupila sem kolekcijo od Dove Body Firming. Videla sem reklamo na televiziji in moram priznat, da je kar velik učinek že, pa še cenovno je zelo ugodno. Kožo imaš napeto in gladko kot svila. Barbolinka

spela  

član od: 31.8.2001

sporočila: 350

7. maj 2004 7:49

Dobro jutro! Naj se malce pohvalim, dieta je končana. Rezultat -20 kg. Počutim se super. Jem pa še vedno tako kot prej, samo da se ne držim vrtsnega reda. Tako imam dva dneva beljakovinska, potem OH, nato sadni, skratka malo mešano. In je šlo v 14 dneh še 2kg dol, torej skupaj -22. Moža pravi, da sem že preveč suha (168 cm, 63 kg, leta pa ravno med 30 in 40). Tudi drugim želim enak uspeh in upanje ter željo , da kg ne bodo prišli nazaj. Spela

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

7. maj 2004 8:25

Špela čestitam! Enkratno! Sem fuuuulll vesela zate. No pa da bo še pri nas tako fino!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

7. maj 2004 8:32

Ciao vsem. Žal nisem več na Azurni obali, sem že na svojem delovnem mestu in je že ves teden norišnica, dela preko glave... Tako...med dopustom sem se morala večkrat odpovedati ustaljenemu načinu prehranjevanja, saj sem bila v veliki meri odvisna od zunanjih dejavnikov...malce od družbe (včasih je treba popustiti, če večina vztraja...tako pač je...), malce od načrtov, tudi neprilagodljivost gostincev me je večkrat presenetila, če smo jedli zunaj. Tako se je včasih zgodilo, da so prijatelji močno zajtrkovali, jaz sem bila ob dveh pomarančah, potem smo odšli, se vrnili pozno, utrujeni in lačni in kuhali pozne večerje, oni so dan lažje prenesli, meni pa je na trenutke primanjkovalo energije in volje za preproste stvari, kot je pohajkovanje po mestu in razni ogledi... Veliko obrokov sem preskočila, veliko stvarem se zaradi napačne kombinacije odpovedala, na trenutke, ko pa že nisem več mogla niti stat pokonci (ja tako je...če ne ješ ali če ne ješ dovolj....), sem pa jedla, kar je pač že bilo. Ko smo prišli domov, me je bilo groza stopiti na tehtnico, sem si predstavljala, da sem nabrala najmanj 3 kilograme, pa sem bila presenečena, da sem imela skoraj kilogram manj. Da ponazorim: zjutraj na dan odhoda sem imela 55,0 kg, ob vrnitvi v nedeljo zjutraj pa 54,2 kg, pred dvema dnevoma pa 55,9!!!! Upam, da tehtnica laže oz. da se je nabralo česa drugega kje drugje, saj sem v zadnjem tednu skregana z wc-jem!!! TanjaG.

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

7. maj 2004 10:23

Bravo Špela!!!!!!!!!! sasa

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. maj 2004 10:36

Bravo Špela!!!!! Kdaj bomo imeli pa piknik? Ne bomo mogli čakati na vse, da končajo, ker se bodo vedno priključevali novi člani. Bom morala pogledat, kdaj nas večina konča. Po mojem bi bilo enkrat v juliju primeren čas, kaj? LP, Sy

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

7. maj 2004 10:50

Špele suppeeeerr. Čeprav si končala z dieto nas lahko še malo spodbujaš. Tanja G. zdaj pa napiši še višino, da ne bo slučajno 170cm in potem zapadem v depresijo. Srečanje po mojem naj bo v septembru. Julija so dopusti, ...... Aiwa za na hitro na B dan Burek od Pečjaka ali grška solata. Moj je tudi B dan, samo jaz moram kuhat še za moje najdražje. Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti