6. maj 2004 21:09
hojla Še sem tu in hvala za vzpodbudne besede; predusem aiwi. kriza je minila in gremo naprej. Zaradi grehov ki sem jih v krizi naredila sem imela včeri namest sadnega kar vodni danč. No pravzaprav sem pila zeleni čaj in lej ga šmenta lakote skorajda ni bilo čutiti. ( včeri sem ga 1. poskusla) No dober mi sicer glih ni ampak če bo skoz tako manjšal občutek lakote bo več kot super in se splača. Glede na to kako bi naj bil zdrav ( proti raku in nevem čemu še vse) se bom potrudila in ga redno pila. 14.5. mamo tisto ohcet o kateri sem že govorila in da bi rada dosegla težo 80 kh. Dans zjutraj mi je vaga pokazala 83.5 kg. Kaj mislite a mi bo uspelo? sicer je pa ful vredu občutek če računam da jih je blo na začetku 90, začela sem 5.4. uradno šteti pa 21.4 ko sem dobila knjižico. Glede na vse gehe ki sem jih vmes naredla je kr šlo realno neki dol, 6 kg to pa je po moje za en mesec kr dost; kar bi blo vlk več pa najbrž ne bi blo ok za telo in dejstvo da še dojim; moram na ta malga tud mal pogledat da nima glih prevlke manjke na mleku, čeprav bo star 9 mescev.No spet opravičevanje sami sebi zarad prekrškov pa naj bo.Do 14 maja se bom potrudla kejkr se bo le dalo pa morda bo za 8 stala tako težko pričakovana nula. Ja punce če smo poštene je vsaka dieta trpljenje in muka ampak krive smo si pa same, ko prej nismo znale pazit na svoje kile. In za vsako rit se šiba najde in za vsak greh se pokora dela,HA HA. Bomo pa pol, ko bomo vse lepo postavne z glih ta pravimi oblinami ponosne same nase a ne? Bodite v cvetju KLAVDIJA