Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

5. maj 2004 11:54

Tudi jaz imam danes sadni dan. In mislim, da sem tudi jaz zasledila v knjigici da na ta dan lahko mešaš sadje in zelenjavo. Jutri pa spet beljalkovine. Ima katera kakšno nemesno idejo? To je moj grrrrrrrr day! Kile še vedno stojijo LP, Irena

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

5. maj 2004 12:02

Nekje sem prebrala, da je paradižnik glede na njegovo sestavo sadje ???? Malena na B dan lahko ješ grško solato. Coco kateri zeleni čaj piješ ? lp iz Kp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. maj 2004 13:04

Ja upam da mi bo jutri uspelo imet sadni dan... en načrt si morm nardit kako preživet dan. Lažje zdržim brez vsega, samo na vodi, kot pa sadni dan. Enkratno je ker imam v službi eno prjatlco k tud tko hujša in imava celo iste dneve... nenačrtovano, ampak enkratno. To je res fajn spodbuda. Je že 5,5 kg shujšala... v zelo kratkem času. Jaz pijem zeleni čaj 1001cvet. Sem zadovoljna. lp

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

5. maj 2004 14:01

Končno mam spet par minut časa, da vam lahko napišem: Pozdravljene "suhice" Polemika glede sadnja in zelenjave; Stvar je taka, stoji pa tako - če malo bolj pogledate knjigico boste opazile da smo ME 4.dan cikla - VITAMINI prekrstile v sadni dan . Jemo lahko tako zelenjavo kot sadje in naša "Debela" se tudi malo moti glede mešanja večih vrst sadnja na ta dan (recepti v knjigi kot so sadna solata, pa pečeno sadje itd). OK, od mene zaenkrat toliko, letim naprej plače delat, pa se kmalu spet (katera že tako reče) beremo. Čau

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

5. maj 2004 14:10

Zdravo! Morala sem se oglasiti, ker jaz z vami trenutno sploh nisem polemizirala glede sadja in zelenjave. Bonanza, ali mi lahko poveš, kaj se motim?

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

5. maj 2004 14:11

Holja! Bonanza, ti si pa kraljica, ko delaš plače. Še k nam jih pridi narediti! Suhice, a ste že dobile regres? Mi še ne in me zanima, če katera ve, koliko znaša letos? Da se ne bomo brale samo o hrani - da se beremo reče aiwa, moja bodoča kolesarska partnerica, a ne da je res aiwa! Tima tima

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

5. maj 2004 14:23

Lep dezeven pozdrav iz Stajerske! Po dolgem casu se vam spet oglasam in moram priznati, da sem cel teden gresila.. danes pa sem namesto OH dneva na vodnem dnevu- polna luna?! Kaj mi svetujete a naj nadaljujem ali grem od zacetka? Drugace je danes moj 23. dan(Sy .. pricela 13.4.2004, 72kg ) shujsala na 70 vendar v zadnjem tednu pridobila izgubljeno nazaj

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

5. maj 2004 14:24

Tima letošnji regres je trenutno takšen. Regres za letni dopust: 161.231,40 SIT BRUTTO (odšteješ 17%) to pomeni NETTO = 133.821 SIT Komaj čakam da ga dobim!! Barbolinka

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

5. maj 2004 14:26

Aneris, jaz pijem Sir Winston Tea, trenutno, ni pa nujno. Ko ga kupujem, ne kompliciram. A je kakšna razlika? Ker nisem ljubitelj čaja, so mi vsi isti. Če je kaj na tem, mi prosim odgovorite. Naj še povem, da za sadni dan vedno jem samo sadje in pijem vodo ter čaj, zvečer pa pojem 1/2 tune iz konzerve in košček kruha. Saj vem, da grešim, toda jaz se zavedam, da moram hujšati bolj počasi in to delam zavestno.Doslej je šlo še vse po načrtu. sasa

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

5. maj 2004 14:27

Juhu! Ja, sej vem, v knjigici piše vitaminski dan, ko lahko ješ razne sadne solate, pečeno sadje, sadno zelenjavne juhice, ... nikjer juhic! Jaz pravim, da JAZ jem zelenjavno juho na 4.dan, torej "grešim". Meni pečeno in kuhano sadje ni všeč, ker pa zaradai želodca "moram" vsaj nekaj toplega pojesti, si pač skuham zelenjavo, ki ni ne škrob ne beljakovina. Torej topla, kuhana, zmiksana zelenjava za en obrok. lp p.s. mislim, da je bonanza z "Debelo" mislila mene, da ne bo nepotrebne zmede! Pa še mimo tegale regres ne morem - kaj je že to??? A tisit fičnki, ki jih pri nas dobimo konec junija? Še za eno ornk kolo ni! Opa, popravljam sporočilo - saj regres ni tako majhen, kot sem mislila. Bo kar šlo! Sporočilo je spremenil(a) Anomis dne 05. maj 2004 14:29:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti