Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

5. maj 2004 14:28

Coco chanel, daj mi povej kakšen je učinek če piješ zeleni čaj???? Barbolinka

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

5. maj 2004 14:29

Debela, OPROOOOOOOOOSTIIIIIIIIIIIIIIII, zmotila sem se - motila se je Okidoki. Pa brez zamere, samo rada bi vse , ki mislijo da z zelenjavo kiksajo pomirila. ČAU Aja, kar se regresa tiče, smo (na eni od slovenskih bank) nam ga izplačale konec marca - kar se pa konkretnih zneskov tiče smo ga računale po februarski neto plači posameznika, kar pomeni, da so bila odstopanja med "delavnimi mravljicami" in tistimi "bolj pri koritu" občutne. Čist tako by the way, mojega skorajda ni več ampak Don"t worry, bomo pa drugač za dopust skup napraskale. Čau Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 05. maj 2004 14:35:12 Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 05. maj 2004 14:37:00

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

5. maj 2004 14:34

Holja! Bonanza, ti si pa kraljica, ko delaš plače. Še k nam jih pridi narediti! Suhice, a ste že dobile regres? Mi še ne in me zanima, če katera ve, koliko znaša letos? Da se ne bomo brale samo o hrani - da se beremo reče aiwa, moja bodoča kolesarska partnerica, a ne da je res aiwa! Tima tima op. tole je pa nekaj prskočilo! Sporočilo je spremenil(a) tima dne 05. maj 2004 14:41:31

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

5. maj 2004 15:23

Ja, kaj naj rečem o učinku zelenega čaja? Meni da občutek sitosti, dobim malo toplega ko imam sadni dan in mislim, da uravnava presnovo. To čutim, ko za obrok pojem znatno manj kot prej, pa sem sita. Sicer pa imaš o zelenem čaju na straneh veliko napisanega na teh straneh, pa se malo poglobi. Jaz sem se tudi. sasa

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

5. maj 2004 15:25

Pogrešam Sinjo!!! sasa

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

5. maj 2004 20:38

Barbolinka o čaju piše na 49 ali pa na 94 strani nisem sigurna daj mal poglej. BRANKA

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

5. maj 2004 22:17

O zelenem čaju precej piše na strani 48. Lahko noč

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

5. maj 2004 22:52

Barbolinka: glede tablet, ki odžirajo zaužito maščobo. Mislim, da pri tej dieti ne bodo učinkovite, ker itak ne uživamo veliko maščob. Tisti dve žlički olja nič ne pomenijo. Mimogrede: paradižnik spada pod sadje. Pri meni je redko, da mi nič ne paše jest. Že dva dni je tako (od vodnega dneva naprej) in po svoje je to kr fajn. A je to tisti učinek, ki naj bi se poznal 14 dni po vodnem dnevu? Držite se še naprej! Sy

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

6. maj 2004 6:25

Hoj! Ja tima... se bereva... hi,hi,hi... Moram rečt da smo pri nas že februarja dobili regres in ker sem pripravnica je bil kar zajeten kupček 155 jurčkov. Sem dubila več kot ostali, ker imam drugače manj plačano. Seveda je regres že šel pa pa... Sem si plačala počitnice na Kreti za 10 dni in še dinarčke v evre zamenala za sabo... tako da sem brez skrbi. Res je vitaminski dan! Kako sem trapasta. Cel čas sem mislila da je sadni in sem se mučila. Jupi! Obožujem zelenjavo. Tako da če lahko kaj zelenjavnega pojem sigurno ne bom drugače grešila. Razveselile ste me! Ravno danes imam sadni oz VITAMINSKI dan! Hvala punce. Res super tale forum. lp aiwa

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

6. maj 2004 8:01

Lep pozdrav punce! Hvala vam za izčrpno informacijo glede zelenega čaja. Samo nekaj bi vas opozorila, ne pretiravat preveč s hujšanjem, ker so lahko potem posledice. Poznam eno, ko je shujšala v 1 mesecu 12 kg in sploh ji ni več pasalo jesti, tako da sedaj hodi k psihiatru, zdravnik je rekel, da obstaja možnost, da ne bo imela otrok..... Tak da ne se špilat. Počasi in zmerno. Priporočljiva teža izgube kilogramov na mesec je 4 kg. Kar je več, je to šok za telo. Lep deževen pozdrav iz Celja! Barbolinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti