Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

4. maj 2004 6:26

Klavdija! Vztrajaj. Zdej ti je težko pa ne da se ti več... ampak moraš... a ne bo fino k boš shujšala pa bojo to vsi opazil. Pa na morju boš lahko sproščena v kopalkah. Pa a ni tvoja želja shujšat? Če premagaš to krizo bo veliko lažje. Ne bo ti več tako težko. Kilce bojo pa spet splahnele... Držim pesti zate! lp aiwa

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

4. maj 2004 6:32

Rmeli!!!! Draga moja. Žalost je huda stvar. Takrat je res lažje se nabasat in nič čutit oz. bit tok sit, da niti razmišljat ne moreš. Bolečina je grozna in res je lažje če ji lahko pobegneš. Te čisto razumem. Ampak vseeno bo boljš če se oreng zjokaš. Mal svojga dragega objameš in se še bl zjokaš... pa jokaš lahko kolikor časa ti paše... pri žalovanju ni omejitve kolilo časa lahko žaljuješ. Vzami si ga kolikor ga potrebuješ. Vseeno pa bi bilo fino če ne bi ta čas pridobila kilce, ki bojo šle spet z muko stran. Veliko močne volje ti želim! In vedi da bo še vse ok. aiwa

rozamunda  

član od: 7.4.2004

sporočila: 7

4. maj 2004 7:33

Živjo dekleta, Evo tudi jaz se oglašam s pribitkom +2 kg, ampak saj bo bolje. Danes imam sadni dan in tako naprej. Ko vas berem, vidim, da nas je kar nekaj in nisem sama. Bomo pa zdaj bolj pridne. Samo še vreme naj se že zrihta, da bomo končno lahko malo migale. Jaz kolesarim, vendar pa je letos slaba bera, saj je že maj, jaz pa sem naredila šele 150 km, plan je 2000 v tej sezoni. Dekleta glavo pokonci in gremo naprej novim zmagam naproti. Rozamunda

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

4. maj 2004 8:52

Haj punce Ne obupujte,saj gre.Sicer pa se mi zdi da ta vrsta prehrane kar nekako pride v kri.Jaz sem na začetku drugega meseca pa nimam nobenih problemov več.Črni dnevi pridejo,pa tudi grejo ne vdajte se bodite močne.Punce a mogoče še kateri kopnijo centimetri,jaz tega ne razumem,tudi če je tehtnica na isti številki so moji centimetri okoli pasu s tedna v teden manjši.Pa se sploh ne pritožujem,da ne boste narobe razumele. BRANKA

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

4. maj 2004 9:40

Pozdravljene punce ! Dajmo, dajmo kaj smo na redilnem ali hujševalnem forumu. He tudi sama sem fullll grešila, zdaj pa se probam upeljat v stare-nove tire. Rmeli ne obupaj. Branka če telovadiš se formirajo mišice, te so pa težje od sala, tako da je mogoče to vzrok. Klavdija glavo gor, potegni črto in gremo naprej. Joj koliko modrosi na kupu, ko bi pri sebi to znala tako dobro izpeljat. lp

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

4. maj 2004 9:43

Živjo, punce! Danes sem pa v formi.Najprej bi Rmeli izrekla sožalje v želji, da se čim prej malo potolaži in misli usmeri v pozitivne smeri.Pijem zeleni čaj in uživam v kopnenju kg.Edino v nedeljo sem se pregrešila,ko sem bila na obisku pri polni mizi sladkarij, pehtranke, kremšnit in domačih piškotov, jedla sem kot turška mula, še sebe nisem prepoznala, najbolj čudno pri vsem tem pa je, da sploh nisem mahnjena na sladkarije!!!!!!??????? Še sreča , da mi teža ni šla gor. sasa

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

4. maj 2004 11:28

Jaz sem že dva dni full lačna. le zakaj? Komaj zdržim dokosila!

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

4. maj 2004 11:35

Svetujem ti, da ogromno piješ in če je možno zeleni čaj. Ko boš letala na stranišče, ti bo ura hitreje minila, pa še lakote ne čutiš prav dosti. Meni voda ogromno pomaga!!!! sasa

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

4. maj 2004 11:47

Juhu! Ja, jst mam tudi danes sadni dan, jutri pa vodnega. Groza! Danes sem tako utrujena, vse mišice me bolijo, lačna sem... pa sem se napokala banan, korenja in zelenega čaja (ma to ti pa je malica, kaj?), zdaj pa komaj čakam, kaj bom še pojedla, ko bo čas! Pa saj takole, ko sem cel dan zdoma, še kar gre, ampak jutri! Samo voda, jst pa popoldan doma, zunaj slabo vreme, nič vrtičkanja, nič sprehodov... Grrr Lp iz zoprne Lj!

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

4. maj 2004 12:01

Živijo! Tudi jaz imam jutri vodni dan. UH, me je kar groza !!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti