Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

5. maj 2004 8:39

Dobro jutro vsem skupaj! Kako ste kaj punce? Včeraj sem šla v zeliščno trgovino in si kupila HITIN-C. To so tablete, ki jih zaužiješ pol ure pred obrokom in ti pomagajo pri zmanjševanju telesne teže, boljši prebavi in dobremu počutju. Hitosan je naravna snov izoklepov lupinarjev (školjk in rakov). Vsebujejo tudi dosti vitamina C in vežejo nase do 20 g maščobe zaužite hrane. Mislim, da bo tole kar dobra zadeva ob obroku. Bomo videli učinek po 1 tednu. Lep pozdravček! Barbolinka

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. maj 2004 9:09

Ja o teh tabletah in kapsulah... mislim, da so kar fajn dodatek k prehrani. Mam jih kar enepar različnih doma pa zmeri pozabim vzet. Si jih bom mogla prov na mizo prštimat, da jih bom vidla ko pojem. Mam ene, ki se imenujejo CLA in jih ni dobro za vsak obrok jest ampak samo pri kakšnem mastem, ker se VSA maščoba gor veže in jo izločiš ko greš na wc. Zanimivo...

LLLUMPI  

član od: 29.4.2004

sporočila: 2

5. maj 2004 9:15

ŽIVJO, PUNCE! EVO MENE! MAL SEM MANJKALA, SEDAJ SEM SPET TU. AIWA, PRAV IMAŠ, RES SEM PRIČELA V PONEDELJEK IN IMAVA SKUPNI JEDIIK. YEEEES, LAHKO SI IZMENJAVA IDEJE. MI LAHKO SVETUJEŠ, KAJ NAJ S ŠPARGLJI, ČE BI DALA V JUHO LEGIR(K.SMETANA IN JAJCE)?... A JE ZELO POMEMBNO, DA PRI KOSILU POJEŠ KOS KRUHA? GA LAHKO SAMEGA MALO PREJ ALI POZNEJ? DANES NAMERAVAM NAREDITI ČAPATIJE S PARADIŽNIKOM. POZDRAVČKA VSEM!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

5. maj 2004 9:38

Juhu! Joj, same dobrote pišete, jaz pa imam vodni dan! Ja, glede telih kapsul za topljenje maščobe - jaz sem bila nekaj časa čisto navdušena nad njimi in sem si kupila kitosan (tole ni ravno pravilno napisano, ampak vseeno) in jih pridno jemala pri obrokih. Kot prvo, niso ravno poceni, kot drugo, organizem se jih zelo navadi in je problem, ko jih prenehaš jemati, poleg tega pa še spodbujajo apetit - vsaj meni so ga, na kar sem bila opozorjena že ob nakupu, pa nisem verjela. Zato moj nasvet - pred obrokom raje zaužijte malo domačega jabolčnega kisa kot tele pregrešno drage tabletke, predvsem pa zmerno uživajte maščobe, pa bo. Saj ne, da bi delala negativno reklamo, sploh ne, samo povem vam svoje izkušnje. Če pa jih jeste, poleg njih zaužijte veliko vitamina C, ki spodbuja vezavo maščob na učinkovine v teh tabletkah. Lep pozdrav od vedno lačne!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. maj 2004 10:02

Popolnoma se strinjam s tabo!!! Ni ga čez domač jabolčni kis. Žličko kisa v vodi spiješ pred obrokom in je garantirano da deluje 100x boljš kokr vse tablete. Prebava delqa 100 na uro in tud maščobe se kar topijo. Veliko bolj prisegam na kis... pa še ceneje je. Tud nočem nč čez tablete govort sej jih mam sama doma, ampak vseeno JABOLČNI KIS je najboljši! lp

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

5. maj 2004 10:11

Verjamem, da je domač jabolčni kis najboljši za te zadeve, ampak če ga nimaš doma oz pri sebi, se mi pa zdi, da so te tabletke tudi učinkovite za izgorevanje maščob, pa tudi vitamin C je v njih! Lp Barbolinka

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

5. maj 2004 10:39

Holja! Tudi jaz sem proti čudežnimi tabletkami. Meni vedno mami pravi, če bi bilo vse to res, kar se tiče tabletk itd. bi bili vsi vitki in lepi. Danes imam sadni dan. Ravnokar sem pogrickala dva zelo užitna korenčka, za kosilo bom pa malo paradižnika - saj to lahko a ne? Sedaj pa da povem, kakšen nakup sem imela včeraj. Fino je, da si kakšno oblačilo kupiš z določenim namenom oz. razlogom. Imeli bomo ohcet 22.05. - bratranec se ženi. In sem že zadnjič ogledovala ene hlače, zelo dober kroj, pa sem si rekla, bom jaz malo skujšala, pa jih bom potem kupila. Te hlače včeraj zopet probam v trgovini. Prosila sem za eno št. večje, ker so mi bile te manjše kar v redu, samo sedela bi malo na knap - v pasu bi bile lahko npr. 1 cm širše. Tista večja številka mi je pa spredaj delala malo gube itd in se odločim za večje, ker jih bi potem, ko še shujšam, vzela skupaj. Sem jih pa kar kupila, ker so imeli že bolj malo številk. Pridem domov, jih še enkrat probam in zraven še top pa jaknica in glej ga šmenta, prodajalka mi je napokala ta manjše. Pa se pokažem moji mami in rečem, da bom sigurno še ene par kg skujšala - najmanj 5 še moram - in bodo čisto ok. in jih ne bom menjala za večje, ker so mi bile že v trgovini malo ohlapne. Imajo kar dosti razlike pri eni številki. In sedaj sem še bolj trmasta za kg dol dati. Sem pa včeraj zvečer popila eno skodelico zelenega čaja in sem bila 5 x ponoči na WC. Prvič že ob 24. Pa še naš maček je imel ob 5,30 dirke po stanovanju in tako da je bilo bilj malo od noči. Bo že bolje. Prosim za odgovor glede sadnega dneva in moje zelenjave, ki si jo privoščim za sadni dan. Lp Tima tima

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

5. maj 2004 11:02

Bravo, Tima, dobra finta za spodbudo. Tole si bom pa zapomnila!!!!! sasa

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

5. maj 2004 11:24

Holja! Veš, okidoki, sem mislila da bi lahko, ker v knjigici piše, da lahko piješ tudi sadne in zelenjavne sokove na sadni dan - če imam prav v spominu. Veš mi kar diši paradišnik. Moj nečak bo star 2 leti in reče paradižniku "dinžink" - ga tudi zelo rad je, če drugega ne, to pa sigurno in to kar samega, in se mi tako fino zdi, ko si tudi sama rečem, bom pojedla ša malo dinžinka. Tima tima

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

5. maj 2004 11:44

Juhu! Ja, seveda lahko zelenjavo ješ na sadni dan, pa tudi sadno zelenjavne sokove lahko piješ. Sadni dan je tudi edini dan, ko v enem obroku lahko zmešaš več vrst sadja in še zelenjavo zraven. Jaz na sadni dan vedno pojem kako solatko (brez olja) in skodelico zelenjavne juhe - zelenjava skuhana v vodi. Zelo pomaga pri lakoti, pa topla je in ne vsebuje ne škroba ne beljakovin, je iz same nevtralne zelenjave. Joj, kako bi jo danes en krožnik! Pa samo voda je na programu!!!! Lep pozdrav od vedno lačne!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti