5. maj 2004 10:39
Holja!
Tudi jaz sem proti čudežnimi tabletkami. Meni vedno mami pravi, če bi bilo vse to res, kar se tiče tabletk itd. bi bili vsi vitki in lepi. Danes imam sadni dan. Ravnokar sem pogrickala dva zelo užitna korenčka, za kosilo bom pa malo paradižnika - saj to lahko a ne? Sedaj pa da povem, kakšen nakup sem imela včeraj. Fino je, da si kakšno oblačilo kupiš z določenim namenom oz. razlogom. Imeli bomo ohcet 22.05. - bratranec se ženi. In sem že zadnjič ogledovala ene hlače, zelo dober kroj, pa sem si rekla, bom jaz malo skujšala, pa jih bom potem kupila. Te hlače včeraj zopet probam v trgovini. Prosila sem za eno št. večje, ker so mi bile te manjše kar v redu, samo sedela bi malo na knap - v pasu bi bile lahko npr. 1 cm širše. Tista večja številka mi je pa spredaj delala malo gube itd in se odločim za večje, ker jih bi potem, ko še shujšam, vzela skupaj. Sem jih pa kar kupila, ker so imeli že bolj malo številk. Pridem domov, jih še enkrat probam in zraven še top pa jaknica in glej ga šmenta, prodajalka mi je napokala ta manjše. Pa se pokažem moji mami in rečem, da bom sigurno še ene par kg skujšala - najmanj 5 še moram - in bodo čisto ok. in jih ne bom menjala za večje, ker so mi bile že v trgovini malo ohlapne. Imajo kar dosti razlike pri eni številki. In sedaj sem še bolj trmasta za kg dol dati. Sem pa včeraj zvečer popila eno skodelico zelenega čaja in sem bila 5 x ponoči na WC. Prvič že ob 24. Pa še naš maček je imel ob 5,30 dirke po stanovanju in tako da je bilo bilj malo od noči. Bo že bolje. Prosim za odgovor glede sadnega dneva in moje zelenjave, ki si jo privoščim za sadni dan.
Lp Tima
tima