Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

4. maj 2004 12:25

To noč sem bila najmanj 5x na WCju. Sem zvečer jedla grozdije. :))) Se trudim piti čim več, a mi vedno ne uspeva. :(

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

4. maj 2004 12:32

Ja polna luna... jz sm dones tud skoz lačna. Sem tri banane pojedla.. zdej pa nimam nč več... Bo treba počakat, da pridem domov in kej skuham. Lep pozdravček. Danes imam gužvo v službi... aiwa

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

4. maj 2004 16:28

Bleh, 2 kg težja kot v nedeljo po vodnem dnevu :( pa sam velik solate pa zelenjave z minimalno količino rib sem včeri pojedla :( Pa sej vem da ne smem pojest celo tavelko skledo solate pa kaj ko jo mam tako rada :( Donc sem jedla regrat pa krompir, pa mislim da je blo preveč regrata spet :( Čist sem brez volje, pa še PMS me daje :( Marjeta Žniderčič

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

4. maj 2004 16:47

Ebonlass, počakaj kakšen dan in ta solata se bo pokazala v minus, sto procentno. Tudi jaz sem vedno mislila, da bom naslednji dan po solati imela vsaj kilo manj, pa se pokaže šele dolgoročno. Mene pa nekaj drugega zanima!!!!!!KJE HUDIČA PA ŠE DOBIŠ REGRAT,DA NI V CVETU! sasa

Malena  

sporočila: 47

4. maj 2004 20:04

Punce, a vam znese poleg službe držati to dieto? Jaz pridem domov ob 16. uri in dokler si naredim kosilo je že skoraj 17. Jaz komaj zdržim do te ure samo na dveh jabolkah Ma je normalno da mi teža stoji že cel teden jaz pa sem vsa sestradana že 2 dni?!

veverička  

sporočila: 7

4. maj 2004 20:27

hojla Malena jaz sem doma, pa mislim , da bi bilo bolje, če bi bila v službi, ker imam doma hujše skušnjave,ampak zakaj si ne privoščiš še kakšno sadje? Važno je, da je med sadjem dve uri razlike do dvanajste,ampak pojej samo en sadež, no ja vsaj jaz tako delam in sem v14 dneh izgubila 4kg. Zelo dobro se počutim in ko me zagrabi kriza se nacejam VOOOOOODE!PUNCE POGUMNO NAPREJ IN BOMO ZMAGALE!!!!!!!!!!!!!!!

Ebonlass  

4. maj 2004 21:14

Coco v Gozd Martuljku še ni cvetel ko sem ga šla v nedeljo nabirat, ampak je bil glih taprav, sicer sem ujela zadnji vlak zanga, ampak sem si ga nabrala celo vrečo in ga bom zej jedla cel teden (1 in 2gi dan diete) Marjeta Žniderčič

Ebonlass  

4. maj 2004 21:29

Coco v Gozd Martuljku še ni cvetel ko sem ga šla v nedeljo nabirat, ampak je bil glih taprav, sicer sem ujela zadnji vlak zanga, ampak sem si ga nabrala celo vrečo in ga bom zej jedla cel teden (1 in 2gi dan diete) Marjeta Žniderčič

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. maj 2004 6:32

Jutro. Ta polna luna gre men ful na živce... včeri skor nč nisem jedla, ampak tehtnica me seveda ignorira. Sej vem da bo jutri boljš... al pa hmal v prihodnosti enkrat. Sam vztrajat morm. Dons mam itak oh dan... jupi! Sem si kar včeraj zvečer juhico (cvetačno) skuhala, ker bom pozna. Za zvečer me pa sladoled čaka. Mljask! Najboljši je kadar je stopljen in tak penast... hi,hi,hi ok punce se slišmo kasnej. čav

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

5. maj 2004 8:22

Malena, jaz se sploh ne trudim, da bi do kosila zdržala samo na dveh sadežih. Za zajtrk pojem dve jabolki, okrog pol enajstih "grem na malico", kar pomeni, da si privoščim npr. dve pomaranči, za hudo krizo pa imam v omari še suhe marelice. Ampak zame je to vseeno napredek, saj sem pred dieto imela za zajtrk dve žemljici, malico sem imela toplo v restavraciji, za hudo krizo je bila pa v omari čokolada. Sem pač tako narejena, da mi bolj paše jesti dopoldne, večerji bi se lahko mirno odrekla (in včasih se tudi ji). Teža pa očitno pri nobeni ne gre enakomerno dol, vedno najprej pade, da nam da pogum, potem pa malo stoji, da preizkuša našo vztrajnost. Jaz to jemljem kot skušnjavo, ki jo je treba premagati. In tako kot grem lahko z dvignjeno glavo mimo piškotov in me ne premamijo, tako se tudi ne pustim prepričati tehtnici, ki kaže vedno eno in isto. Prej ali slej se bo že predala. Le pogumno dalje! Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti