Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

6. maj 2004 9:41

Hojla! Tudi jaz vedno zjutraj - to je ob 7,00 pojem za zajtrk en grapefruit. Še to moram povedati. V službi pijemo ness kavico pol vode pol mleka, temu se ne odpovem. Dopoldne še kakšno jabolko v časovnem razmiku, vodo, kakšen zeleni čas in potem kosilo - imamo možnost si kaj na hitro pogreti ali tudi skuhati, direktor samo duha po hodniku, kaj ustvarjamoin kakšne vonjave so. Danes so beljakovine in sem si doma pripravila toast s sirom in poprom, zeleno solatko in malo cvetačke. V službi si bom toast popekla. In nikoli ne popijem juhice ker ne čutim lahkote, raje popijem vodico. lp Tima tima Sporočilo je spremenil(a) tima dne 06. maj 2004 10:03:18

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

6. maj 2004 9:51

Torej popoldne samo voda in čaj? Res sem v dilemi ali naj začnem s to dieto ali ne, čeprav dosegate zelo lepe rezultate in znate vzpodbujat. Lp, Uly Sporočilo je spremenil(a) Uly dne 06. maj 2004 09:52:50

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. maj 2004 10:18

Uly, na beljakovinski dan lahko vmes poješ kakšen navaden jogurt. Važno je, da upoštevaš ure, ki morajo biti med obroki (4 ure na vse dneve, razen sadnega), tako da ni nič narobe, če ješ večerjo ob 5ih, če ješ kosilo ob 1h. Moram rečt, da sem bila tudi jaz skos lačna, ampak sem se odločila, da bom spremenila svoje počutje, ker so me kilogrami tako ovirali, da sem nisem več počutila dobro. Res je, da je v začetku kriza kakšen teden, ampak mine in se želodec navadi na nov režim in se skrči. Če se le začneš ukvarjati s čustvi (nočem reči, da vsi ljudje jedo, ker hočejo potlačiti čustva, zase pa vem, da je tako) in jih več ne mašiš s hrano, potem lahko dosežeš lepe rezultate. Odločit se je treba in vedeti, da to delaš zase. Zase.

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

6. maj 2004 10:37

Hojla! A je jota pod škrobni dan? Včeraj sem si naročila pri mami eno porcijo za zmrzniti za jutri. Tima tima

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

6. maj 2004 10:52

Uly, saj lahko ješ sadje, kolikor ga hočeš. V začetku več, potem te pa tudi lakota mine. Sicer je pa tako in tako vse v glavi, ko ti grejo kile na živce, pač začneš z dijeto. So ženskice, ki imajo kar veliko kil in je tudi zdravje že ogroženo, so pa tudi take, ki hujšanja sploh ne potrebujejo, pa bi se rade nekaj silile. Jaz držim pesti za tiste, ki imajo veliko preveč kil in je vsak minus prigaran. sasa

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

6. maj 2004 11:21

Je treba hujšat! Poletje se bliža z neverjetno hitrostjo in kmalu bomo skočile v kopalke! Ne bi pa rada, da bi mi s prstom kazali za menoj "poglej kakšna je" :))) Lansko leto sem jih imela 10 kg manj kot zdajle! Barbolinka

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

6. maj 2004 11:32

Juhu! Naj se pohvalim, za mano je 1. vodni dan, vendar ni prišel na 29. ampak na 31. dan, ker sem vmes malo šuštrala med prazniki. Izgubila sem 7 kg, skoraj brez odrekanja, pa tudi grešila sem občasno. In pri garderobi se to ogromno pozna, čeprav jih imam še veliko preveč. Torej, za vzpodbudo: tale dieta je super, upam samo, da res velja tisto, da jih po 90.dneh, torej po koncu diete, ne dobiš takoj nazaj. Super ste vse, ker dajete res neverjetno vzpodbudo in pomoč. Brez vas se definitivno ne bi odločila za shujševalno, ki sem jo bila res potrebna, kljub temu, da mene osebno moje kilce ne motijo tako grozno, več dela ima z menoj okolica. Pa veste kaj? Naj se grejo solit, važno je, da ste same zadovoljne in niste obremenjene s kilogrami! Tako zna biti življenje dosti lepše! Lep pozdrav od vedno lačne!

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

6. maj 2004 12:31

Ideja za vse ta lačne!!!! Probajte najprej s solato in nato z ostalo hrano. Se obnese!!!!! sasa

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

6. maj 2004 13:11

Aiwa, jaz imam tudi sadni dan. Za kosilo bom vzela kompot iz konzerve, ga dala na krožnik kot juho in ga segrela v miklovalovni pečici. Hitro in enostavno, pa še občutek bom imela, da jem kosilo in ne kar nekaj mimogrede.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

6. maj 2004 13:15

ir1: naj te opozorim, da so kompoti iz konzerve zelo kalorični, tudi če na njih piše "Manj sladek". Barbolinka Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 06. maj 2004 13:16:14

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti