Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

6. maj 2004 8:13

Živjo! Barbolinka, si me malo potolažila. Te prekle......kile mi kar stojijo. Pa ne grešim. Po dveh mesecih sem izgubila 10 kil, zdaj je pa kot zacementirano. Kar voljo izgubljam. Še 10 bi jih rada zgubila, pa slabo kaže. Res pa ne mislim forsirat. Tudi jaz sem slišala, da je bolje, da gredo kile počasi dol, ker jih lažje obdržiš. Včeraj sem imela škrobni dan, pa smo imeli fižolovo juho. Za večerjo sem pa pojedla kos kruha z rezinami paradižnika. Glede zelenega čaja je pa res, da zmanjšuje apetit. No, danes pa bo pasal že zaradi tega zimskega vremena. Samo še sneg manjka. No. Tudi to ne more trajat večno. Se beremo!

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

6. maj 2004 8:39

Dobro jutro vsem! Da gredo kile počasi dol se strinjam tudi jaz, a da sploh ne gredo, pa je že zaskrbljujoče. jaz sem danes na 16. dnevu. Včeraj sem imela sadnji dan in tehtnica še vedno stoji! V prvih 4 dneh sem izgubila 2 kg (večinomo verjetno vodo) potem pa nič več. Sem kar slabe volje. Povejte mi, ali je kakšno sadnje prepovedano (npr. banane, grozdije) in da je tu vzrok da moje kg stojijo? LP

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

6. maj 2004 8:46

Coco chanel, še vedno sem tukaj in še vedno z vami na tejle dieti, ki nas takole združuje. Res zanimivo, da se pogovarjamo kot stare znanke, ena drugo bodrimo in si svetujemo. In to ženske s praktično cele Slovenije. Ne oglašam se pogosto, ker imamo kar veliko dela, berem pa vsak dan sproti, kako napredujete in s kakšnimi težavami se srečujete. Če ni sonca zunaj, je pa tukaj, na temle forumu. Res ste zlata vredne, vse po vrsti. Imejte se lepo, tudi dežja bo enkrat konec. LP Sinja

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

6. maj 2004 8:56

Ja tudi meni stoji, ampak vem, da se bo kar na enkrat dol premaknilo. Ma da je jutri manj. Danes tale vitaminski dan... jutri ma da me tehtnica razveseli. Če bi šlo pri meni 4 kile na mesec bi bila v treh mescih glih fajn. Za vsakim dežjem posije sonce... hi,hi,hi Danes imam sabo banane. Ful so fajn k so še mal zelene. Take so mi najboljše. mnjam... Razmišljam kaj čem za kosilo pospravit. Ma kdo kakšno idejo za tale vitaminski dan. Kakšno hitro in enostavno? lp cmok

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

6. maj 2004 8:57

Dobro jutro vsem! Da gredo kile počasi dol se strinjam tudi jaz, a da sploh ne gredo, pa je že zaskrbljujoče. jaz sem danes na 16. dnevu. Včeraj sem imela sadnji dan in tehtnica še vedno stoji! V prvih 4 dneh sem izgubila 2 kg (večinomo verjetno vodo) potem pa nič več. Sem kar slabe volje. Povejte mi, ali je kakšno sadnje prepovedano (npr. banane, grozdije) in da je tu vzrok da moje kg stojijo? LP

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

6. maj 2004 8:59

Glede banan pa takole: Ni ji priporočljivo jesti, ker imajo zelo veliko kalorij in tudi grozdje ima veliko sladkorja. Najboljše sadje za dieto so lubenice, ker imajo veliko vode, potem jabolka, pomaranče in pa predvsem grapefruit, ta je pa najboljši, vsako jutro pojeste 1 ali si ga pa stisnite v kozarec!!! Barbolinka

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

6. maj 2004 9:02

Pozdravljene! Vsak dan spremljam vaše pogovore in me ta dieta zelo zanima. Imam pa eno vprašanje: kaj lahko jem med kosilom in večerjo; namreč popoldne sem vedno lačna, kosilo imam ob 13h in ne vem kako bi zdržala do večerje. Lp, Uly

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

6. maj 2004 9:28

Pozdravljene Glede sadja je že toliko razlag, da ne veš več kaj naj upoštevaš. Nekje sem brala, da lubenice so res polne vode, ampak je ta zelo sladka, tako da spet smo tam. Vsega je potrebno jest zmerno in s pravilno kombinacijo. Ta način prehranjevanja naj bi postal način življenja. Nimam tehtnice in se ne tehtam. Danes je moj 22.dan počutim se vredu, na garderobi se že pozna mislim, da je šlo dol okrog 4kg. Priznam vmes tudi grešim. Danes sem na sadnem oz. vitaminskem dnevu, ker sem vmes odtavala 1. in 2. maj.

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

6. maj 2004 9:30

Holja! Samo malo heca. Dobro, da smo ženske, ko se tako lepo hvalimo, da nam stoji. Marsikateri moški bi bil preserečen da bi bilo tako - mislim da bi mu stalo. Tako pač je. Pa brez zamere. Tima tima

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

6. maj 2004 9:39

Uli men najbolj pomaga pregnat lakoto, če popijem en zeleni čej.Sicer je pa tako,da včasih sploh nisem lačna.Dons mam po dolgem času grozno lukno,pa se tolažim ,ker si bom za večerjo privoščila palačinke.Ma že razmišljam o večerji pa je še do kosila daleč,kje je šele večerja. Lp. BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti