Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

3. maj 2004 11:52

Jaz sem pa malo žalostna . No, pravzaprav nisem, saj se je zgodilo točno tako, kot sem napovedala. Moj dragi je včeraj praznoval rojstni dan, in to okroglega, jaz bi morala imeti pa sadni dan. Pa ga nisem imela, na tak dan res ni šlo. Vse, kar sem lahko naredila, je bilo to, da nisem mešala živil. Tako sem imela za kosilo zrezek z gobami, potem popoldne sladoled, čez nekaj časa pa še pecivo. Danes pa imam pol kile več, tako da sem spet na istem, kot že zadnjih 10 dni. Vseeno bom danes nadaljevala z beljakovinskim dnem, samo porcija bo malo manjša. Enkrat bo menda že bolje. Lepo se imejte! Irena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. maj 2004 13:22

Prazniki so mimo, pa saj je bil le navaden vikend, pa še ta tak, da si moral imeti res trdno voljo, da se nisi pregrešil. Samo to še delam, da obdržim težko prigaran minus v kilah. Ampak ta mesec pa moram malo bolj delat na zmanjšanju balasta. Amelija verjemi, ta dieta res funkcionira, še posebej, če si dosleden. In resnično nisi lačen. Kar ne morem verjeti, da nas je že toliko. Super. Deklice, imejte se krasno!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

3. maj 2004 13:30

Punce moje! Ne volje zgubit! Na sredi se vedno malo ustavi in volja pade... ampak ne obupat. Pol bo veselje še tok večje ker se bo thtnica spet premaknila in še bolj ponosne boste nase zaradi močne volje! Sej jz sm kr mal obupala, ampak sem se nazaj vrnila k sem vidla kok ste pridne in vztrajne. Pa mal sem šla v solarij... po barvo, da zdej še lepš zgledam. Prvič v življenju mam mal barve! Jupi! Sem ful vesela. Vztrajat... čeprav tud tale polna luna, ki bo jutri že malo vpliva na nas. lp aiwa

19837430  

član od: 19.4.2004

sporočila: 3

3. maj 2004 13:58

Živjo, A mi mogoče zna kdo približno odgovoriti koliko kcal ima kava (navadna črna kava z dvema žličkama sladkorja in brez mleka). Mi je žal samo se ji ne morem odpovedati. Hvala za kakršnekoli informacije

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. maj 2004 14:39

Amelie, dieta deluje. Edino kar je, zraven rabiš spodbudo, ker traja precej časa Zato mi je pa tko fino, da lahko grem na net in preberem, kako se druge počutijo. Danes imam drugi vodni dan in je šlo dol 14 kg. Noro! Še en mesec imam do konca, torej lahko pričakujem še kakšnih 6 kg minusa. Imejte se nebeško, pa še za mene pojejte kakšno solatko Sy

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. maj 2004 14:42

19837430, pri tej dieti ne gledamo na kalorije, ampak na kombinacijo živil. Zato deluje. Po mojem bi bilo manj škode, če bi nadomestila tisti sladkor iz kave s fruktozo (ki jo dobiš tudi v DM). Kaj pa druge pravite o tem? Jaz sem jo nekaj časa sladkala z njo, potem sem se ji pa sploh morala odpovedat, ker sem alergična na vsa poživila. Pa mi zdej nč ne manjka.

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

3. maj 2004 14:47

Juhu! Sy, čudovito! Enkratno! Jaz bi bila vesela, ko bi mi šlo v 3 mesecih toliko dol! Ma, sej je kr šlo, zdej pa kar naprej nekaj grešim! Pišuka, sem kar mal jezna nase! Si rečem, da ne bom več, pol pa vseeno! A ste imele ve tudi kako krizico? Sej ne mislim nehat, ampak... kaj pa vem, ko me napade, požrem vse kar vidim, ni nič važno kaj je to! Po drugi strani pa komaj čakam, da bo čimmanj kilc oz centimetrov! Ja nič, sedaj grem na eno grenko kavico, zraven pa čokoladni bonbonček, ki ga že cel dan šparam za popoldne! Saj lahko, a ne? Imam OH dan! Lep pozdrav od vedno lačne!

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

3. maj 2004 15:19

Hojla vsem! Tudi jaz imam krizice in ko pride obdobje, bi kar vola požrla. Pa pridem k mamici "na vrh" in ime vedno kaj v piskrih. Pa malo odkrijem in pogledam, pa malo probam in grehi so tu. Pred dnevi sem mi jeteta vrnila na Krvavec, napetost mineva, a si še ne upam na vago, ker sem malo grešila. Včeraj so bile beljakovine sem si privoščila sladoled. Ampak sem rolala in s sinom metala na koš. Upam da sem pokurila višek kalorij. Bodite pridne in se skupaj držimo - meni tale forum odgovarja, ker nekomu moraš zaupati in povedati zadeve, da se bolje počutiš, pa čeprav se poznamo samo tako. lp tima

plat15  

član od: 17.4.2004

sporočila: 10

3. maj 2004 21:29

hojla punce. Vidim da kar uspešno hujšate; ampak js nism tjk pridna. mED PRAZNIKI SM ORNG GREŠILA, PA ŠE ZDAJ SM SE NAPOKALA ČE SM BLA PA TK LAČNA DA SM UMIRALA. cEL DAN SM FEJST FIZIČNO DELALA IN NISEM VEČ VZDRŽALA . IN PRAZNIKI IN DANAŠENJI DAN PA MAM HUDIČA KO MI VAGA KAŽE 2 KILI VEČ! ZA ZNORET. JUTR SE PA MRM SKONCENTRIRAT IN IMET IN VZDRŽAT SADN DAN KI BI NSJ BIL NA VRSTI. NEVEM KAJ JE AMPAK SPLOH NIMAM VEČ VOLJE NE DA SE MI VEČ. KAJ NAJ NAREDIM PROSIM POMAGAJTE, KRIZA JE RESNA!!!!! KLAVDIJA

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. maj 2004 21:41

Živijo punce! Po krajšem premoru se vam tudi jaz oglašam. Žalostna in potrta, ker mi je umrla oma, na žalost pa tudi za dve kile težja. Pa naj kdo reče, da nimajo čustva tukaj nič. Sem tiste sorte, ki se ob takšnih žalostnih trenutkih samo zraven hladilnika vsedejo in utapljajo žalost v hrani. Potem pa še tete,ki pečejo peciva in sem čutila, kako mi gre gor. Še hlače so me začele tiščati !Pa slabo mi je bilo. pa v želodcu me je tiščal, ampak za to je kriva žalost in ne vsa ta hrana (tolažba). Čustva so res povezana z hrano.Danes, ko je vsega skupaj konec, razmišljam, kako naprej. Jutri bi morala imeti Š dan, pa ne vem, ker sem danes vse sorte jedla. In v kuhinjo grem mimo omine sobe, ki je prazna....... LP Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti