30. apr 2004 18:22
Malena Nisem levinja,sem ovnica.Kalorije pa mi pobira v Kranju. BRANKA
30. apr 2004 18:22
Malena Nisem levinja,sem ovnica.Kalorije pa mi pobira v Kranju. BRANKA
1. maj 2004 13:32
Branki vseeno sta oba znaka precej trmasta, a ne? Zdržimo vse skupaj. Jaz pravkar pripravljam pečena jabolka. Nisem še nikoli poskusila. Bomo videli kako bo. Od kar sem na tej dieti, tako pridno kuham in pečem kot že dolgo ne... :))
1. maj 2004 13:54
Jaz grem pa muffine za večerjo pečt . Jaz sem tudi ovenček . Sy! Tudi meni se je zdel včerajšnji dan groooozen. Glava me je bolela po dveh letih! Pa strašno utrujena in zaspana sem bila. Nekaj zaslug za to ima tudi moj 11,5 mesečni nespečnež in ponočnjak, ampak vseeno je bil včeraj en čuden dan. In danes sem se zbudila v drugi državi! in tudi dan je lepši. Pa še OH dan je danes. Kaj je lahko lepšega? Lp, Asja
1. maj 2004 19:04
Zastavlja se mi eno vprašanje. Kako se računa konec diete? Trije cikli po 29 dni? To ni 90 dni, ampak 87. Ali po zadnjem vodnem dnevu naredimo še en štiridnevni cikel al kako? LP, Sy
2. maj 2004 9:52
Danes je moj drugi vodni dan, zdejle se odpravljam z sinom v Gozd Martuljek nabirat regrat za jutrišnje kosilo. Ko zgubim še 3 kg, bom imela 7x, kar nisem že videla ohoho let :) Lep sončni pozdrav iz Jesenic Marjeta Žniderčič
2. maj 2004 18:39
Pozdravljena Sy, odgovarjam na tvoje vprašanje. Celotna dieta je 91 dni in se konča s sadnim dnevom.Prvi vodni dan je 29.ti, drugi 58.ti in tretji 87.ti. Saj nisem tako pametna, ampak sem prepisala iz knjižice. No, deklice, jaz sem še vedno z vami, samo sem bila 13 dni na vikendu na morju, sem garala in tudi kolesarila, tako, da kil nisem izgubila, sem pa cm, kar pomeni, da vsaka telovadba šteje. Dieta ni težka, samo poskrbeti moramo, da je čim manj skomin in da lepo izkoristimo prosti čas. Jaz ga veliko na kolesu in se pozna, moram pa začet s telovadbo, kar govorim že leto dni, pa po dveh tednih omagam. no, pa lep pozdrav! Irena Šušteršič
2. maj 2004 19:50
Lepo pozdravljene... Marsikaj sem prebrala o tej 90 dnevni dieti, ampak ne vem komu naj verjamem. Torej, zanimajo me dejstva. Če se točno držiš navodil vseh devetdeset dni, dieta deluje? Najlepša hvala za odgovor... Lp, Amelie Mateja Tiselj
3. maj 2004 6:40
Jutro punce! No danes sem začela z jutranjo telovadbo. Sem malo prej vstala (še prej naredila nekaj trebušnjakov) in se razgibala in na steper. Je blo kar fino začet dan. Zdaj moram biti vsak dan tako pridna. Danes imam B dan. Mi je zelo pri srcu, ker si samo eno solato pripravim. Ogromno solato z jajci in različno zelenjavo. Hitro in enostavno. Amelie! Če si vsaj malo prebrala ta forum imaš tu vsa dejstva in dokaze da dieta deluje. Držiš se in kilce grejo pa pa! Lp aiwa
3. maj 2004 8:46
41?! nas je že???? Hudo! Sej pol se moramo pa zmenit nekje kjer bo plac... lohk bi šle na kakšen piknik! Kje pa ste vse zaspanke danes?
3. maj 2004 10:41
Haj Amelija verjemi nam 41 dokazov imaš pred sabo,a to ni dovolj. Praznike in vikend smo preživele,vsaj upam da ste ga tudi ve in da se kaj pišemo danes. Lp BRANKAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Peresniki po bolonjsko