30. apr 2004 11:12
Uf, kako me danes matra sadni dan. Šla bi na Osmicoooooooo, na pršutttttttt!!!!!!!!!!! sasa
30. apr 2004 11:12
Uf, kako me danes matra sadni dan. Šla bi na Osmicoooooooo, na pršutttttttt!!!!!!!!!!! sasa
30. apr 2004 11:19
No jaz se bom tudi zdaj spet spravila telovadit. Sem včasih (še ni tako dolgo nazaj) zjutraj vsak dan malo joge naredila, seveda tudi pozdrav soncu... če zraven dodam še par trebunjakov je lih fino. Ampak začela bom samo s trebušnjaki... drugače bom spet hitro omagala in pozabila na telovadbo. Ja pa eno kremo proti celulitu mam tud zapakirano in stoji v omari... in čaka... na ne vem kaj!!! Danes začnem. Fino. Evo zdej mi bojo še v službi zrihtal Culto za probat (neki ala breezer smo zdej nardil), da vidim če je za kaj in mogoče danes za na žur kakšnega. lep pozdravček aiwa
30. apr 2004 11:23
saša! zdrži samo danes! jutri pa si privošči prštutek! Boš vidla kako bo fino in boš ponosna nase ker ti bo uspelo premagat ta zoprn dan! Zdrži!
30. apr 2004 11:43
Ja!!!!!! sasa
30. apr 2004 11:47
Pridna!!! Sem ponosna nate!!!
30. apr 2004 12:37
Malena včeraj sem mela prvi vodni dan in 62 kg.Izgubila sem 4kg.Seveda prideva do cilja,jaz sploh ne dvomim,da ne bi.Veš sem preveč trmasta,če se v nekaj zapičim potem se tega držim. BRANKA
30. apr 2004 13:02
Tako se govori! Če mi rečeš, da si še trmasta levinja, kot sem jaz, ti pa skoraj ne bi verjela...hahaha Od kod pa si Branka?
30. apr 2004 15:01
Pa kaj mislite, punce! Kdo vas bo pa dohajal brat. Škoda, da nisem imela danes časa za čvek, vidim, da ste kar razpoložene. Bo drug teden bolje. Ste pa sila vse. Sem se mogla mal oglasit, da vas pohvalim. Če ne bi bile vse tako pozitivne, bi bil en nič od našega stradanja. Glede Anje, tudi jaz sem našla tiste vaje in so super. Jo imam kar na nočni omarici in ko zjutraj možek odpeketa v službo, se malo razgibam. Pa so res fine. Probite. Pa tudi pozdrav soncu poznam in sem bila nekaj časa kar zagnana, pa me je minilo. Dobro, da ste me spomnile nanj. Tudi jaz sem bila kar zajetna okrog trebuha, pa me je kar pobralo. Se mi zdi, da po kilah ne gre toliko dol, kot se zmanjšuje obseg. Tako fino se mi je zdelo včeraj, ko mi je nečakinja rekla : ti veš, pa se ti že res pozna, da kile zbijaš. Kakšna motivacija. Punce, držte se med prazniki (no saj je samo navaden vikend) in se beremo v ponedeljek. Pozdravček!
30. apr 2004 15:42
Sproti prebiram vaša sporočila, tako da lažje preživim te dneve. Super ste (smo). Samo tako naprej.
30. apr 2004 15:54
ir1: pri sebi sem opazila, da mi je šlo na začetku 4 kg dol kr na hitro (mislim, da v 1 tednu), se mi pa zdi, da je bilo to zaradi tega, ker se je prebavni sistem sčistil. Mogoče je to tudi pri tebi, ne vem. Tortica mora biti, tak je plan. Če hočeš več shujšati, moraš jesti sladico takrat, ko je po programu. Najbrž je tukaj finta, da presnova začne delovati na večji hitrosti, naslednji dan je pa sadje in mora začeti črpati iz maščob. Tako sem si jaz razložila. Kmalu pride drugi vodni dan. Upam, da bo vredu vreme. Danes je pa tale pritisk hudo čuden. Skos kaže, da bo dež, pa ga ni in ni. Meni se pa vrti. SyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Špageti s kozicami in omako Basilico