Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

26. apr 2004 11:16

Živ "tapridne" Mogoče bom mim udarla, ampak osebno mislim,da se lahko na tak način prehranjujemo kar ves čas (če nam seveda uspeva), ker dejansko jemo vse kar naš organizem potrebuje - 3 mesece pa zato, ker se v tem času zgodi sprememba metabolizma in morda zato smatrajo, da je dovolj. Ma sej ne vem! LP Anita

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

26. apr 2004 11:20

In ko si 3 mesece dopoldne samo na sadju, potem ješ pač obroke kot do sedaj in verjetno še vedno eno ločevanje živil. Pri dieti je tako, da v bistu en dan ješ eno vrsto hrane, potem pa mislim da lahko za kosilo eno vrsto, za večerji pa nekaj drugega - ali tudi ne. No kot ste že razbrale, se pohvalim da tudi grešim. Saj zato smo ženske. Ampak danes zjutraj , ko sem se tehtala, sem imela manj kot pred dnevi, pa še "ono stvar" bom dobila in sem kar vesela da vudi na vagi in tudi bolj prazbo se počutim. Danes imam sadni dan. Vseeno sem si prinesla za kosilo eno porcijo solatke. Včeraj sem se rekreirala. Dopoldne sem šla na en krog peš - 1 urica. Popoldne sva se s sinom vozila s kolesom, med drugim sva zmerila po števcu na kolesu, koliko sem dopoldne prepešačila - 6 km. Kar v redu. Danes imamo pa res mini klepetalnico. lp tima

tima  

26. apr 2004 11:24

Še eno informacijo! Zakaj se pri mojemu odgovoru - ta formalnost, od kdaj sem član in ura odgovora - pojavita dva znaka, da moram spremeniti in izbrisati sporočilo - list papirja s svinčnikom, in list papirja s kantico. tima

bonanza  

26. apr 2004 11:27

Živ "tapridne" Mogoče bom mim udarla, ampak osebno mislim,da se lahko na tak način prehranjujemo kar ves čas (če nam seveda uspeva), ker dejansko jemo vse kar naš organizem potrebuje - 3 mesece pa zato, ker se v tem času zgodi sprememba metabolizma in morda zato smatrajo, da je dovolj. Ma sej ne vem! LP Anita

bonanza  

26. apr 2004 11:28

Ta net pa dons mal nagaja!!! Anita

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

26. apr 2004 12:10

Juhu! Tima, znakca se pojavita zato, ker ti lahko svojo objavo na forumu kadarkoli spremeniš ali celo izbrišeš. Glede prehranjevanja po 3 mesecih je pa tako, da naj ne bi nadaljeval s 4 dnevnimi ciklusi (B, Š, OH, S dan), ampak samo paziš, da ješ eno stvar naenkrat, torej pravilno kombiniraš hrano in na čas prehranjevanja. In seveda še vedno ješ ogromno sadja in zelenjave. Po treh mesecih lahko ponovno začneš z dieto. Bo ok tale razlaga? Lep pozdrav od vedno lačne!

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

26. apr 2004 12:38

Živjo punce! Rabim pomoč!!!!!!!!!!!! Kdaj lahko jem polento Jaz mislim, da na škrobni dan, v knjigi pa piše na OH dan!!!! Prosim hiter odgovor!!!!

tima  

26. apr 2004 12:44

Anomis hvala za razlago. Vsak napotek je dobrodošel. Zato pa smo, da se vedno kaj novega naučimo. Ko za zaključek napišeš - pozdrav od vedno lačne, saj se tudi jaz nebi branila kaj dobrega pomeziti. V bistvu mi manjka okus po dobrem in okusnem. Pa saj čisto malo, kaj konkretnega. O saj bomo še tudi me okusile dobrote tega sveta. Kadar me mami zaloti pri jutranji kuhi mojega kosila, naprimer riž z grahom, jasno, a vodi kuhan, kako pa drugače in še neoluščen, me kar postrani gleda. Potem pa reče, ja kako kudiča se boš pa zredil, ker ni nibene maščobe in seveda ni tako okusno. Ampak meni gre kar v redu dol. Zraven si vzamem od Ete paradižnikovo omako z zelenjavo in malo solate, za katero bi kar umrla, tako jo imam rada (in tudi sladkarije imam zelo zelo rada). pozdravček tima

tima  

26. apr 2004 13:36

nekaj danes nagaja tima

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

26. apr 2004 13:44

Juhu! Polenta in ostali koruzni izdelki so v knjigi res navedeni pod OH dan. In ker naj bi se sestavin držali, jih torej jemo na OH dan. Jaz osebno koruzo-konzervirano in pokovko jem tudi na škrobni dan. Po moje ne bo nobene panike, če si polento z zelenjavo privoščimo na Š dan. Danes imam tudi jaz OH dan, pa bodo za pozno kosilo čisto navadni špageti s paradižnikom in rdeča pesa. Za večerjo pa jabolčni zavitek in malo čokolade. Mnjam! Mogoče bom potem kaj boljše volje. Lep pozdrav! Sporočilo je spremenil(a) Anomis dne 26. apr 2004 13:48:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti