Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

26. apr 2004 14:16

Živjo! Nekaj dni me ni bilo z vami. Sem v drugem mesecu diete pa me zanima, če je še katera druga opazila, da se ji menstruacija pri tej dieti uravna? Jst sm jo imela prej na 32 dni ali nekaj takega, zdej jo imam na 28. Kar prehitro mine in je mesec naokrog. Meni je spet vsa volja padla, ker sem jedla čokolado na... sadni dan. Zdi se mi, da je bilo to upravičeno zarad pms-ja, ampak... Teža mi že 14 dni stoji na 75! Bom še koga kresnla zarad tega Dejte še kej lepega napisat, Sy

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

26. apr 2004 14:23

Aiwa, pa povej, od kje si. Jaz grem zelo rada na kolo. Še posebno sedaj, ko prihaja sezona. Če nahecam sina gre z menoj, drugače grem pa sama. Mogoče nama pa rata skupaj malo pokolesariti ali pa vsaj srečati na pol poti na kakšni kavici. tima

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

26. apr 2004 14:38

Živijo Sy kliko pa si šla dol v enem mesec? Mislim, da tudi počutje vplliva na to dijeto. Ne bomo se pustile, da nam hrana prevladuje v življenju. Moto: jemo, da živimo ne živimo, da jemo. Heee kdo se oglaša. Najraje bi pojedla vse kar sem danes kupila. Sončen in z burjo obogaden pozdrav iz Kopra

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

26. apr 2004 17:12

Punce a mi lahko katera pove kaj je TOFU

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

26. apr 2004 18:07

Malena! Tofu je sojin sir oz. sojina skuta. Lp, Asja

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

26. apr 2004 19:34

Sy! Malo grešiti je prav lepo,nič se ne sekiraj.Jaz sicer ne grešim-za enkrat .Drugače pa se ne sekiraj zaradi kg,jaz sem visela na tehtnici dvakrat na dan,pa je bilo prav grozno.Sedaj sem se odločila da se tehtam enkrat na teden pa mi je manj obremenjujoče.Punce veliko volje vam želim. Lp BRANKA

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

26. apr 2004 19:36

Jaz jem polento na škrobni dan. Prav tako krompir, riž in koruzo. Nekje sem zasledila tole razlago (mogoče celo na drugem forumu), ampak se ne spomnim več. Nekaj v zvezi s tem, da je krompir OH in škrob in zakaj ga jemo na škrobni dan itd. Mogoče najdem tisto razlago. Lp, Asja

plat15  

član od: 17.4.2004

sporočila: 10

26. apr 2004 22:05

hojla punce Še sem tu in vztrajam. Vikend je bil spet naporen; preživela sem dve praznovanji; prijateljičino in moje. No v soboto sem mal grešila sem mela sadn dan pa sm pr prijatlci jedla pariško (praznovanje) ampak nisem z ničemer drugim mešala tako da nimam preveč slabe vesti. No včeraj pa sm js praznovala sm mela pa mesni dan pa ni bilo problema; meso mam zelo rada pa še mal paradižnika pa je blo. No dans mam pa Š dan pa je tud minil brez najmanjšega greha; no sicer sem sedaj nekam lačna ampak nebom jedla; bo že minlo. Ja debela sooory nč se nism oglasla, sploh nism bla kaj na rač ta vikend. A mislite da bom do 15. maja po tej dieti res prišla pod 80 kil( zdaj jih je 85)? A veste vceri je stric opatil da sem shujšala. BAAALZAAAM ZA MOJO DUŠO! Dober občutek ni kaj, pa tud določena oblačila mi postajajo prevelika. Dober občutek ni kaj!!! Bodite lepo pa še kako vzpodbudno besedico za večjo motivacijo KLAVDIJA

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

27. apr 2004 13:38

Hvala Asja. A ti uporabljaš tofu? na kakšen način pa? Je okusen? Jaz imam danes sadni dan in zaenkrat sploh nisem lačna. Včeraj sem se nabasala sladoleda in verjetno me še to drži :)) veste da imam še največ problemov z OH dnevi. meso mi ne diši, rib se mi samo zame ne ljubi delati in potem nimam več idej... Lep sončen dan vsem!!!

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

27. apr 2004 14:04

Lep pozdravček! Že dolgo opazujem tale forum in ga z veseljem prebiram. Pred približno 2 leti sem se tudi sama odločila za dieto z ločevanjem živil. In moram priznati, da sem kar uspešno končala, shujšala sem namreč 21 kg. Vendar sem naredila napako. Ko sem končala, namreč nisem več zjutraj jedla sadje in tudi sem začela "normalno" se prehranjevat. V približno 7 mesecih sem se ponovno zredila nazaj na skoraj prvotno stanje. Potem sem se po radiu slišala reklamo za Linea Snello. Odločila sem se za to varianto, ki pa tudi ni bila napačna, čeprav huddoooo draga! V enem letu sem spet shujšala za 16 kg. Nato mi je primanjkovalo časa in sem z obiski v Linea Snelli počasi končala. Ker pa SPET se nisem pazila, sem se normalno nazaj zredila, ampak ne na prvotno stanje. Letos, v mesecu marcu, sem se pa odločila za akupunkturo in moram priznat, da je zelo zanimiva in učinkovita. Sploh nimaš potrebe po hrani, izgubiš občutek lakote in kilogramčki počasi usahnevajo. Občudujem Vas, da ste tako pridne pri dieti in vztrajate, tudi sama sem se začela pazit glede prehranjevanja in upam da bo tako tudi ostalo. Lepo Vas vse skupaj pozdravljam in mogoče še kdaj napišem par vrstic! Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 27. apr 2004 14:05:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti