27. apr 2004 14:04
Lep pozdravček!
Že dolgo opazujem tale forum in ga z veseljem prebiram. Pred približno 2 leti sem se tudi sama odločila za dieto z ločevanjem živil. In moram priznati, da sem kar uspešno končala, shujšala sem namreč 21 kg. Vendar sem naredila napako. Ko sem končala, namreč nisem več zjutraj jedla sadje in tudi sem začela "normalno" se prehranjevat. V približno 7 mesecih sem se ponovno zredila nazaj na skoraj prvotno stanje.
Potem sem se po radiu slišala reklamo za Linea Snello. Odločila sem se za to varianto, ki pa tudi ni bila napačna, čeprav huddoooo draga! V enem letu sem spet shujšala za 16 kg. Nato mi je primanjkovalo časa in sem z obiski v Linea Snelli počasi končala. Ker pa SPET se nisem pazila, sem se normalno nazaj zredila, ampak ne na prvotno stanje.
Letos, v mesecu marcu, sem se pa odločila za akupunkturo in moram priznat, da je zelo zanimiva in učinkovita. Sploh nimaš potrebe po hrani, izgubiš občutek lakote in kilogramčki počasi usahnevajo.
Občudujem Vas, da ste tako pridne pri dieti in vztrajate, tudi sama sem se začela pazit glede prehranjevanja in upam da bo tako tudi ostalo.
Lepo Vas vse skupaj pozdravljam in mogoče še kdaj napišem par vrstic!
Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 27. apr 2004 14:05:33