Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

23. apr 2004 15:45

Ja, zdaj pa res ne vem, a bomo hujšale, a bomo sexale, čeprav to tudi sodi k rekreaciji, je res. Sicer pa kaj se sploh vtikam, saj teh skrbi, dabi morala jemati KT sploh nimam več.Me zanima, kako boste šele jamrale, ko boste v MENI .Pa brez zamere! sasa

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

23. apr 2004 18:42

Zdravo punce! Sem prvič z vami, čeprav vas že kar nekaj časa spremljam.Tudi jaz se trudim s to dieto od 15.04.04 in mi kar uspeva, tudi z vašo pomočjo. Pa lep pozdravček Lejčy LEJČY

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

23. apr 2004 19:41

Lejči lepo da si se nam pridružila,več nas je lažje je. Meni dnevi minevajo prav lepo,vedno hitreje se najem .Malo pa me skrbi ker se mi bliža moj prvi vodni dan.Punce uživajte čez vikend in pridno hujšajte. LP BRANKA

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

23. apr 2004 19:51

Lepo kajne LEJČY

tofika  

član od: 9.10.2003

sporočila: 48

23. apr 2004 20:22

LEPE PRAZNIKEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Pa men je tudi ginko težil, da nima zveze - 3 mesece 10KG!!! Ja da to ni od tega - hujšanje - nič nisem jedla 3 mesece!!!! pa sem šla ene 5kg dol. In pol spet takoj gor v enem mesecu! Brez kakršne volje po muckanju! In potem sem rekla ne bom več, pa je blo konc z depresijo, odvečnimi kilami, celulitom, in "glavobolom". Tko da ne nasedat, probejte, pa boste vidle, men ni nben verjel, pa so skoraj dol padli, ko so videli, da sem čisto druga!!! Pazte kaj jeste lubie, kopalna sezona je za voglom..hehe lpU

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

23. apr 2004 20:26

Branki, ne boj se vodnega dneva! Pazi, da boš čimveč zdoma, da boš imela pri sebi vedno kaj za piti, -- pij topel čaj, zeleni po možnosti. Post ima tudi dobre strani: ta dan sem se bila sposobna mnogo bolje skoncentrirati kot sicer. Tisti, ki se redno vsako leto postijo dlje časa, pravijo, da so takrat zelo ustvarjalni. Je že nekaj na tem. Sweetie

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

23. apr 2004 22:13

Živijo punce! En čas me ni, pa sem vas komaj ujela, tako ste se razpisale.Lep pozdrav vsem novim.Naj še jaz napišem, da se z današnjim dnem moje kile pišejo na dve številki, kar je za mene velik, velik dosežek. Nazadnje sem imela težo na dve številki, ko sem zanosila.Se pravi pred letom in pol. Čeprav sem ga nekaj sračkala včeraj in danes( zamenjala sem dneve), sem danes stopila na vago in glej, ga heca, je pokazalo 99,9.Mislim, ne se mi smejati. Za moje oči je to bil balzam.Jutri imam pa sadni dan. Naj vas vprašam, ali ima še katera po sadnem dnevu tako napet trebuh in nasploh se mi zdi, da bom kar počila?! Pa ne da pretiravam s sadjem (no, včasih že malo), ampak se mi zvečer zdi, da sem vsa napeta. Pa tudi na WC ne hodim toliko kot v začetku, čeprav enako pijem. Aja, še to. Danes ( ko sem ga sračkala)sem dopoldan pojedla en kos štrudla, ker sem vedela, da ne bom mogla kosila jesti in mi je tako obležal, da mi je bilo do večera slabo.Kaj mislite zakaj ? No, zdaj pa dosti nakladanja. Vsem, ki greste na dopust želim lepo vreme, Asja, potolaži se s tem, da jaz že sedaj hodim v službo malo pomagati, čeprav se mi porodniška še ni iztekla. Pa uspešen začetek ti želim. P.S.Lisička, oglasi se kaj bova katero rekli. LP Rmeli

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

24. apr 2004 14:06

POzdravljene! jaz sem včeraj imela svoj prvi sadni dan...in kriza... bila sem pridna cel dan, le za kosilo sem rekla bom pojedla par lešnikov in pohapsala sem pol vrečke.. cca. 80 dag!!! Me bodo kile takoj po tehtnici udarile???? Danes sem pa za B dan kosilala zelenjavno juho, kalamare na žaru z zelenjavno prilogo. Kosilali smo v restavracijo , pa nisem vedela kaj naročiti... a mislim, da je ok???? Imate kak dober predlog za jutrijšni Š dan? razmišljam o porovi rižoti...hmmm... En le pozdravček iz Kopra!

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

24. apr 2004 18:44

Malena pozdravljena. Na Š dan nič ne kompliciram. Riž na sto in en način z zelenjavo, ali krompir na sto in en način z zelenjavo. Tudi jaz sem iz Kopra in knjigo 90-dnevna ločevalna dijeta od Rine se dobi tudi v Hiperju (Mercator). Lahko skuhaš joto, ješpren. lp Irena

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

24. apr 2004 20:41

Aneris... Celo imeni imava enaki. Hvala za nasvet. Danes imam kar krizo, ker bi najraje pojedla kaj sladkega... a ne bom! LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti