23. apr 2004 22:13
Živijo punce!
En čas me ni, pa sem vas komaj ujela, tako ste se razpisale.Lep pozdrav vsem novim.Naj še jaz napišem, da se z današnjim dnem moje kile pišejo na dve številki, kar je za mene velik, velik dosežek. Nazadnje sem imela težo na dve številki, ko sem zanosila.Se pravi pred letom in pol. Čeprav sem ga nekaj sračkala včeraj in danes( zamenjala sem dneve), sem danes stopila na vago in glej, ga heca, je pokazalo 99,9.Mislim, ne se mi smejati. Za moje oči je to bil balzam.Jutri imam pa sadni dan. Naj vas vprašam, ali ima še katera po sadnem dnevu tako napet trebuh in nasploh se mi zdi, da bom kar počila?! Pa ne da pretiravam s sadjem (no, včasih že malo), ampak se mi zvečer zdi, da sem vsa napeta. Pa tudi na WC ne hodim toliko kot v začetku, čeprav enako pijem. Aja, še to. Danes ( ko sem ga sračkala)sem dopoldan pojedla en kos štrudla, ker sem vedela, da ne bom mogla kosila jesti in mi je tako obležal, da mi je bilo do večera slabo.Kaj mislite zakaj ?
No, zdaj pa dosti nakladanja. Vsem, ki greste na dopust želim lepo vreme, Asja, potolaži se s tem, da jaz že sedaj hodim v službo malo pomagati, čeprav se mi porodniška še ni iztekla. Pa uspešen začetek ti želim.
P.S.Lisička, oglasi se kaj bova katero rekli.
LP Rmeli