Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

28. apr 2004 12:11

Juhu! Noel, seveda lahko zamrzneš njoke, ampak samo če niso že bili enkrat zamrzjeni in odmrzjeni. A na Š dan lahko ješ samo koruzne njoke? Jaz sem si kupila navadne, krompirjeve, samo brez jajc - a so taki OK? Sem jih tudi dala kar v zmrzovalnik, ker bom danes raje jedla rižoto s šparglji. Doma na vrtu sem namreč odkrila mlade poganjke asparagusa. Ker bi bil grm drugače prevelik, vsako pomlad "uničimo" kakšen mladi poganjek in si ga privoščimo za kosilo. mnjami, komaj čakam! Sedajle, ko je ura odbila dvanajst, se bom pa spravila nad sendvič s paradižnikom in kumaro in koruzno solatko. Meni namreč ne uspe vedno, da jem za kosilo in večerjo povsem enako in takrat si za malico v službi privoščim kruh z zelenjavo ali solato ali kako juhico, doma pa skuham normalno kosilo, kar pač lahko jem tisti dan. Ampak po moje ne grešim veliko, saj jem dovoljene sestavine, kaj pravite? Lep pozdrav od vedno lačne!

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

28. apr 2004 13:41

Coco chanel, blagor tebi! Jaz sem pa kar naprej lačna in res se moram zelo nazaj držati, da ne vtikam kar naprej nekaj v usta. Tudi jaz sem že razmišljala kako naprej po končani dieti... mogoče enkrat tedensko sadni dan, pa enkrat mesečno vodo..., kaj pa vem. Pa čim manj sladkarij, jaz sem nora nanje. Ločevanje ne vem če mi bo ratalo še naprej. Me kar malo skrbi. Res bi bilo dobro, če bi dobile kakšno izvedenko za prehrano. LP, Sinja

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

28. apr 2004 13:55

Anomis, če so brez jajc, je po mojem v redu! S čim pa jih ješ??? Noel

Anomis  

28. apr 2004 14:14

Juhu! K njokom lahko pripraviš kakršnokoli omako, vse paše. Če se ti mudi, pogreješ eno iz kupljeno, iz kozarca, če imaš malo več časa pa podušiš različno zelenjavo in dodaš paradižnik in veliko zažimb. Jaz pokuham karkoli najdem v shrambi ali v zamrzovalniku. Zelo dobro gredo njoki tudi z bučkami v smetanovi omaki. Njoki so tako kot testenine - hitro, enostavno in okusno. Lep pozdrav od vedno lačne!

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

28. apr 2004 15:24

Sinja, ravno to sem razmišljala, da bi imela 1x tedensko sadje in 1x mesečno vodo, zraven bi pa še morala pazit, da živil ne mešam med sabo.Veš, razmišljam, da je tale dieta namenjena prav za spremembo metabolizma, slej ko prej mora priti do tega. Kile mi gredo pa bolj počasi dol, ampak vztrajno.Tudi pijem mnogo več, kot sem prej, pravzaprav prej sploh nisem pila, ker tudi žejna nisem bila.Čaj mi je bil sploh totalno odveč, tako da ga še moja hčerka odklanja, pa vem, da je to moja krivda.Koliko časa pa ti že hujšaš? sasa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

29. apr 2004 6:55

Kolk ste napisale. Sem komaj prišla na tekoče. Tudi jaz še naprej vztrajam. Kilce gredo počasi dol, ampak za gvišn. Vmes mi je morala spet mal dol padla, pa jo človk pobere, pa gremo naprej. Men je zdaj cilj, da pridem pod 90. Manjkajo mi še dve kile. Osmice nisem imela pred sabo že nekaj let, tako da je to krasen uspeh. Do konca imam še en mesec. Moram biti malo bolj pridna, kot ta mesec. Kar nekaj praznovanj je bilo in še to večinoma zvečer. Pri meni se že majhni grehi kar hitro maščujejo. Dekleta, z dobro voljo in brez lakote naprej. Pa lep sončen dan vsem! Lisička

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

29. apr 2004 7:33

Hujšam od 2.3., pa vmes sem kar nekaj grešila. Velika noč me je sploh vrgla. Imam pa okoli 9 kil manj in vztrajam do konca. Danes imam drugi vodni dan, ki ga mislim preživeti tako kot je treba, ker sem se odločila, da zdaj je pa konec hecov, ker mislim izgubiti še kakšno kilo do konca maja. Potem pa... LP Sinja

coco chanel  

29. apr 2004 9:32

No, to se mi pa zdi pa čisto normalno 9 kil. Bravo!Želim ti uspešno vstrajanje za vodni dan. Privošči si veliko zelenega čaja ker malo pomiri želodec. Jaz hujšam malo manj časa, pa sem izgubila 6 kg.Danes imam OHin bom spet kar nekaj naročila. To bom spet zatežila vsem, ki razvažajo hrano. Tudi jaz malo grešim, pa se ne pozna toliko. Najbolj sovražim, da se moram odreči ravno tistega, kar si najbolj želim. Zato si vedno malo privoščim. Zadnjič sem na OH dan napravila široke rezance na olivnem olju s česnom, smetano, gongorzolo in parmezanom.Oprosti ,danes ti bom rekla ;VODA JE NAJBOLJŠA! sasa

Anomis  

29. apr 2004 9:46

Juhu! Jaaaaaaaa, voda je zakon!!!!!!!! Jaz je tudi spijem ogromno, ogromno! In potem sem ves čas na WC-ju! V službi mi pravijo, da imam 4-urni delavnik, ker sem polovico časa "tam čez". In ko mi voda in tekanje na WC začneta presedati, si predstavljam, da vsakič ko grem na potrebo, gre malo svinjarije iz mene! In potem spet z užitkom žlempam vodo. Pa na zdravje! Lep in sončen dan vsem in izkoristite ga za topljenje maščobe na zraku, če niste ujete med 4 stene!

coco chanel  

29. apr 2004 10:10

Anomis,ali si predstavljaš mojo telovadbo vsakih 15 min. po stopnicah dol in gor. Še dobro, da sem sama v službi, ker bi jih jaz sigurno tudi slišala. Doma pa imam pot ravno obratno, po stopnicah gor in nato spet dol. Kdo pravi, da se ne rekreiram???????? sasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti