Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

veverička  

član od: 21.4.2004

sporočila: 7

24. apr 2004 20:53

hojla jaz pa imam jutri svoj drugi sadni dan in gremo v restavracijo na kosilo, ampak ne vem kaj jesti?????? grešila ne bi rada ,ker sem v enem tednu izgubila 2kg,sploh ne morem verjeti ,da je šlo tolk dol,sedaj verjamem da dieta deluje,če se le malo potrudiš-zato le pogumno naprej, ampak še zdaj ne vem kaj naj jem (mislila sem da bi zelenjavni krožnik,ampak ne vem);prosim za pomoč lp

Malena  

sporočila: 47

25. apr 2004 11:57

Vprašanje: Ali lahko vsak dan jem vso zelenjavo, razen fižola, koruze in graha? Npr. na pico lahko dam poljubno zelejavo? Pravkar pripravljam na Š dan zelenjavno rižoto (por, paprika, paradižnik, bučke, melancane), nekaj zelenjave mi je ostalo , pa bi jo porabila za jutrijšnji dan s pico.... Lp P.S. Aja pa še to. 6. dan imam -1,5 kg... ni slabo... :))) V veliko pomoč mi je prebiranje foruma. Vsaj vem da nisem sama. Moram pa reči, da načeloma nisem lačna, le kakšen posladek se mi zalušta sredi dneva, a upam, da bom zdržala! Korajžno vsem! Sporočilo je spremenil(a) Malena dne 25. apr 2004 12:00:55

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

25. apr 2004 13:20

Malena! Lahko jutri porabiš zelenjavo, ki ti bo danes ostala in jo daš na pico. Gor daš lahko celo gobice, ki so nevtralno živilo. Super tale "dieta", a ne? Meni se sploh ne zdi, da je dieta, ker lahko vse jem. Lp, Asja

Malena  

sporočila: 47

25. apr 2004 13:40

Super! Hvala Asja. Prejšnji OH dan sem že skoraj imela slabo vest, ker sem naredila pico z gobicami in jajčevci. Mnjammmm... Komaj čakam da bom lahko jutri jedla SLADOLED!!!!! Obožujem ga!!!! Tudi meni je ta dieta super. Kok si pa ti že shujšala ASJA in v kolkem času? Si že imela vodni dan? Kako pa ti gredo sadni dnevi?

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

25. apr 2004 17:19

Da ne boš izgubila volje, ko boš slišala mojo izpoved, ker jaz še vedno vztrajam in sem ta drugi mesec bolj pridna. Torej, začela sem 15.3., vodni dan sem imela med velikonočnimi prazniki in zabluzila skoraj do konca. Do zdaj sem izgubila 4,5 kg. Ni veliko, ampak meni pomeni vsak izgubljen kg veliko veselja, ker jih moram, če gledam danes, izgubiti še dobrih 10 kg. Prvi mesec tudi nisem bila preveč pridna, sem kar dosti grešila. Poleg tega pa sem zdaj, drugi mesec začela tudi moj orbitrek preganjati . Če boš izgubljala voljo, to napiši tukaj gor. Meni so punce pomagale, ko sem na sadni dan (med velikonočnimi) namesto sadja, pri tašči jedla dunajca!!!! Ja, grozno Potičke, narezki itd. me ne ganejo, dunajcu sem pa takoj podlegla (ga nisem jedla sigurno pol leta). Izgovori, izgovori... torej, brez izgovorov!!!! Lp, Asja

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

25. apr 2004 18:21

Ko imam krizo za sladkim ali kakšo drugo hrano, jo malo piknem. Meni se zdi boljše kot če se živciram in sem vsa histerična. Potem vzamem 0,5l flašo vode in pijem. Pri meni ni problem lakota, ampak pogrešam okus. To se mi dogaja samo čez vikende, ker sem več doma in kuham za moje. Tolažim se s tem, da je minilo komaj 12 dni in glede na to, da o takem načinu prehranjevanja nisem prej razmišljala, se to ne da kar čez noč ukinit, vsaj pri meni to ne deluje. Pozdravček

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

26. apr 2004 7:22

Dobro jutro! Danes so pa vsi na dopustu. Prav zabavno je. Samo klepetamo s tistimi ki so v službi. Že vidim da se bo danes bolj malo delalo. No danes sem nehala s kontracepcijskimi tabletami in bomo vidli če bo kakšen fajn učinek. Konec tedna pa zopet začnem z dieto. Zdaj je ravno luna in bom še to izkoristila. Jutri sadni dan, v soboto post... v četrtek še mami kuha tako da se bom prilagodila... v petek pa si začnem spet sama kuhati in dieta bo laufala. Že čutim in vem da bo učinek tak kot si želim. Začet mislim malo kolesarit pa ne bi sama in me zanima če je kakšna za kolesarjenje. Za vikende ali čez teden... malo naokrog. Sem čisto brez kondicije in bi jo bilo fino malo nabrat in še kilce bojo hitreje splahnele. Je kakšna za? Lep pozdravček aiwa

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

26. apr 2004 7:42

Juhu! Rmeli, popolnoma te razumem! In s tabo delim veselje! Tudi meni je bila dvomestna številka prvi cilj in v soboto, po pb. 3 tednih (z vmesnimi grehi), je to uspelo tudi meni! Hura za naju! Kar tako naprej, v naslednji 90 dnevni rundi (jeseni, ko bo ogromno svežega sadja in zelenjave!) se bova morda tudi me pogovarjale o kilcah s sedmico spredaj! A ne bi bilo fino? Drugače imam pa ponovno probleme s prebavo, tokrat pa obratno kot na začetku. Nobenega sadja in surove zelenjave ne smem niti pogledat! Sem takoj tam, kamor gre še cesar peš! Groza! In potem sem včeraj pojedla kar nekaj čokolade, seveda v upanju, da bo ta greh tudi pomagal. Ma mi grozno manjkajo jogurti. Pred dieto sem vsak dan pojedla vsaj enega, po možnosti zjutraj, sedaj pa pač ne smem. Moje težave s prebavo so bile rešljive samo na tak način, z zdravniškim nasvetom. Sedaj je pa 14 dni tako, 14 dni tako, ... Ima katera tudi take problemčke? Oziroma kar probleme, saj ne upam več kot za 100 m stran od wc-kota. Lep pozdrav od vedno lačne!

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

26. apr 2004 8:40

Hojla! Danes smo pa v službi samo "ta pridne". Jaz imamo kar delo. Samo na hitro eno ponovno vprašanje, na katera še ni bilo odgovora - zakaj naj bi ta ločevalna dieta trajala samo 3 mesece? Saj se je tudi jaz osebno ne držim 100 % in tudi grešim. Čez dan bomo še malo poklepetale, sedaj moram pa malo ponarediti jutranje delo. lp tima

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

26. apr 2004 9:04

Saj bi ti odgovorila pa nimam pojma. Ampak je pa ful poudarjeno da se lahko samo tri mesece držiš in se moraš potem tri mesece samo dopoldne pri sadju. Ne vem zakaj je tako, nikjer ne piše. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti