Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

23. apr 2004 11:48

Tudi jaz sem se po tabletah 3 stediril redila - v treh mesecih 6 kg, zato sem dobila druge -Minulet po katerih sem se pa v dveh mes. 2kg. Ko sem sla na kontrolo mi je ginekologinja rekla, da mi da se tretjo moznost - tablete Diane 35. Jemala sem jih 3 leta.. kilogrami se mi pa zdi, da so v prvih mesecih kar izhlapeli... Tako, da jaz mislim da tablete sigurno vplivajo na tezo - odvisno katere.. in vsak organizem drugace reagira nanje.. nekatere celo shujsajo! Imejte se!

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

23. apr 2004 12:01

Hojla! Lisička, ti si pa od sile. Tako prijetno je brati tvojo energijo, drugi sadni dan, pa nič lačna, pa še tabolš prjatu je vmes - rezultat je očiten, da kolce plahnijo. Saj ti kar zavidam. Ampak je fino malo pokritizirat, če grešiš in se tudi malo pohvaliti za pridnost. Tima tima

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

23. apr 2004 12:16

Punce, prihajajo prazniki in nekaj napotkov, da ne bo hudo.Vse, ki ne boste šle na dopust in boste doma ali na vikendu pekli na žaru, priporočam, da uredite tako, da bo to na BD. Mesa se lahko najeste kolikor vam paše, zraven pa veliko zelenjave in garant ne boste lačne. Če pa boste na obisku in bodo pekli, jim pa že kar naprej povejte, da boste jedli samo meso in zelenjavo, naj vam ne bo nerodno.Običajno nam je kar malo nerodno in pojemo 1/2kg kruha pa ene tri čevapčiče. No, tega je zdaj konec. To naj bo naša nagrada,ker smo take face!!!!!!!! sasa

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

23. apr 2004 12:20

Zdravo! Danes ste pa pridne, ni kaj!!!!!!!! Plat15, kje pa si ti, ali si še z nami? Naslednji teden te pokličem, ko bom imela malo več časa. Ta teden norimo v službi, tako da domov hodim še samo spat. Držte se čez vikend in čim manj grešite. ČAO!!!!

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

23. apr 2004 12:36

Tima, ne misli, da sem suhica. Tolk dela imam v službi, da sem zmatrana, kot bi me kdo pretepu in mi še hrana ne paše. Dons, ko je pa sonček, pa kar cvetim. Tud jaz imam grehe, sam je tako super it na forum, da vidiš, kolk je takih junakinj, ki imajo iste probleme kot ti. Važna je pozitivna energija in mišlenje. Kilce grejo pa počas, pa ziher dol. Lisička

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

23. apr 2004 12:39

Coco chanel, tole je pa bilo, kot da bi napisala zame. Jutri gremo s prijatelji na majčken dopust, v torek se vračamo, in vse dni bomo pekli na žaru - meso, zelenjavo in mogoče kakšen krompirček. Jutri imam sadni dan in mi ne bo "nič pasalo", morda samo kakšna pečena bučka. V nedeljo ne bo problema, bom jedla tako kot vsi ostali, pa tudi če bo za zajtrk šunka z jajci (ja, greh, saj vem). V ponedeljek bo najtežje, ker bom očitno samo ob zelenjavi, razen če bomo res imeli še krompir. V torek pa se že vračamo in se bomo najbrž po poti ustavili na kakšni pici. Tako da bo kar šlo. Lepe praznike vsem! Irena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

23. apr 2004 13:15

No, vidiš, samo plan si je treba narediti, pa gre. Glede krompirja pa takole: Če si ga boš zaželela, ga lahko spečete tudi v žerjavici, načinov je tisoč.Vsem želim lepe praznike in veliko sonca! sasa

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

23. apr 2004 13:29

Kakšni prazniki???? No, edino torek, pa mogoče ponedeljek, če bo kdo vzel dopust ali imel kolektivnega. Jaz imam še lanskega, v sredo pa grem po enem letu (konec porodniške) delat!!!! Pa taki prazniki . Uživajte! Jaz bom najbrž še kaj napisala, ker ne gremo nikamor, od ostalih pa pričakujem, da pridete z NAJMANJ 1 kg MANJ . Ste slišale? No, lepo se imejte, uživajte kjerkoli že boste. Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

23. apr 2004 13:47

... Uf, punce! Jaz ne hujšam, ( čeprav bi morala! ), pa vseeno kaj preberem na tej temi... Hotela sem povedati, da sem sama imela zelo zelo slabo izkušnjo s KT, saj ne da bi jih prepovedovala, ampak... Po prvih mesecih jemanja sem se zredila, celulit se mi je razširil po celem telesu, celo na mečih sem ga imela!!! Potem pa; naenkrat, možganska kap. Urgenca. Zdravniki. Ostati budna. Zaspanost. Noro veliko zdravnikov okrog mene. Spanje. Spanje. Spanje... Kar naprej so vpili, da ne smem zaspati. Odgovarjala sem jim v angleščini. Spanje. Zaspana... Zbudila sem se z deformacijo mišic na levi strani telesa, na obrazu, neoster vid, govoriti nisem mogla, koncentracija nemogoča. Mišice so se že čez en dan povrnile v normalno stanje in nisem bila več iznakažena. Testi. Bolniški. Risanje. Pisanje. Govor. Računati nisem mogla, je bilo pretežko... Večino stvari sem pozabila. Kaj se je dogajalo? Sosolci, nisem se jih spomnila... To je moja izkušnja s KT. V krvi so mi naredili strdek, ki je povzročil možgansko kap. V bolnici sem preživela tri tedne, napol pri sebi. cele dneve sem samo spala, tako zelo sem bila utrujena... Od takrat tudi pomisliti ne smem nanje. Ne na obroček. Pa ni hudega, pač ne uporabljam zaščite, pazim pa malce drugače. Ker moram. In to že nekaj let. Če pa mi bo otrok namenjen, ga bom obdržala. Dve leti je trajalo, da sem se znebila celulita, da sem postala takšna kot prej. In ravno toliko, da sem uredila misli, da se lahko koncentriram, da sem se ponovno vsega spomnila. Seveda sem hodila v službo, samo je bilo težko. Nisem si bila enaka. Sedaj sem ista kakor prej. Želela sem samo posvariti pred temi tabletkami, ki še zdaleč niso tako nedolžne. Ne vem, če je ta tema prava za to, kar sem pisala... Lep dan želim vsem skupaj. Lidka lidka

dzeljan  

član od: 4.1.2004

sporočila: 79

23. apr 2004 14:31

cao lidka... žal mi je za tvojo slabo izkušnjo in vesela sem, da se je vsaj dokaj srečno končala. Verjamem, da je tabletke lahko marsikateremu prej v škodo kot v korist. Na srečo je moja izkušnja ravno naprotna tvoji. Tabletke redno jemljem že več let in lahko rečem, da samo pozitivno vplivajo na moje fizično in psihično počutje. Poleg blagih PMSjev in manjše živčnosti, ki je bila zame ob tem času značilna, se mi je neverjetno ščistila koža, znižala teža, izboljšala koncentracija... Verjamem, da vsako telo na različne vplive odregagira čisto po svoje, bi pa samo rada dedlila z sotalimi to pozitivno mnenje iz izkušnje glede tabletk. Drugače pa - vesela sem, da si zdaj uredu in da pozitivno sprejemaš svoje življenje. pozdravček Dzeljan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti