23. apr 2004 13:47
... Uf, punce! Jaz ne hujšam, ( čeprav bi morala! ), pa vseeno kaj preberem na tej temi...
Hotela sem povedati, da sem sama imela zelo zelo slabo izkušnjo s KT, saj ne da bi jih prepovedovala, ampak... Po prvih mesecih jemanja sem se zredila, celulit se mi je razširil po celem telesu, celo na mečih sem ga imela!!! Potem pa; naenkrat, možganska kap. Urgenca. Zdravniki. Ostati budna. Zaspanost. Noro veliko zdravnikov okrog mene. Spanje. Spanje. Spanje... Kar naprej so vpili, da ne smem zaspati. Odgovarjala sem jim v angleščini. Spanje. Zaspana...
Zbudila sem se z deformacijo mišic na levi strani telesa, na obrazu, neoster vid, govoriti nisem mogla, koncentracija nemogoča. Mišice so se že čez en dan povrnile v normalno stanje in nisem bila več iznakažena.
Testi. Bolniški. Risanje. Pisanje. Govor. Računati nisem mogla, je bilo pretežko... Večino stvari sem pozabila. Kaj se je dogajalo? Sosolci, nisem se jih spomnila...
To je moja izkušnja s KT. V krvi so mi naredili strdek, ki je povzročil možgansko kap. V bolnici sem preživela tri tedne, napol pri sebi. cele dneve sem samo spala, tako zelo sem bila utrujena...
Od takrat tudi pomisliti ne smem nanje. Ne na obroček. Pa ni hudega, pač ne uporabljam zaščite, pazim pa malce drugače. Ker moram. In to že nekaj let. Če pa mi bo otrok namenjen, ga bom obdržala.
Dve leti je trajalo, da sem se znebila celulita, da sem postala takšna kot prej. In ravno toliko, da sem uredila misli, da se lahko koncentriram, da sem se ponovno vsega spomnila. Seveda sem hodila v službo, samo je bilo težko. Nisem si bila enaka.
Sedaj sem ista kakor prej. Želela sem samo posvariti pred temi tabletkami, ki še zdaleč niso tako nedolžne.
Ne vem, če je ta tema prava za to, kar sem pisala...
Lep dan želim vsem skupaj. Lidka
lidka