Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

zofi  

član od: 15.4.2004

sporočila: 4

22. apr 2004 23:27

hojla punce! Jaz tud mislim, da tabletke redijo, jemlem jih od januarja in kljub temu da jem malo oz. ogromno solat, se redim. Mislim pa tudi , da prav tako vplivajo na spolni apetit - da je manjši - seveda. kaj pa ve mislite? Ste opazile kaj podobnega? Lep pozdravček, Zofi

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

23. apr 2004 7:21

Ahoj lepotičke. Sem se odločila da bom po treh letih vsaj za en mesec prekinila z kontracepcijskimi tabletami, samo da te do konca pojem. In potem pridem na forum in vidim kok ste se razpisale o tem. Jaz sem se zredila ampak ne vem če je to od tablet. Bomo vidli ko bom nehala. Pa men se tud zdi da se želja po spolnosti zmanjša. Potem pa tisti teden ko jih ne jemljem in imam menstro me razganja... totalno preveč (ali pa tudi ne). No komaj čakam da ugotovim, da je kar pravite res... in bo šlo potem lažje dol! Lep pozdravček! Aiwa Sporočilo je spremenil(a) aiwa dne 23. apr 2004 07:38:35

tima  

član od: 22.4.2004

sporočila: 17

23. apr 2004 8:27

Mačke pozdravljene Vas berem in sem tudi sama na situaciji kot vse. Držim se diete - malo ja malo ne - že ne skoraj polovici sem. Šlo je 4-5 kg. Priznam da tudi grešim. Včeraj je bil sadni dan. Za kosilo sem si naredila solatko, ker sem že videla miške pred očmi. Doma pa pregrešitev. Mami je spekla potičko, malo zelja, malo čičerke. Imam kar slabo vest, ker sem bila čez dan tako pridna potem pa kriza. Vse mi dajete veliko volje. Ker vas je toliko, sem kar zmedena zaradi imen, ker sem v zadnjih dneh prebrala vse strani - 102 - in vam čisto ne sledim katera je katera. Moramo shujšati - moj najdražji je rekel- tamala zdaj moraš pa res malo dol vzet. Ampak mačke, glavo gor. Sem z vami. TIMA Sporočilo je spremenil(a) tima dne 23. apr 2004 10:53:36

tina tw  

član od: 12.4.2004

sporočila: 26

23. apr 2004 8:28

Dober dan vsem! Danes je za mano vodni dan, tako da se že veselim omiljenega meseka. Pa sem ga le preživela, čeprav sem ga odlagala 16 dni (če me je blo pa tko strah, de bom poginla) Ampak je šlo. Vse se da, če je taprava volja, ampak voljo je treba od nekod dobit. Enkrat bo bol. Tina Kuder

tina tw  

23. apr 2004 8:35

Dober dan vsem! Danes je za mano vodni dan, tako da se že veselim omiljenega meseka. Pa sem ga le preživela, čeprav sem ga odlagala 16 dni (če me je blo pa tko strah, de bom poginla) Ampak je šlo. Vse se da, če je taprava volja, ampak voljo je treba od nekod dobit. Enkrat bo bol. Tina Kuder

tina tw  

23. apr 2004 8:36

Dvojnost ni namerna ajm sorry Tina Kuder

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

23. apr 2004 8:39

Juhu! Končno! Tehtnica se je premaknila! Po enem tednu! Na dol! Za 1i kg? Je to sploh možno? Pa OH dan je bil včeraj in sem kar nekaj packarij pojedla! Ojoj, kar ne morme verjet. Ampak takle padec kilc pa da volje, ja! Današnji sadni dan bo po moje potekal brez težav! Sem tko dobre volje! Samo nekaj me pritisk zaj.... In to vedno dan po OH. Očitno telo ne konzumira sladkorja več tako, kot ga je ali kaj, ne vem. V glavnem, lep dan še naprej, pa izkoristite še teh par sončnih žarkov pred dežjem, tiste, ki lahko. Jaz sem do štirih zaprta v pisarni in vidim samo sosednjo streho, ki jo dopoldne oblivajo žarki. Razen če bom danes dobila dovoljenje in bom "smuknila" na tržnico po kake dobre jagode za kosilo. Se dobijo že kar okusne. Lep, sončen pozdravček iz Lj!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

23. apr 2004 8:43

Ciaooo punceee! Jaz sem danes taaakooo vesela!!! Oddelam svoj delovnik, grem domov po kufre in zvečer že šibam na morje v Francijo!!! Ta dopust tako pride prav!!! Saj vem, da je danes dan knjige, jaz pa jih samo še danes gledam po policah (delam namreč v visokošolski knjižnici) potem pa en teden....N I Č! Sem se zmotila, nimam sadnega dne danes, ampak beljakovinski. Bala sem se, da samo s sadjem ne bom zdržala delovnega dne, pakiranja, potem pa še najmanj 10 ur nočne vožnje, med katero zagotovo ne bom spala...Tako pa bom lahko za večerjo pojedla en konkreten obrok, ki me bo držal pokonci, ne? Kar se pa tiče kontracepcijskih tablet je pri meni tako: kile so res lahko enake kot preden sem pričela s tabletami, se pa je pojavil celulit (ki ga res nikoli nisem imela, tudi ko sem bila bolj buckasta) in nekak občutek, da sem vsa...mlahava...kljub dieti in telovadbi. Ma kaj zadržujejo vodo v telesu? Se mi zdi, da sem prej hodila dosti več na wc, saj popijem ogromno vode, zdaj pa med službo opažam, da grem morda enkrat ali dvakrat v osmih in več urah.... TanjaG.

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

23. apr 2004 9:36

Jaz ne jemljem KT. No, sem jih en mesec, pa imela stalno težave , da nisem imela NIČ od morja. . Moj ginekolog mi je rekel, da je tole z jemanjem KT in nato povečanjem teže en velik larifari. Za 1 kg gor ali dol je možno, ostalo pa ne! In da gre to od ust do ust že desetletja ampak da ne drži. Pa rekel je še, da je vse v glavi. Edino tisto o celulitu in zadrževanju vode bi verjela. Včeraj sem imela škrobni dan in kosilo: krompirjeva-zelenjavna musaka (krompir, bučka, malancan in paradižnik). Je takoooooo pasalo tudi za večerjo , še danes imam dober feeling v trebuhu. Danes mi je tehnica pokazala 75,5 kg . Bom še 1x vprašala: a veste kako dolgo že nisem imela take teže? Lp, Asja

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

23. apr 2004 11:24

Živjo! Kooooooolk ste se razpisale. Odkar sem bila zadnjič na forumu, sem si morala kar nekaj časa vzet, da sem prišla na tekoče, kaj se je dogajalo. Še jaz pozdravljam vse nove. Super! Glede KT absolutno drži. Po njih sem se zredila! Definitivno. Z enakim načinom prehranjevanja, z enakim gibanje, sem se zredila za 10 kil!!!!!!! Noge so me bolele, celulit se mi je razširil. Po zamenjavi z drugimi, pa je bilo še slabše. Danes sem na sadju. Pa saj sem bila tudi včeraj, ker me cel dan ni bilo doma, ko sem prišla pa zvečer domov, je bilo pa prepozno za kaj konkretnega, pa še pasal mi ni. Zadnje čase sploh ne občutim lakote. Kilce so spet začele plahnet, pa orbitrek je moj tabolš prjatu. Pa sonček je, to ti da novih moči. Srčno upam, da so se vremenarji zmotl glede vremena, pa da bo med prazniki lepo. Lepe dneve vsem! Lisička

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti